Įkraunama...
Įkraunama...

Dobilas

Man asmeniškai labai gražus vardas 4u.gif
Atsakyti
Na man toks ne vyriskas.
Atsakyti
blink.gif manau tai nera vardas schmoll.gif
Atsakyti
na jau ne schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
ŽInau kad pavarde tokia yra o vardas tai kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
kaimo arklio vardas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciupakabra @ 2010 07 03, 10:52)
kaimo arklio vardas  lotuliukas.gif
laugh.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagailėkit vaiko, nes paaugusį vaikai ne Dobilu, o ,,debilu" pravardžiuos, nes vieną jau taip vadina doh.gif šalia mūsų gyvena. Ir apskritai žmonių vardai neturi asocijuotis nei su gyvūnais, nei su augalais, nes tai skirta jiems pavadinti. Kas per vardai, tuoj sulauksim: Cukinijų, Melionų, Kviečių, Žirnių, Pienių ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
Lapas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man skamba kaip pasityciojimas. Kita vertus, jei mergaitems daznai duoda varda Ruta, kuo Dobilas blogiau? Mergele rutele, bernuzelis dobilelis...

Bet ar isivaizduojat 50+ metu pilvuza iraudusiu veidu, su usais, vardu Dobilas? biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Jetau kas paskutiniu metu tiems tevams darosi , jau is vaiku daromi Bijunai ,Dobilai , Upes,Pievos doh.gif ziauru.....Ar nera jau vardu Lietuvoj ,jau geriau klasei penki Emiliukai nei vienas Dobilas biggrin.gif O kaip jums Kmynas , gal irgi nieko?juk nauja butu doh.gif Vaikui gyvenimas verysad.gif teisingai cia kazkas komentavo ,vadintu Debilu .Man dar labai primena kaip musu panos dobilais vadindavo bernus ,na tokius kurie vyrus myli biggrin.gif
Atsakyti
Na gal ir nelabai, bet mielos mamos iš kur tie vaikai vadinasi visokiais "Debilais" pačios neturit tolerancijos ir vaikai tapati perima, girdi jūsų kalbas ir nenormalius palyginimus thumbup.gif pamokos jūsų vaikams, tai gal pamąstykit ar verta vapėti tokias nesamones, trumpinti vardus ar pravardžiuoti
Atsakyti