Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(Laukine25 @ 2010 04 23, 17:06)
Maniskis nebesulauke, kol pateks i lauka, kol bus persodintas... doh.gif  si ryta pratruko:

superinis ziedukas... thumbup.gif net keista, kad tokiu laiku prazydo, wub.gif mano pernai toks zydejo lauke, o siemet nerodo gyvybes, nors kiti jau graziausiai sudyge, kazkas bus nutike jam g.gif
Atsakyti
Pernai kanas sodinau į lauką gegužės 25 4u.gif
Atsakyti
kodel kanai nezydi? pernai nesukrove nei vieno ziedo, o gumbu turiu tikrai nemazai . taigis kuom as jiem neitinku?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 27, 15:03)
kodel kanai nezydi? pernai  nesukrove nei vieno ziedo, o gumbu turiu tikrai nemazai . taigis  kuom as jiem neitinku?

Gal zeme netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2010 04 27, 16:09)
Gal zeme netinka  g.gif

na zeme tikrai ne is geriausiuju, truputi link smelio ten kur pernai sodinau. uzpernai dali gumbu auginau vazone irgi nezydejo. taigi kaip siemet paruosti duobes kad tikrai sulaukciau ziedu ?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 27, 15:15)
na zeme tikrai ne is geriausiuju,  truputi link smelio ten kur pernai sodinau. uzpernai dali gumbu auginau vazone irgi nezydejo. taigi kaip siemet paruosti  duobes kad tikrai sulaukciau ziedu ?

Paisiskaitinekite sia tema keleta puslapiu atgal. Ten merginos kalbejo kad kanam arklio meslo reikia, tada jie gerai auga.
As vienais metais irgi i smelinga vieta sodinau tai tk keli velai rudeni prazydo. Siemet sodinsiu i kita vieta, na zeme nepergeriausia. Keleta kanu turiu i kibirus pasisodinus, jie jau ugteleje, tai gal greiciau ziedu sulauksiu wub.gif
Atsakyti
Keisčiau kanus į kitokius visžalius augalus (jų daigelius) arba labai norintiems padovanočiau.
http://public.fotki....imas/kanos.html
Jeigu sudomino - rašykit rutmsk@gmail.com. Gėlės yra Vilniaus raj.
Atsakyti
ar giliai sodinasi kanai?
Atsakyti
ar jau sodinat kanas lauke?
Atsakyti
as vakar jau isnesiau i lauka o rytoj sakiau jau pasodinsiu
Atsakyti
Aš praeita savaitgali susodinau, o siandien likusius pasodinsiu. Ir galvoju jau tuos paaugusius reiketu i lauka sodinti.
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif as pas jus dar visiskai zalia naujoke, bet labai noriu grazaus gelyno blush2.gif vakar tik nusipirkau nepradaigintu kanu doh.gif gal kuri galite patarti, kaip man juos greiciau pradaiginti, kad vasara galeciau dziaugtis ziedais? kaip suprantu i zeme reikia sodinti jau pradaigintus? neturim siltnamio, todel nezinau kaip cia man padarius g.gif gal galetumete patarti? ax.gif aciu
Atsakyti