Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

QUOTE(Mamsiukas(love) @ 2011 08 30, 19:53)
Na stai ir mes jau zinom i kokia grupe patekom : peledziuku smile.gif

tai tada ryt susitiksim smile.gif tik dar nezinau kelinta valanda eisim sendien paklaust ir pasakyt kad ateisim smile.gif
Atsakyti
mazasis mano darzelyje, palikau iki pietu :)aisku verke, bet cia naturalu:)mespatekom i "zvirbliuko "grupe.nzn kaipkitose grupese, bet man nerima sukele,kad kiti vaikai kalba savo kalba. Maniskis ir dar viena mergaite, didesni, o taip visi dar maziukai. Vienas dar visai nevaiksciojantis. nzn man iskart kilo baime, kad po kiek laiko as su savo mazuoju nesusikalbesiu. Taip mes puikiai kalbam, nu galas be reikalo nerimauju blush2.gif bet noreciau, kad mano vaikutis tobuletu, o ne mazyn eitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neone @ 2011 09 01, 09:57)
mazasis mano darzelyje, palikau iki pietu :)aisku verke, bet cia naturalu:)mespatekom i "zvirbliuko "grupe.nzn kaipkitose grupese, bet man nerima sukele,kad kiti vaikai kalba savo kalba. Maniskis ir dar viena mergaite, didesni, o taip visi dar maziukai. Vienas dar visai nevaiksciojantis. nzn man iskart kilo baime, kad po kiek laiko as su savo mazuoju nesusikalbesiu. Taip mes puikiai kalbam, nu galas be reikalo nerimauju blush2.gif bet noreciau, kad mano vaikutis tobuletu, o ne mazyn eitu smile.gif

Lopselis yra lopselis, nuo metuku juk i si darzeli priima. o siaip jiem paskirsto veikla- ty kol didesni piesia ar lipdo, maziausieji delioja zaidzia ir pan. viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
tai va, gal be reikalo nerimauju...nuejau pasiimti, o jis net namo nenori eiti. duodas, laksto, ir aukletojos gera ispudi paliko, ir seimininkute labai patiko. ryt jau bandysiu palikt visai dienai, susitarem su aukletoja, jei kas, kad paskambins, man netoli namu. ir maziukas sneka, kad eis i darzeli, nes daug vaiku.
Atsakyti
Nieko nevalgė šiandien vaikas...
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 09 01, 16:01)
Nieko nevalgė šiandien vaikas...

o ryte pres darza duodat ka nors?
valgys, su kolektyvu jie ten viska daro kartu, pradeda valgyt ko namie nevalgo
svarbu neprimaitinkit ryte ir bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Nprimaitinu. Suvalgė tik varškytę. Ryt neduosiu pusryčių.
Atsakyti
maniskis super jauciasi darzelyje, bet truputi siandien nepatiko jog guldanrt pietu miegoti uzdejo pampersa, be pamperso mes jau nuo pusantru metuku kazkur miegam ir vaikstom,nupikau paklotu kad patiestu, kazkaip nesinori kad vel priprastu prie pampersu, na, namie kartais pasitaiko kad pasisioja, bet manau tik del to kad pietu miegodavom po btris valandas kazkur....bandysiu ryt paprasyti kad nedetu pamperso . Mintis kankina kad pripras vel schmoll.gif
Atsakyti
Na sveikos mamytes smile.gif Ir mes jau keliaujame i si darziuka,i Nykstuku grupe. Ka galiu pasakyti,kad aukletojos tikrai saunios,ir ne tik jos bet ir auklyte smile.gif Dickis atlanke sia grupe 4m. dabar keliauja mazoji. gana greit priprato nors mes dar naujokes. ax.gif
Atsakyti
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka.
Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama...;#entry50808926
Atsakyti
gal yra mamyciu kieno vaikiukai lanko lopselio grupes 4u.gif noriu atsliepimu 4u.gif
Atsakyti
Mano lanko

Is principo pagal kazkokia tai metodika darzelis yra orientuotas i procesa, socialini ugdyma, bet ne rezultata. Jie piesia, kazkiek lipdo ir pan, bet esme tai daryti o ne kazka konkretaus nupiest ar nulipdyt. jokiu eilerasciu, bet daug klauso muzikos. tai jei jusu vaikas imlesnis nei bendraamziai tai jum nepatiks.
Mazai veda i lauka ir sugalvoja tam milijona priezasciu (darzo grupes veda daug, lopselio beveik neveda)
siais metais beveik nejunge grupiu ( tik dabar per epidemija).
rinkliavos minimalios
pampersus keicia nebumbedamos, kam reikia pavalgyt padeda
siaip kadangi lopselis realiai daug maz 1iem metam, tai nieko ten blogo labai
imlesnius vaikus nuo 2.5 tikrai galima sutart i darzo grupe
Atsakyti