Labas. Ar kas ketinat nuo gegužės lankyti tą šeimos mokyklėlę?
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 04 10, 18:56)
Labas. Ar kas ketinat nuo gegužės lankyti tą šeimos mokyklėlę?
Laba
papasakokit placiau, pirma karta girdziu

Mes patenkam nuo rudens. Tai gavau pasiūlymą pasipratinti nuo gegužės, palankyti po kelias valandas...Po pietų, su tėveliais. Be maisto. Mokestis apie 10 lt per mėn.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 04 10, 21:54)
Mes patenkam nuo rudens. Tai gavau pasiūlymą pasipratinti nuo gegužės, palankyti po kelias valandas...Po pietų, su tėveliais. Be maisto. Mokestis apie 10 lt per mėn.
Ai tai ir pernai buvo, geguze-birzeli galima taip lankyti, mes buvom pasiryze keliauti bet maniske vaikscioti tik liepa pradejo..
siaip ivairiu atsiliepimu girdejau- direktore sake kad taip pasipratine rudeni maziau serga, o kitos mamos, kad vasara grupes jungiamos ir tt ir vaikas nieko ten neipranta, pazaidzia ir tiek- nes daugumoje atveju rudeni papuls i kita grupe pas kitas aukletojas. dar klausimas kas yra po pietu ir be maisto- jie juk miega nuo 13 iki15, o 16 jau valgo

Beje darzelis liepa nedirbs, o birzeli ir rugpjuti sake jungs grupes, keisis aukletojos ir pan.
Siaip is principo tai jei vel reiketu rinktis eiti ar neiti i sitas "pratynbas" tai eitume

mano vaikas nepratęs prie kolektyvo, nors labai jau nori bendrauti. tai mes eisime. nesvarbu, kokia grupė ar auklėtoja. man svarbu pasipratinti prie aplinkos, suvokti kas yra darželis, pažaisti su vaikais.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 04 11, 11:32)
mano vaikas nepratęs prie kolektyvo, nors labai jau nori bendrauti. tai mes eisime. nesvarbu, kokia grupė ar auklėtoja. man svarbu pasipratinti prie aplinkos, suvokti kas yra darželis, pažaisti su vaikais.
taip taip, labai gerai net del savespacios, na nes paskui zinai kokios yra buitines salygos, masto porcijos ir tt, ramiau

pagranduke kuriama valdorfine grupe, mes ten jau uzsirase, zinau, kad ji jau beveik pilna, gal dar yra kas is uzsirasiusiuju , idomu butu suzinoti gal kas zino kaip viskas planuoja buti. ar ritmas ir veikla tokia pat kaip bendra darzelio ar skirsis, ar uzsimines menine veikla?
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2011 05 26, 14:36)
pagranduke kuriama valdorfine grupe, mes ten jau uzsirase, zinau, kad ji jau beveik pilna, gal dar yra kas is uzsirasiusiuju , idomu butu suzinoti gal kas zino kaip viskas planuoja buti. ar ritmas ir veikla tokia pat kaip bendra darzelio ar skirsis, ar uzsimines menine veikla?
Sveiki. Mūsų darželyje "Valdorfo" pedagogikos elementus taikančiose grupėse vaikų dienotvarkė tokia pati kaip ir visų kitų grupių. Informaciją galite rasti: www.ldpagrandukas.lt . Grupės turi savitas tradicijas, švenčia šventes aktualias pedagogikai, žinoma dalyvauja ir bendruose darželio renginiuose.

Nuo rugsejo ir mes pedinsim i si darziuka

Sveikos mamytes
norejau paprasyti, gal galit parasyti sio darzelio vaiku dienotvarke? Norim pradet pratintis prie dienos rezimo

kada pradėsit lankyti, mamsiuk?
QUOTE(Mamsiukas(love) @ 2011 08 04, 15:41)
Sveikos mamytes
norejau paprasyti, gal galit parasyti sio darzelio vaiku dienotvarke? Norim pradet pratintis prie dienos rezimo 

darzelio ar lopselio?