Įkraunama...
Įkraunama...

Apie APTAMIL mišinukus

Mums patinka sis misinukas ir tinka. Aisku buna, kad uzkieteja viduriukai, bet maniske nelabai megsta mesyte valgyt, tad didesnis gelezies kiekis mums reikalingas smile.gif
Atsakyti
O, sakykit, kainos atzvilgiu, jis bene brangiausias? g.gif
Zinau zinau, kad jums pinigu del vaiko negaila, bla bla bla ir tt... As cia tik del idomumo. Bandziau skaiciuoti ir lygint su kitais ax.gif
Atsakyti
mes ir geriam Aptamil, dar ir pakuotė labai patogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2008 12 01, 18:49)
labas pleputems smile.gif Aptamil'is- misinukas vaikams, pakaitalas pieno. Labai jau zdiaugiuosi juo, nzn kaip Lietuvoje, koks skonis na cia mat 3step misinys , zalioje bankeje toks pasaldintas ir praturtintas.. mano mazylis ji labai geria ir i diena apie 4 kartus po 210ml smile.gif
anksciau naudojau tiktuteli skysta, jis pats geriausias, paski perejau ant nestle brangiausio misinio kuris buvo hipo alerginis, toms kurios baigia maitint po men ar serga  mastitu.. realiai svarbu ka jusu mazylis pamegs ir aar bus patenkintas bei linksmas.svarbu kokybe.. rekomenduoju tik APTAMIL mISINUKA!

Sveikos,niu as irgi duodu asvo maziukui APTAMILI,tiktai labai abejoju lietuvisko APTAMILIO kokybe,jau nuo paty pradziu siunciausi Aptamili is Anglijos,nes buvau girdejusiu kad cia jis daug prastesnis...mums dabar jau septyni menesiai,kai maziukui buvo apie 5 menesius,pritrukau Aptamilio ir teko pikrti Lietuvoje,tai po pirmo karto vaika ziauriai nubere blink.gif verysad.gif ir negalejau jo duoti,taigi manau,kad cia Lietuvoje tas Aptamilis nera labai kokybiskas g.gif bje daktaryte ta pati sake verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. mums 5men. ir nuo treju menesiu geriame APTAMIL HA, jai visai patinka bet man paragavus toks neskanus kaskoks kartokas atrode.
Atsakyti
QUOTE(uogax @ 2008 12 11, 19:49)
Sveikos. mums 5men. ir nuo treju menesiu geriame APTAMIL HA, jai visai patinka bet man paragavus toks neskanus kaskoks kartokas atrode.

As nupirkau Aptamil Comfort, kaina zinom doh.gif Maziuke negere- teko mest. dar bandziau cia siulyt, ale niekam nereikejo ax.gif Jis buvo gerokai kartus!!! g.gif
Atsakyti
Manau kad reiketu su daktare pasitarti, ir neklausyt seip patarimu...as taip ciut vaikui skranduko nesugadinau
Atsakyti
mano mazei vienintelis katras tiko...o isbandem daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2008 10 21, 13:07)
labas,mes Aptamil ar geriam nuo menesio laiko nes gausiai atpylinejo, kai suejo 6 menesiai bandem keisti i Aptamil 2 ,nes jis yra sotesnis,bet vel atpyle,nezinau ka ir daryti mergyte miega prastai keliasi ryte anksti jau su riksmu kaip valgyt nori,manau kad jeigu raso ant aptamil,ar pakuotes kad jis skirtas iki 6 menesiu tai ko gero jis nera sotus todel gal ir miega prastai mergyte,nezinau ka daryt jau gal vel bandyt skysto misinio jau dabar 7 men esam,atsiliepkit mamytes kurios turejo sita beda,idomu iki kada gerete misini atpylinejantiems unsure.gif

Papildyta:
mes naudojam aptamili jau 3 menesiai,berniukas truputi atpilineja bet valgo gerai, o mergytei viskas gerai.tik mes nevisose parduotuvese jo randam,butent aptamilio 1
Atsakyti
Mes naudojame aptamil ha1 tai pas mus ir kakutis zalsvas ant galo gelsvas buna ir darom viena karta i diena.
Atsakyti
Mes geriam aptamil.nezinau iki kada geriamas nr.1 kazkaip neskaiciau smile.gif manau,kad paciai rinktis nr.2 nereiketu.jis skirtas alkaniem vaikam ir tik gydytojui rekomendavus.Mums ji paskyre,kadangi mazius paprasta misinuka gerdavo kas valanda.
o nuo 6 men geriamas nr.3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jureja @ 2008 12 03, 01:18)
Viduriukai kieteja del to, kad aptamil'io sudetyje yra gelezies didziausias kiekis lyginat su kitais misiniais. Tas yra gerai, nes uztikrina vaikuciams reikalinga gelezies kieki, taciau vaikuciams kuriems kieteja viduriukai reiktu rinktis misinius kuriu sudetyje yra mazesnis gelezies kiekis. Dabar neatsimenu koks tikslus skaicius gelezies yra aptamilyje, bet reiktu pasistudijuoti, visa sudetis aprasyta ant pakuotes, gelezis zymima (Fe).

o kas liecia gelezies kieki,tai nzn drysciau abejot,mes geriam aptamil,mum nei viduriai kieteja,nei ka,juolab kad pasidarem kraujo tyrima ir hemoglobinas zemas,tad dar atskirai geriam feroglobina,pastiprint kraujukui wub.gif wub.gif gal ir didelis kiekis misiny yra FE bet kazkaip asmeniskai mano mazosios prganizmas jos nepasisavina,tenka papildomai naudoti ax.gif g.gif o pats kai misinys,tai APTAMIL thumbup.gif thumbup.gif pirma mes gerem semper bet pradejo atpylineti,o dabar geriam aptamil,tai viskas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti