Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

bet kaip velai jus merginos juos budinat ar jie spes jum uzaugti g.gif as kazkaip visad vasario mne jau juos zemem apipilu o i lauka sodinu kai jau nebebuna salnu mirksiukas.gif

as savo laikau rusy ten gal koks 10silumos tai gerai isilaiko
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 04 12, 19:49)
bet kaip velai jus merginos juos budinat ar jie spes jum uzaugti g.gif as kazkaip visad vasario mne jau juos zemem apipilu o i lauka sodinu kai jau nebebuna salnu mirksiukas.gif

as savo laikau rusy ten gal koks 10silumos tai gerai isilaiko

as nelabai truiu galimybiu sodinti namuose,tai sodinu praejus salnoms tiesiai i lauka,aisku sudygsta veliau.Bet zydi auga neblogai.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 12, 10:48)
O pasmane manau kad sušalo , kad jokios gyvybės, vakar norėjau susodinti , bet neradau nieko gero ax.gif

pabandyk palaistyti gumbus, gal dar parodys gyvybę.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 12, 10:48)
O pasmane manau kad sušalo , kad jokios gyvybės, vakar norėjau susodinti , bet neradau nieko gero ax.gif

TAi gal jie tik apdziuve,tada atsigaus...Gyvybe jie neprivalo rodyti pries sodinima g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2010 04 13, 15:28)
...Gyvybe jie neprivalo rodyti pries sodinima g.gif

aš palaistau gumbus tam ,kad žinočiau, kurie gyvi liko.
Atsakyti
O mano gumbai nerodo gyvybės, nors kaimynė apžiūrėjus sakė, kad yra sveiki, bet neleidžia nei vieno daigelio verysad.gif Laikau šiltai, palaistau.
Atsakyti
QUOTE(atura @ 2010 04 17, 11:49)
O mano gumbai nerodo gyvybės, nors kaimynė apžiūrėjus sakė, kad yra sveiki, bet neleidžia nei vieno daigelio verysad.gif Laikau šiltai, palaistau.

O jau ilgai taip darai/ gal kantrybės pritrūkai?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 10, 21:42)
Aš manau kad ne vėlu, nes pas mane jų šaknytės dar nepasodintos g.gif

o kada maždaug is vazonu persodinti i lauka g.gif ir vazonus laikyti namie reik ar galima šiltnami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 04 17, 15:24)
  ir vazonus laikyti namie reik ar galima šiltnami g.gif

gali ir šiltnamyje.
Atsakyti
Laba diena. Na ka, mano vienas is kanu jau isskleide zieda.. taip ir nesulauke vargsas kol pasodinsiu lauke...
Klausimas- ar leisti jam zydet ar kirpt zieda kad nenusilptu ir nenustotu leist lapu?
Beigi- kazkodel padziuvo keliu lapu krasteliai- cia kas per priezastis galetu buti, kaip manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 04 18, 23:38)
- kazkodel padziuvo keliu lapu krasteliai- cia kas per priezastis galetu buti, kaip manote? g.gif

gal oras per sausas?
Atsakyti
mergaitės dar kanų į lauka nesodinat?
Atsakyti