Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

QUOTE(Jurgeliux @ 2011 01 28, 15:01)
Na man taip pasake, kad naujai ji suburta ir 10vaikiuku yra maniske 11 tai va dar truksta , aukletoja giedre buvo, neauksta ji jauna 28metu smile.gif Gal naujai vaikiukai surinkti, nes ir aukletoja sake, kad tik nuo rugsejo surinkti cia vaikiukai ar kazkaip taip  ax.gif

ai tai nuo rugsejo tai taip taip. man aguoniukai labai maziukai pasirode- nu daug maziuku grupej, bet turbut del to kad nuo rugsejo nauji visi. Su Giedre neteko man susidurt, vyras vede kai ji dirbo. musu grupe sujungta buvo su aguoniukais tarpusventy, kai langus ir duris keite
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 01 28, 16:24)
ai tai nuo rugsejo tai taip taip. man aguoniukai labai maziukai pasirode- nu daug maziuku grupej, bet turbut del to kad nuo rugsejo nauji visi. Su Giedre neteko man susidurt, vyras vede kai ji dirbo. musu grupe sujungta buvo su aguoniukais tarpusventy, kai langus ir duris keite

nezinau ar man tik pasirode, bet kazkaip mazai ten gurpei veiklos vaikam na dar kai eit pradesim daugiau apziuresiu kas ten per zaislai, nes toks vaizdas, kad ten vaikai neturi ka veikti, sale esancioj grupei man lyg daugiau zaisliuku ( maciau nes buvom ir ten uzeja)
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2005 04 13, 22:53)
Maniškis tuoj bus jau antri metai, kaip lanko šį lopšelį-darželį. Tikrai esam patenkinti  thumbup.gif APlinka nebloga, lauke yra laipynė, čiuožykla, nemažai smėlio dėžių. Dauguma grupių po remonto. Žaislų užtenka. Man patiko tas, kad grupės dalinasi savo žaislais, taip greit neatsibosta. O ir "išaugtus" atiduoda mažiukų grupėms, vietoj jų gauna iš dičkių pagal savo amžių. Va, paskutinį kartą mes "paskolinom" savo sūpuokles, o mums atidavė medinį namuką thumbup.gif , iš kurio neįmanoma vaikų ištraukti biggrin.gif .

Maitina neblogai - 4x d:
pūsryčiams - košė, sumušinukas ir arbata/kakava;
priešpiečiams - vaisius;
pietums - du patiekalai
vakarienei - įvairiai. Tai blyniukai, tai tinginys, tai corn flaces su jogurtu.

Minusas - dažnai duoda po chupa chups  gun_bandana.gif , tipo vaikams reikia gliukozės. Nors aiškinom, kad mažiems jau geriau sūrelis, varškytė ar bandelė... Tai susitarėm su auklėtojom, kad atiduos tėvams, nes ne visi dar duoda vaikams juos (maniškiui jau 2 m ir 11 mėn).

Pietų migdo ~12-13 val. Nekelia ilgiau miegančių. Kasdien, kai geri orai, veda į laukelį.

Jau šiais metais pradėjo lankyti dainavimo ir šokių būrelį. Kiek girdėjau yra ir sporto kažkoks būrelis. Bet ten jau vyresniems.

Rinkliava 5 Lt/mėn. Plius kas mėnesį atnešam po tualetinio 4 ritinėlius, 2 vnt pop. rankšluosčio. Rudenį nuo kiekvieno vaiko reikėjo atnešti: indų ploviklio, šveitimo skysčio, ūkiško muilo, unitazui chemikalų.

Patalų nereikėjo, visko užteko iš darželio.

Taip vadinamo kyšio nenešiau. Nors atėjau rugsėjo mėn pirmą sav, bet už sav mes jau lankėm thumbup.gif , nes kaip tik tuo metu kūrė naują grupę.

sveiki.as norejau paklausti,o ar savo uzkandeles reikia ideti vaikams kiekviena dien.nes kur mes lankome dabar tai dedu sausainiu ar dar ko nors.nuo kovo ruosiames i "pgranduka"
Atsakyti
QUOTE(rutelizmuke @ 2011 01 31, 14:26)
sveiki.as norejau paklausti,o ar savo  uzkandeles reikia ideti vaikams kiekviena dien.nes kur mes lankome dabar tai dedu sausainiu ar dar ko nors.nuo kovo ruosiames i "pgranduka"

niekad nededam, per susirinkima direktore akcentavo kad nereikia, maisto uztenka. pati kai pamaciau porcijas- tikrai per akis. nes jei det tai visai grupei, nevalgys juk pasislepe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 01 31, 15:34)
niekad nededam, per susirinkima direktore akcentavo kad nereikia, maisto uztenka. pati kai pamaciau porcijas- tikrai per akis. nes jei det tai visai grupei, nevalgys juk pasislepe g.gif

labai aciu uz atsakyma biggrin.gif ,nudziuginot.nes dabr kiekviena diena reikia sukti galva ka cia ideti pasmaguriauti.bet ko juk nepaduosi. tikiuosi susitiksime darzelyje biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif siandien mes jau zigiavom i darziuka, ryte viskas puiku buvo, vos spejau nurenkt nes leke pas vaikiukus, valandele pabuvau ir paskui isejau palikau, po geros val jau pasigedo manes ir aukletoja man parase, kad verkia atejau nusiramino dar uzvalgem pietuku ir grizom namo viskas pakankamai gerai praejo, dabar kai pabuvau pamaciau, kad nemazai visokiu priemoniu jie ten turi viskas man patiko ir tikiuosi dukryte greit apsipras ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2011 01 26, 14:25)
Sveikos siandien buvau susitvarkyt popieriu pas direktore ir tuo paciu parode grupe ir su aukletoja susipazinom. Papuolem i aguoneles grupe, vaikiuku yra 10, cia sake naujai suburta grupe tai dar 5vaikiuku truksta.

Idomiai čia su tom vietom g.gif .Mes lankom šią grupę,bet iki balanžio mėn,kol ateis anksčiau užsirašęs vaikiukas.Su ta sąlyga mus ir priėmė,kad vietą atlaisvinsim.Labai nepergyvenu nes vaikas pradėjęs lankyti darželį ištisai serga verysad.gif O jums sėkmės 4u.gif
Atsakyti
O sitam musu darzely yra grupiu kur suremontuotos prausyklos jau? idomu pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 02 26, 10:44)
O sitam musu darzely yra grupiu kur suremontuotos prausyklos jau? idomu pasidare  g.gif

Musu grupej tai nesuremontuota, o kaip kitose nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2011 01 28, 15:01)
Na man taip pasake, kad naujai ji suburta ir 10vaikiuku yra maniske 11 tai va dar truksta , aukletoja giedre buvo, neauksta ji jauna 28metu smile.gif Gal naujai vaikiukai surinkti, nes ir aukletoja sake, kad tik nuo rugsejo surinkti cia vaikiukai ar kazkaip taip  ax.gif

mes taip pat siandien buvome darzelyje pirma karta,papuolem i aguoneles grupe. Sunutis visai gerai jautesi,as su juo taip pat buvau. Aukletoja Giedre buvo pasirode visai maloni.
Atsakyti
QUOTE(raima101 @ 2011 03 07, 16:18)
mes taip pat siandien buvome darzelyje pirma karta,papuolem i aguoneles grupe. Sunutis visai gerai jautesi,as su juo taip pat buvau. Aukletoja Giedre buvo pasirode visai maloni.

Man ir aukletoja Giedre patinka smile.gif mes po savaites nelankymo jau pirmadieni pagaliau vel eisime i darziuka. Kitos aukletojos as pati nemaciau, nes vyras rytais veda , o ta aukletoja dazniausiai rytais dirba iki puse 11. O siaip pagrinde giedre dirba. Mums jau ir neblogai sekasi jau nebeverkia kaip anksciau verkdavao tai gal jau bandysim miegoti jau. Nes budavom tik iki 1val
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2011 03 11, 21:05)
Man ir aukletoja Giedre patinka  smile.gif  mes po savaites nelankymo jau pirmadieni pagaliau vel eisime i darziuka. Kitos aukletojos as pati nemaciau, nes vyras rytais veda , o ta aukletoja dazniausiai rytais dirba iki puse 11. O siaip pagrinde giedre dirba. Mums jau ir neblogai sekasi jau nebeverkia kaip anksciau verkdavao tai gal jau bandysim miegoti jau. Nes budavom tik iki 1val

maniskis ir ketvirtadieni jau nebeverke,buvo aukletoja Giedre. O prie kitos aukletojos tas dvi dienas verke. Tai arba apsiprato jis arba nuo aukletojos dar priklauso g.gif mes taip pat tik iki pirmos buvom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima101: 12 kovo 2011 - 09:10