Įkraunama...
Įkraunama...

Apie APTAMIL mišinukus

Mes irgi pora menesiuku gerem APTAMIL'a, nes drauges juo maitindavo savo maziukus, gydytojos rekomenduoja kaip nekelianti alergijos misinuka. Bet va, nesenai teko paguleti su maziuku ligonineje - pieno misinuku visuomet parupindavo sesutes, nestis is namu savo maistelio nereikejo. Ten mes pabandem kitos rusies pieno misini (similac, jei kam idomu). Man paciai buvo smalsu, ar kiek nors skiriasi misinuku skonis ar ne, todel paragavau naujojo pieno misinuko. Jo skonis man labiau patiko - ne toks saldus ir tirstas, beje, ir lengviau tirpsta vandeny. Kadangi vaika auginu remdamasi savo "intuicija" (jeigu man salta, tai ir vaikui salta, jeigu man skanu, tai ir vaikui skanu), tad dabar visalaik perkam naujaji ligonineje isbandyta pieno misinuka, nes man paciai jis atrodo skanesnis ax.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojame aptamilAR nuo gimimo, tik po keliu dienu buvo uzkieteje visuriukai, tada pradejau maisyti su kitu aptamil1 misinuku, tai nei pilvoko skauda nei atpilineja smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as suneliui, kai buvo jam 2 men buvau priversta duoti misineli, tai rinkausi Aptamil hypoalerg....tai viskas buvo lius smile.gif valge noriai, viduriukai buvo neskysti, normalus. Bet va db, 5,5men ir noriu pradeti primaitinti, nes keliasi naktimis valgyti MP kas 2-3val, tai bandau duoti Aptamil 2 ir vaikiukas visiskai neima i burnyte, gal per saldu g.gif ?net nezinau...
Atsakyti
sveiki,mes valgem semper misinukus,bet kai suejo 5 men pradejom semper nuo 5 men. ir tada pradejo atpylineti.teko isbandyti aptamil ar ir labai patenkinta.tik vat klausimas ar jis isties toks sotus,nes mano mazoji pradejo valgyti kas 5-6val. g.gif g.gif anksciau valge kas 3 val. ar kuriaip taip yra? siuo metu nieko neprivalgom vien tik misinys aptamil ar
Atsakyti
Mes turime labai didelių bėdų dėl pilvelio, taigi pabandžiau ir aš pakeisti mišinuką, tikėjausi baigsis diegliukai, bet deja...
teko grįžti prie savo mieliausiojo Hipp 1 su probiotokais
O draugės berniukui labai tiko. Čia nuo mažylio priklauso, juk mes visi skirtingi
Atsakyti
QUOTE(mamike @ 2008 10 27, 15:43)
Mes turime labai didelių bėdų dėl pilvelio, taigi pabandžiau ir aš pakeisti mišinuką, tikėjausi baigsis diegliukai, bet deja...
teko grįžti prie savo mieliausiojo Hipp 1 su probiotokais
O draugės berniukui labai tiko. Čia nuo mažylio priklauso, juk mes visi skirtingi

Labukas visoms mamulems smile.gif , as nuo pat gimimo savo trynukus maitinu aptamilu, savo pienuko neturejau schmoll.gif .Dabar vaikuciams 11menesiu, tai maitinu aptamil 3,o kai verdu koses tai vietoj karves pieno pabalinu. Kol kas dar problemu su siuo misinuku neturejom. thumbup.gif
Atsakyti
Mums dar tik 18 dienu, bet valgom Aptamil ir tfu tfu tfu kol kas viskas ciki, viduriukai normalus ir sunelis patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
As taipat savo dukryte matinau su APTAMIL misiniu ir problemu neturejau thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažė ir tik Aptamil valgo, Hipp kategoriškai atsisakė, o NAN buvo jai kaip košmaras smile.gif tiesa, ėmė viduriukai kietėti ir dujos labai kauptis...bet gal ne nuo jo g.gif
Atsakyti
nepatiko vaikinui šio mišinuko skonis, teko keisti į kitą, ne klykdavo taip lyg verdantį duočiau smile.gif
Atsakyti
Bandem Milumil, Similiac, ir dar Semper berods, bet tiko tik Aptamil smile.gif Kazkaip ji geriausiai valgo, dabar perejom prie Aptamil 2 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė*: 04 lapkričio 2008 - 23:55
As tai uz Aptamil, antroj vietoj Hipp smile.gif
Atsakyti