Įkraunama...
Įkraunama...

Apie APTAMIL mišinukus

mus bire nuo aptamil 1, o nuo aptamil comfort (berot toks yra), tai viduriukai kieteti pradejo

mano lialiai irgi viduriukai kietejo, bet pasinaudojau vienos forumietes patarimu, ipilu i misinuka avizu klijaus truputuka ( kai ilgai nekakoja), tai viskas susitvarke tobulai wink.gif
Atsakyti
Laba. Gal kas pasakys kur Aptamil nuo 1 metų pienuko rast, na Šiauliuose visus prekybcentrius išmaišiau IKI,RIMI, MAXIMA, dar keliose vaistinėse buvau nu nėra g.gif Neradau tai vėl geriam 3- nuo 10 mėnesių, noriai, skaniai geriam, bet pagal amžių gal jau pienuką reik gert???
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2009 01 05, 12:59)
Nusipirkau Aptimil 3 ir kazkaip keistai man su juo... Padarau misinuko ir jis kazkaip sutirsteja. Lyg ir viskas tvarkoj pagal taisykle darau 1 saukstelis misinuko 30ml vandens. Nu bet nesuprantu vaikas gerti negali pasidaro misinukas toks kaip kisielius panasiai. Misinuko galiojimo laikas dar ilgas. Niekas tokios patirties neturi su siuo misinuku?

o gal tas misinukas skirtas atpylinejantiems? es aptamil 1 tikrai ir toks yra,, tada jis tirstas.... gal 3 jau ir nebera atpilantiems.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2009 01 05, 14:09)
Laba. Gal kas pasakys kur Aptamil nuo 1 metų pienuko rast, na Šiauliuose visus prekybcentrius išmaišiau IKI,RIMI, MAXIMA, dar keliose vaistinėse buvau nu nėra  g.gif Neradau tai vėl geriam 3- nuo 10 mėnesių, noriai, skaniai geriam, bet pagal amžių gal jau pienuką reik gert???

nulek i Norfa tikrai esu maciusi 4u.gif
na o pienuko nerekomenduojama iki 3 metu gerti, bet as manau nuo metuku gal nieko ir neatsitiktu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVitaea @ 2009 01 07, 19:34)
nulek i Norfa tikrai esu maciusi 4u.gif
na o pienuko nerekomenduojama iki 3 metu gerti, bet as manau nuo metuku gal nieko ir neatsitiktu... g.gif

Pienuką rašydama Aptamil nuo metukų turėjau omeny ax.gif
Atsakyti
as suprtau tai ir sakau kad Aptamil nuo metu maciau Norfoj mirksiukas.gif
Atsakyti
pries tai naudojom kita bet netiko, paskui aptamil ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Aptamil mum netiko schmoll.gif labai pūtė mažiukui pilvelį, gausiai atpylinėjo unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet aptamil pienuka nuo 1 iki 3 metuku skirta, ydomu koks ten pienukas g.gif
Atsakyti
Gydytoja patare NAN arba Aptamil. Nan labai atpilinejo, labiau tiko Aptamil. Ragavom ir Aptamil specialiai atpilinejantiems vaikams, bet jis labai tirstas. Apsistojom ties paprasto Aptamilo. thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai valgom Aptamil AR ir labai gerai, tik turim beda.... pas mus Londone tokio nera.... tai mociute is LT siuncia.... Cia bandem gert kitoki Aptamil, bet mano lepunelei netiko, tai taip ir vargstam, kas del viduriu tai kieteja biski, bet jau dabar valgom visokias kosytes tai pradejo tvarkytis bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vaikiukam ligoninej jau dave Aptamil-o.Labai gerai prieme,tai ir namie ji naudojam.Mergyte atpylinedavo,tai pirkom atpylinejantiems,bet viduriukai uzkietejo,tai ir vel perejom prie iprasto Aptamil-o(nes tas atpylinejimas nebuvo toks gausus) mirksiukas.gif .Man jis tikrai geras ir vaikiukai noriai valgo ir alergijos jokios nuo jo.Taip,kad naudosim ji iki metu,o poto ir to aptamil-o pienuko ieskosim wub.gif
Atsakyti