Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Kaila @ 2007 06 17, 19:04)
nei pikta aš nei ką, tiesiog atsakiau į Indijos žinutę. turiu problemų ir negaliu apsimesti, kad jų nėra.

bet atsakai piktai. blink.gif kartais su problemom lengviau tvarkytis, kai papasakoji apie jas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 06 17, 18:44)
kokia pikta... brrr.... juk ne pyktis cia susirinkom, o pasiguost ar paplepet. jei nenoresi, kad kazkas suprastu, tai ir negales suprast. o svelnuma gyvenima galima ir paciai susikurt ir i tas pacias bedas kitaip pazvelgt! viskas nuo poziurio priklauso!
sekmes Tau! 4u.gif

Man šiandien panašios nuotaikos kaip Kailos. Suprantu, kad negerai mąstau, bet šiandien visi vyrai man atrodo seksualiniai maniakai, prie manęs kimba tik mulkiai ir apskritai gyvenimas š... Ir kas blogiausia, nenoriu nieko keisti. Nenoriu kitaip mąstyti. Bet manęs guosti nereikia. Bloga nuotaika laikina. Kažkada vėl pradėsiu galvoti, kad mano gyvenime meilė atsiras, kad tik dalis vyrų yra asilai ir vėl pradėsiu stengtis dėl savęs.
Šiaip tai žinau, kodėl tokia nuotaika. Vakar buvo gimtadienis ir ex pamiršo pasveikinti, o tada susigalvojau, kad niekas niekada manęs nemylėjo, jis taip pat nemylėjo. Ir man visai nesvarbu, kad draugai mane su gimtadieniu pasveikino. Suprantu, kad kvailos mintys ir kvailos emocijos. Tiesiog savigailos diena. praeis.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 17, 19:08)
Man šiandien panašios nuotaikos kaip Kailos. Suprantu, kad negerai mąstau, bet šiandien visi vyrai man atrodo seksualiniai maniakai, prie manęs kimba tik mulkiai ir apskritai gyvenimas š... Ir kas blogiausia, nenoriu nieko keisti. Nenoriu kitaip mąstyti. Bet manęs guosti nereikia. Bloga nuotaika laikina. Kažkada vėl pradėsiu galvoti, kad mano gyvenime meilė atsiras, kad tik dalis vyrų yra asilai ir vėl pradėsiu stengtis dėl savęs.
Šiaip tai žinau, kodėl tokia nuotaika. Vakar buvo gimtadienis ir ex pamiršo pasveikinti, o tada susigalvojau, kad niekas niekada manęs nemylėjo, jis taip pat nemylėjo. Ir man visai nesvarbu, kad draugai mane su gimtadieniu pasveikino. Suprantu, kad kvailos mintys ir kvailos emocijos. Tiesiog savigailos diena. praeis.

aš irgi žinau, kad mano nuotaika laikina, kad viskas gal pasikeis, bet šiuo metu jaučiuosi tikrai nekaip. apie savo problemas nepasakosiu, reiktų labai labai daug rašyti. aišku, jos išsprendžiamos, bet emociškai tokie dalykai labai žlugdo. o aš greičiau jau ne pikta, o tiesiog irzli. be to, Indijos pastebėjimas, kad aš viskuo nepatenkinta iš dalies yra teisingas, bet tik iš dalies, ir tai lemia dabartinės mano nuotaikos, kurias lėmė tam tikri dalykai. toks įspūdis susidarė matyt dėl to, kad aš rašau kritiškai, į vatą, kaip sakant, nevynioju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaila: 17 birželio 2007 - 18:13
QUOTE(Beganti @ 2007 06 17, 19:08)

atleisk, uz klausima - o tu visus ex su gimtadieniu sveikini? Juk jis tada ir ex vadinasi, kai jo nebera gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 06 17, 19:06)
bet atsakai piktai. blink.gif kartais su problemom lengviau tvarkytis, kai papasakoji apie jas mirksiukas.gif

Nesu dėl to tikra:) kol taip bandžiau tvarkytis pasakodama neprofams, situacija tapo labai bloga ir nebevaldoma:) nors labai artimų draugių ir draugų turiu ne vieną ir palaikymo daug turėjau smile.gif

Ji nepikta, ji tik labai nusiminusi ir aš ją suprantu console.gif

O kitų pareiškimai apie piktuma dar labiau žlugdo. Dabar aš jau matau viską iš šalies, ačiū dievui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 06 17, 19:12)
atleisk, uz klausima -  o tu visus ex su gimtadieniu sveikini? Juk jis tada ir ex vadinasi, kai jo nebera gyvenime.

Kai pati palieku, tai tada taip, ex nebėra gyvenime, nors kurį laiką dar šiek tiek pabendraujam. Bet kadangi šiuo atveju mane paliko, man sunku išbraukti jį iš gyvenimo. Jis ex tapo tik prieš 1,5 mėn. Tad man dar jis rūpi. Su juo šiokius tokius santykius palaikome.
Šiaip aš jam parašiau kitą dieną, kad laukiau jo pasveikinimo. Atrašė, kad galvojo pasveikinti, bet pamiršo. Ir pasveikino. Viskas kaip ir gerai. Aš ir pati kartais pamirštu laiku pasveikinti draugus. Bet manimi dabar valdo ne logika, o emocijos.

Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 17, 19:30)
Kai pati palieku, tai tada taip, ex nebėra gyvenime, nors kurį laiką dar šiek tiek pabendraujam. Bet kadangi šiuo atveju mane paliko, man sunku išbraukti jį iš gyvenimo. Jis ex tapo tik prieš 1,5 mėn. Tad man dar jis rūpi. Su juo šiokius tokius santykius palaikome.

kad emocijos valdo, suprantu, bet vistiek parasysiu. Bent as manau, kad jei tave palieka, tai turek savigarbos nebebendrauti su juo ir nebeskaudink saves! Paskaityk, ka pati rasai - mane paliko, man skauda, bet dar bendrauju. Jei jam taves nereikia, kam save skaudini bendraudama su juo? Juk jei paliko, vadinasi jam nereikia nieko. Suprantu, kad tau rupi jis. Tik jei jau issiskyret (aisku, jei tai ne barnis), tai leisk sau gyventi toliau. Leisk dziaugtis sau gyvenimu! 4u.gif
Gal dabar nesuprasi to, ka rasau ir gal bus labai skaudu skaityt. Pati tai patyriau - buvo atvejis, kai mane paliko ir as toliau bendravau, bet tie santykiai neturejo prasmes. O ir draugystes su ex vaikinu neisivaizduoju. Ir viskas susitvarke tik tada, kai jam neberasiau ir nebeskambinau, kai is jo nieko nesitikejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaz: 17 birželio 2007 - 18:36
Monikaz viską suprantu aš... Tik linkusi į mazochizmą. Kitaip nepaaiškinsiu savo elgesio dabar.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 17, 19:48)
Monikaz viską suprantu aš... Tik linkusi į mazochizmą. Kitaip nepaaiškinsiu savo elgesio dabar.

ir nereikia paaiskinti 4u.gif tik jei myletum save, gal butu lengviau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 06 17, 19:51)
ir nereikia paaiskinti  4u.gif tik jei myletum save, gal butu lengviau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taig tikra tiesa 4u.gif Kol trūksta meilės sau, tos meilės nesulauksiu 4u.gif Tai ką vėl susikaupiu ir bandau mylėt save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 17, 19:55)
Taig tikra tiesa  4u.gif Kol trūksta meilės sau, tos meilės nesulauksiu  4u.gif Tai ką vėl susikaupiu ir bandau mylėt save smile.gif

saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 17, 17:32)
nepatenkinta, nes tokia ir esu. kaip aš galiu būti patenkinta, kai turiu milijonus bėdų, kai  mano gyvenime nėra nei žiupsnelio švelnumo?.. matyt, ne tau suprasti... prie ko čia, kokiom aplinkybėm. tiesiog kalbu iš savo patirties-taip kaip man buvo. gal kitoms ir prie šiukšlių konteinerio meilę rasti lemta, kas ten žino.

kodėl ne man suprast? nuoširdaus švelnumo ir aš nepatiriu...pffff toli gražu.......aš dar blogiau jaučiuosi nei tu.... pirma jaučiuosi lygiai taippat kaip tu bet plius dar antra dar kenčiu dėl nelaimingos meillės(?) ...... kai tas žmogus visai su manim nesiskaito..... o aš galiu padaryt bet ką dėl jo...o jis deja deja......gali ką padaryt? nupirkti man tai ko aš noriu, kvepalus auskarus, nusivesti į prabangiausią restoraną ....daugiau nieko.... taip jis kai teikiasi atvažiuoti paglosto ir loabai švelniai, bet tas švelnumas ne tikras toks... tu lygiai taippat gali susirasti tai ką aš susiradau(kiek suprantu iš dėmesio gaunamo) ir lygiai tiap glai įsimylėt ir tavęs taip nevertins, tiesiog būsi sekso partnerė (ir tai ne vienintelė tokia)
taigi????????? manai ne man suoprast? mieloji, verkiu kasdien jau antra savaitė, taip lygiai antra savaitė.....
šiandien buvau vėl su tuo susitikusi kur ir penktadienį... tai aj drąsiai žiūriu į kitus vyrus ir net apkalbu prie jo kas gražu kas ne, o su tuo savuoju(jeigu galima vadinti tiap) net nežiūriu į kitus....dingstas viskas aplinkui kai būnu kartu....bet dieve, tai taip netikra..... atiduočiau viską , akd tik jis mane mylėtų ar jaustu ką aš jaučiu jeigu mano jausmas nėra meilė.....
aš kolkas dar nenorėčiau sutikti to, savo vaikų tėvo ir gyvenimo vyro...kodėl? nes esu jauna dar...tu taip pat, vyresnės vos metais už mane.....tai naudokis dėmesiu, smagiai leisk laiką..... ir neįsimylėk tokių nuotykių ieškotojų kaip aš turbūt , kad padariau
taigi...tikrai saule suprantu tave.... bet nebūk tokia suirzusi ir pikta, nepatenkinta, taigi ne iš blogos valios tau kažką bandau sakyt..... kodėl tu viskuom tiap nusivylusi? negalima taip.......

QUOTE(Beganti @ 2007 06 17, 18:08)

o kam tau jo pasveikinimo? gaila, nežinojau , kad vakar tavo gimtadienis buvo (gal nepaskaičiau sorry) kas buvo pražuvo ir negyvenk praeitimi ji tobulėti tikrai neskatina......

Atsakyti