tai gal Obuoliu pavadinkit?
QUOTE(jogė @ 2010 10 01, 11:41)
Na gal ir nelabai, bet mielos mamos iš kur tie vaikai vadinasi visokiais "Debilais" pačios neturit tolerancijos ir vaikai tapati perima, girdi jūsų kalbas ir nenormalius palyginimus
pamokos jūsų vaikams, tai gal pamąstykit ar verta vapėti tokias nesamones, trumpinti vardus ar pravardžiuoti

Kažkos absurdas galvoti, kad vaikai girdi iš tėvų tokius pravardžiavimus, aš dar negirdėjau, kad tėvai savo vaikų vardus kaip nors negražiai iškraipytų

QUOTE(viliaugis @ 2010 10 01, 14:58)
Kažkos absurdas galvoti, kad vaikai girdi iš tėvų tokius pravardžiavimus, aš dar negirdėjau, kad tėvai savo vaikų vardus kaip nors negražiai iškraipytų
. O , kad patys vaikai super išradingi ir greitai pravardę prilipina, tai tikrai niekam ne paslaptis, todėl ir reikia remtis kitų skaudžiais pavyzdžiais ir stengtis duoti tokį vardą, kuris nekeltų problemų vaikui 

Beabejo kad savo vaikų nepravardžiuoja, bet tuoj išgirdę kokį vardą randa ką pasakyti tikrai nenuleidžia negirdom, o iš kur pas tuos vaikus tas išradingumas ar tik ne iš mūsų pačių

QUOTE(ciupakabra @ 2010 07 03, 11:52)
Zinokit kai buvau as maza, mano senelis turejo arkli vardu Dobilas

Mielosios,nevadinkit savo vaiku sunu ar arkliu vardais....Yra juk tikrai graziu zmoniu vardu

tada dukrai Piene dar idekit

kazkada buvau kelioneje ir musu gides vardas buvo Dobile..

nu nzn, karves vardas pagal lietuviska novele,
as turbut nedriciau i literaturos pamokas vaiksciot kai ypac J.Apucio novele bus nagrinejama...
pagailekite vaiko....

nu nzn, karves vardas pagal lietuviska novele,

as turbut nedriciau i literaturos pamokas vaiksciot kai ypac J.Apucio novele bus nagrinejama...

pagailekite vaiko....

Gyvenime esu sutikusi toki labai solidu vienos pelningos imones savininka Dobila... man taip tauriai ir solidziai nuskambejo... bet vaikai mokykloj beveik garantuoju, kad tyciotusi is sito vardo... nors man objektyviai grazus jis.
As ir pazystu viena, dabar jam gal 40 metu. Kiek zinau, tai vargo su savo vardu mokykloje ir labai.
nee

nu keistokai skamba....
Dobilas..Klevas , Azuolas,
Tragedija