Įkraunama...
Įkraunama...

Dobilas

QUOTE(giedriause @ 2013 05 02, 20:31)
dėstytoją Dobilą Kirvelį.

vardas tai gal ir visai nieko, nu bet butent sito zmogaus tevai biski su fantazija- jei pavarde keistoka, tai nors varda "normalu" butu dave doh.gif biggrin.gif butu koks Darius Kirvelis, taip nekristu i akis (siuo atveju i ausis lotuliukas.gif ), o dabar Dobilas Kirvelis, mjooo biggrin.gif
Atsakyti
Na jau nelabai toks vardas, man pirma skambesio asociacija - debilas schmoll.gif
Atsakyti
Turiu drauga kurio pavarde Dobilas, kaip pavarde tai man graziai skamba smile.gif Bet kaip berniuko vardas, tai nelabai rolleyes.gif Toks visai nevyriskas smile.gif Vyro vardas turi buti tvirtas biggrin.gif o cia man kazkaip asocijuojasi kaip Debilas schmoll.gif Bet prie kiekvieno vardo galima prisikabinti jei tik nori smile.gif Situo vardu vistiek as nevadinciau smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia :): 28 spalio 2013 - 12:39
man vis ta daina galvoj skamba "oj, broliuk Dobiliuk, negerai.." biggrin.gif
Atsakyti
Na nieko, reikšmė graži, bet ar nebijot asociacijos su "debilas"?
Atsakyti
Kaip gali net kilti mintis pavadinti savo sūnų tokiu vardu.... jeigu yra bent kažkokia akivaizdi rizika susieti vardą su apvardžiavimu, kam taip vadinti vaiką?????
Atsakyti
"Na, tu ir visiškas dobilas" smile.gif
Atsakyti
Na ir vardas. Tikrai vaikas gali tureti problemu su tokiu vardu ..
Atsakyti
Man gražu. Ir mergaitei vardas Dobilė gražu (nors esu skaičius apysaką apie karvutę Dobilę, bet vis tiek gražu ). Aišku, yra rizika, kaip kas sako, kad asocijuojasi su "debilu", bet turėjau pažįstamą su tokia pavarde ir niekas jo taip nevadindavo. Kaip tik ta pavarde dažniau už vardą vadindavo ir klasiokų apsuptyje kaip tik visiems patiko ta jo pavardė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 05 18, 01:13)
Na jau nelabai toks vardas, man pirma skambesio asociacija - debilas schmoll.gif

Ta pati pagalvojau smile.gif
Atsakyti
Įdomu, ar pavadino. smile.gif Jau gerokai paaugęs turėtų būti. Nedrįsčiau taip pavadinti, lyg ir kad nepravardžiuotų čia minėtu žodžiu ir šiaip, mūsų visuomenėj dar ir ne heteroseksulia orientacija įtarti gali (nes žiedai, augalai lyg ir ne berniukiška). Bet jei žmogus žavus, gal net puoštų toks vardas. Retas, originalus, gražus skambesys, man labai gražu, kad lietuviškas.
Atsakyti
Bijočiau vaiką tokiu vardu pavadinti dėl asociacija. Vaikai šiais laikai žiaurūs
Atsakyti