Mano Martynas valgo AptamilHA1 misinuka nuo3 sav.Atpilineja,papucia pilvuka turbut kaip ir visiems tokio amziaus kudikiams.bet svarbiausia man kyla lkausimas del kakucio:jis zalias ,skystas,. o kakoja 1k per para.Kas valgote si misini ,gal pasidalintumet su manim savo pastebejimais.ar man verta sunerimti?
Sveikos naujai iskeptos mamytes!
Mano Martynas valgo AptamilHA1 misinuka nuo3 sav.Atpilineja,papucia pilvuka turbut kaip ir visiems tokio amziaus kudikiams.bet svarbiausia man kyla lkausimas del kakucio:jis zalias ,skystas,. o kakoja 1k per para.Kas valgote si misini ,gal pasidalintumet su manim savo pastebejimais.ar man verta sunerimti?
Labas, mamyte,
O ar tavo vaikutis alergiškas?
Man atrodo, kad šis mišinukas skirtas alergiškiems vaikams. Jei nėra alergiškas pienui, tai gal pabandyk paprastą pieno mišinuką (mes naudojome HIPP PRE - buvo gerai), o jei taip - tiesiog pakeisk gal firma.
Man atrodo, kad šis mišinukas skirtas alergiškiems vaikams. Jei nėra alergiškas pienui, tai gal pabandyk paprastą pieno mišinuką (mes naudojome HIPP PRE - buvo gerai), o jei taip - tiesiog pakeisk gal firma.
QUOTE(Spurga577 @ 2007 05 31, 13:48)
Labas, mamyte,
Labas,
Man si misinuka rekomendavo gydytoja.,net nezinau kodel alergiskiems vaikams.gal pabandysiu kita,bet tos pacios firmos.o tavo vaikiuko kakis nebuvo zalias.kazin ka reiskia tokia kakucio spalva?
Labas,
Kartais mano dukrytės kakutis būdavo žalias. Kiek esu kalbėjusi su pažįstamomis mamomis, tai nėra labai gerai, nes toks kakutis būna jau užsistovėjęs. Panašu į tai, kad tavo vaikučio organizmui netinka, nes ir pučia pilvuką, ir atpylinėja. Spėju, kad viskas turėtų susitvarkyti.
Kartais mano dukrytės kakutis būdavo žalias. Kiek esu kalbėjusi su pažįstamomis mamomis, tai nėra labai gerai, nes toks kakutis būna jau užsistovėjęs. Panašu į tai, kad tavo vaikučio organizmui netinka, nes ir pučia pilvuką, ir atpylinėja. Spėju, kad viskas turėtų susitvarkyti.
QUOTE(Spurga577 @ 2007 05 31, 16:08)
Labas,
na,net nezinau,gal reikia pakeisti misinuka tikrai.Tik va,ju tokia gausybe...
QUOTE(edicike @ 2007 05 31, 16:14)
na,net nezinau,gal reikia pakeisti misinuka tikrai.Tik va,ju tokia gausybe...
Jau su tais mišinukais tai tikra bėda. Mano mergytė jų išbandė nemažai. Gėrė Semper, jis jai patiko, bet pradėjo berti, tai pakeičiau į alergiškiems vaikams sirtą NAN HA1, bet nuo jo užkietėjo viduriukai. Po jo daviau Aptamil HA2, kadangi jau 4 mėn. buvo ir tas netiko, nes viduriukus pusti pradėjo, raičiojosi po valgio ir išmatos žalios buvo ir tiesą sakant ir atpylinėjo daugiau, tad ir jo nebedavėm. Pirmiausia turi išsiaiškinti, kodėl daktarė patarė šį mišinuką vartoti, galyra šeimoje alergijos grėsmė, ar nėštumo metu gavai antibiotikų, tada, kad užbėgti vaikučio alergijai pienukui, skiriami šie hipoalerginiai mišiniai.
Laba,
Mano sūnus nuo 3,5 mėn. valgo šį mišinuką. Taigi paporint apie jį galiu
1. Kad kakutis žalias, viskas ok. Nuo šito mišinuko taip ir turi būt.
2. Dėl vieną kart į dieną. Deja, nuo šito mišinuko mano sūnus irgi sunkiai tuštinosi. Ir kiek teko pakalbėt su mamytėm, būtent Aptamil firmos mišinukai kelia šią problemą.
3. Pilvuko pūtimas nuo APtamilio irgi yra.
Tiesa, šis mišinukas yra iki 4 mėn. Bet deja, prie Aptamil HA2 nepasisekė pereit, nes nuo jo labai labai skaudėjo vaikui pilvuką. Taigi dabar bandom skubiai įvedinėt papildomą maistelį.
Gydytoja rekomendavo Similac HA1 (sakė juos vaikai gerai toleruoja), jei nuo tyrelių kakai nesusitvarkys. Bet viskas lyg ok. Bet gailiuosi, kad pradėjau šiuo mišiniu maitint. Jei dabar iš naujo reiktų tikrai bandyčiau Similac
Mano sūnus nuo 3,5 mėn. valgo šį mišinuką. Taigi paporint apie jį galiu
1. Kad kakutis žalias, viskas ok. Nuo šito mišinuko taip ir turi būt.
2. Dėl vieną kart į dieną. Deja, nuo šito mišinuko mano sūnus irgi sunkiai tuštinosi. Ir kiek teko pakalbėt su mamytėm, būtent Aptamil firmos mišinukai kelia šią problemą.
3. Pilvuko pūtimas nuo APtamilio irgi yra.
Tiesa, šis mišinukas yra iki 4 mėn. Bet deja, prie Aptamil HA2 nepasisekė pereit, nes nuo jo labai labai skaudėjo vaikui pilvuką. Taigi dabar bandom skubiai įvedinėt papildomą maistelį.
Gydytoja rekomendavo Similac HA1 (sakė juos vaikai gerai toleruoja), jei nuo tyrelių kakai nesusitvarkys. Bet viskas lyg ok. Bet gailiuosi, kad pradėjau šiuo mišiniu maitint. Jei dabar iš naujo reiktų tikrai bandyčiau Similac
mum šis mišinukas labai tiko ir tikrai neatpilinėja . o kakutis tai žalsvokas.
Tai buvo musu pirmasis misinukas, bet po kurio laiko pastebejom, kad nuo jo kaip ir nuo kitu aptamil misinuku pucia pilvuka, tai pirkom milumili
nei pilvuka pute nei nieko
o kakutis 3 kartus per diena ir grazus
nezinau ar tai susije ar ne, bet nuo 2,5 men ismiega visa nakti, o anksciau pilvuka pusdavo tai nakti nubusdavo net po kelis kartus
su kitom mamytem kalbejau, kurios turi berniukus (kaip zinia jiems pilvuka pucia dazniau), tai dziaugiasi atradusios milumili
p.s. pagal viska vaikutis turi kakoti tiek kartu kiek valgo, jeigu gaunasi vos viena karta per diena, tai reiskia, kad arba truksta skysciu arba netinka misinukas. Mes padarem eksperimenta:viena maitinima duodavom aptamili, kita milumili. Skirtumas akivaizdus. Nuo aptamilio musu lelyte pasidarydavo nerami, irzli, o nuo milumilio nieko, ramiausias vaikutis
p.s. pagal viska vaikutis turi kakoti tiek kartu kiek valgo, jeigu gaunasi vos viena karta per diena, tai reiskia, kad arba truksta skysciu arba netinka misinukas. Mes padarem eksperimenta:viena maitinima duodavom aptamili, kita milumili. Skirtumas akivaizdus. Nuo aptamilio musu lelyte pasidarydavo nerami, irzli, o nuo milumilio nieko, ramiausias vaikutis
maniskis ju net nevalgydavo jie tokio baisaus skonio
Sveikos mamytes,mes tai nuo pat gimimo naudojome su pirma dukryte BEBE ar BEBI, dabar tiksliai nezinau,o su antra naudojame APTAMIL 1,paskui APTAMIL 2,O dabar APTAMIL 3(jisai nuo 6 men) tiktai prie jo nera daugiau jokiu zodziu tiesiog APTAMIL 1,2,3.O siaip tai jei kakulis zalias tai tikrai reikia kiaisti misinuka, nes jisai netinka.
QUOTE(dublin24 @ 2007 06 27, 21:47)
Sveikos mamytes,mes tai nuo pat gimimo naudojome su pirma dukryte BEBE ar BEBI, dabar tiksliai nezinau,o su antra naudojame APTAMIL 1,paskui APTAMIL 2,O dabar APTAMIL 3(jisai nuo 6 men) tiktai prie jo nera daugiau jokiu zodziu tiesiog APTAMIL 1,2,3.O siaip tai jei kakulis zalias tai tikrai reikia kiaisti misinuka, nes jisai netinka.

Labukas!
Ziurau ir tu maitini Aptamil misinuku.As irgi pradejo primaitinit,bet dabar jis man pradejo daznai pirscioti ar gali buti nuo misinuko??