Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 17, 13:41)
Man šita auklėtoja tai net ne auklėtoja pasirodė, iš vaizdo labiau priminė šeimininkutę, veidukas rodo, kad rūko labai.

maza kas ka ruko po darbo. esme kad darbe atliktu pareigas normaliai. uz tokias algas nereik noret jaunu pasitempusiu aukletoju. nors gal ir seimininkute
Atsakyti
O man įdomu, kaip jus nustatėt iš išvaizdos, kad tai šeimininkutė...
Atsakyti
laba diena,ir mes pradesim lankyt šita daržiuka nuo rugsejo 1 ,skaičiau kad i peledžiuku grupe eisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyyte @ 2011 08 25, 14:35)
laba diena,ir mes pradesim lankyt šita daržiuka nuo rugsejo 1 ,skaičiau kad i peledžiuku grupe eisim smile.gif

Atsiprasau, o kur jus skaitete? nes mes taip pat eisim, bet jokios informacijos iki siol nerandu;)
Atsakyti
QUOTE(Mamsiukas(love) @ 2011 08 26, 15:10)
Atsiprasau, o kur jus skaitete? nes mes taip pat eisim, bet jokios informacijos iki siol nerandu;)

http://darzeliai.kau...info/infotevams
čia ID vaiko ivest ir visa info smile.gif turėjo duot lapa kai prašyma rašėt ten ID numeris yra
Atsakyti
QUOTE(eglyyte @ 2011 08 26, 14:18)
http://darzeliai.kau...info/infotevams
čia ID vaiko ivest ir visa info smile.gif turėjo duot lapa kai prašyma rašėt ten ID numeris yra

man lapo nedave g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamsiukas(love) @ 2011 08 26, 15:22)
man lapo nedave g.gif

man davė saulutėj kai registravau,antra vieta buvo pagrandukas,tai ten buvo ID. tada paklaust darželi galit gi,reik vistiek nueit pranešt ar ateisit rugsėjo 1 ar ne,taip direktorė sakė
Atsakyti
[quote=eglyyte,2011 08 26, 14:30]
man davė saulutėj kai registravau,antra vieta buvo pagrandukas,tai ten buvo ID. tada paklaust darželi galit gi,reik vistiek nueit pranešt ar ateisit rugsėjo 1 ar ne,taip direktorė sakė
[/quot

pas mus pirmas pasirinkimas vaikyste, ten lapa dave, bet jame tas ID gal kokiu 16 zenklu ir kai ji ivedu meta kad tokio ID nera. pagranduke isvis jo negavom. per email gavau laiska kad esam priimti, bet kai nuejau, tai direktore atostogavo, rastineje sake ateit rugpjuicio 29, kai direktorei baigsis atostogos. tai kvaila iki paskutines dienos nieko nezinoti. unsure.gif
Atsakyti
buvo atejas laiskas kad ateiti liepos 26-29 rodos,visi pasirašė sutartis. o tai jus negavot tokio laiško?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglyyte: 26 rugpjūčio 2011 - 14:52
QUOTE(eglyyte @ 2011 08 26, 14:52)
buvo atejas laiskas kad ateiti liepos 26-29 rodos,visi pasirašė sutartis. o tai jus negavot tokio laiško?

negavau
Atsakyti
gavau, bet dar nepasirašėm, nes tuo metu buvom išvykę, o direktorė dabar atostogauja.
Atsakyti
mes ir nuo rugsejo 1 zygiuosim i si darzeli. pagal sistema Vaiko ID neranda, lapa atspausdino"Sauluteje".bet kai gavau laiska is "Pagranduko" nusiraminau. svarbiausia yra aukletoja, kad vaikuciams skirtu pakankamai demesio,nes mano gyvas sidabras. Eisim aplankyti darzelio gal poryt, nes jau visa menesi snekam apie darzeli, apziuresim, susipazinsim su aukletoja, paziuresim i kokia grupe patekom. baimes, kaip nejauciu, nes darzelikita lankem nuo 1.3 men.
Atsakyti