QUOTE(Kaila @ 2007 06 17, 17:32)
nepatenkinta, nes tokia ir esu. kaip aš galiu būti patenkinta, kai turiu milijonus bėdų, kai mano gyvenime nėra nei žiupsnelio švelnumo?.. matyt, ne tau suprasti... prie ko čia, kokiom aplinkybėm. tiesiog kalbu iš savo patirties-taip kaip man buvo. gal kitoms ir prie šiukšlių konteinerio meilę rasti lemta, kas ten žino.
kodėl ne man suprast? nuoširdaus švelnumo ir aš nepatiriu...pffff toli gražu.......aš dar blogiau jaučiuosi nei tu.... pirma jaučiuosi lygiai taippat kaip tu bet plius dar antra dar kenčiu dėl nelaimingos meillės(?) ...... kai tas žmogus visai su manim nesiskaito..... o aš galiu padaryt bet ką dėl jo...o jis deja deja......gali ką padaryt? nupirkti man tai ko aš noriu, kvepalus auskarus, nusivesti į prabangiausią restoraną ....daugiau nieko.... taip jis kai teikiasi atvažiuoti paglosto ir loabai švelniai, bet tas švelnumas ne tikras toks... tu lygiai taippat gali susirasti tai ką aš susiradau(kiek suprantu iš dėmesio gaunamo) ir lygiai tiap glai įsimylėt ir tavęs taip nevertins, tiesiog būsi sekso partnerė (ir tai ne vienintelė tokia)
taigi????????? manai ne man suoprast? mieloji, verkiu kasdien jau antra savaitė, taip lygiai antra savaitė.....
šiandien buvau vėl su tuo susitikusi kur ir penktadienį... tai aj drąsiai žiūriu į kitus vyrus ir net apkalbu prie jo kas gražu kas ne, o su tuo savuoju(jeigu galima vadinti tiap) net nežiūriu į kitus....dingstas viskas aplinkui kai būnu kartu....bet dieve, tai taip netikra..... atiduočiau viską , akd tik jis mane mylėtų ar jaustu ką aš jaučiu jeigu mano jausmas nėra meilė.....
aš kolkas dar nenorėčiau sutikti to, savo vaikų tėvo ir gyvenimo vyro...kodėl? nes esu jauna dar...tu taip pat, vyresnės vos metais už mane.....tai naudokis dėmesiu, smagiai leisk laiką..... ir neįsimylėk tokių nuotykių ieškotojų kaip aš turbūt , kad padariau
taigi...tikrai saule suprantu tave.... bet nebūk tokia suirzusi ir pikta, nepatenkinta, taigi ne iš blogos valios tau kažką bandau sakyt..... kodėl tu viskuom tiap nusivylusi? negalima taip.......
QUOTE(Beganti @ 2007 06 17, 18:08)
Šiaip tai žinau, kodėl tokia nuotaika. Vakar buvo gimtadienis ir ex pamiršo pasveikinti, o tada susigalvojau, kad niekas niekada manęs nemylėjo, jis taip pat nemylėjo. Ir man visai nesvarbu, kad draugai mane su gimtadieniu pasveikino. Suprantu, kad kvailos mintys ir kvailos emocijos. Tiesiog savigailos diena. praeis.
o kam tau jo pasveikinimo? gaila, nežinojau , kad vakar tavo gimtadienis buvo (gal nepaskaičiau sorry) kas buvo pražuvo ir negyvenk praeitimi ji tobulėti tikrai neskatina......