Įkraunama...
Įkraunama...

Apie APTAMIL mišinukus

QUOTE(Jelena.R @ 2009 02 17, 16:23)
Tikriausiai jeigu pirma buciau ragavusi aptamila, o paskui hippa, gal irgi pasirodytu, kad hippas slikstesnis. Prie tokio skonio priprasti reikia, vaikas irgi pripranta ir naujas skonis jam tikriausiai keistokas. Siaip man ir MP nera labai jau skanus  ax.gif

na MP litrais negėriau, bet hippas labai jau saldus. Aišku, kad priprantama, bet vat kai trūko MP niekaip neįsiūlydavau hippo, paragaudavo ir spjaudavo, o aptamilį išgerdavo. Tai ir sakau kiek vaikų tiek ir skonių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2009 02 17, 14:45)
Drįsčiau ginčytis, man asmeniškai Hipp tokia saldybė ir brudas palyginus su aptamiliu ir vaikas net neragavo hippo. Kadangi il;gai maitinau MP- tai ir aptamilis man artimiausias buvo MP. Kiek žmonių tiek ir nuomonių aišku ir renkasi kiekvienas pagal skonį  ax.gif

drinks_cheers.gif
pirma daviau hipp'o - wacko.gif
tada ragavom NAN - ne toks bjaurus kaip hipp'as, bet su aptamil nepalyginami thumbup.gif man paciai jis skaniausias, ir surugsta kaip tikras pienas, o is anu tik milteliai nusesdavo kai pastovi valandele
Atsakyti
mums jis netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nerfis @ 2009 02 16, 10:08)
sveikutės, HA - alergiškiems vaikams, AR - atpylinėjantiems.
Mes irgi bandėm aptamil naudoti bet mus isbėrė  verysad.gif tai dabar naudojam NAN 1 ir visai neblogai thumbup.gif

na va, reiskia as ne toki nupirkau, mano mazius ne alergiskas, bet atpylineja doh.gif aciu, kad atsakei, dabar bandysiu pakeisti, gal bus geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
aptamil: video
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 02 18, 15:07)

NA VA ISGASDINOT,DABAR NET JOKIO MISINIO NENORIU DOTI,MAZIUJ MANO PIENUKO PRADEJO TRUKT,TAI IS SENIAU TURIU NUSIPIRKUSI APTAMILIO,BET DABAR BIJAU JI ATIDARINET,KAM TOKIE VAIZDAI verysad.gif schmoll.gif ,KAIP IR SU KAZKOKIOS FIRMOS TYRE,KUR VIDUJ LERVA RADO SEMPER BEROTS,TAI TIK HIPP FIRMA PASITIKIU,BET JEJ IR JA PAMASIAI PAREKLAMOS g.gif
Atsakyti
Mums aptamil thumbup.gif
Atsakyti
nuo 3 iki 11 men gerem aptamili mums jis buvo idealiausias thumbup.gif dabar pratinames prie kito skirto nuo metuku tiesiog pabadziau nes kaina mazesne tiko tai atsisveikinsim su aptamiliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2009 02 17, 11:17)
mano maziukui 5 menesiai, visa laika gerdavom hipp, bet dabar misinukas pasikeite ir mano mazius pradejo atpilineti ir naktim blogai miegoti ( gal ir ne nuo misinio, bet as taip sugalvojau). Tai siandien daviau Aptamila, bet pati paragavau, tai toks man neskanus, palyginus su hippu (nors ir anas man ne buvo skanus, bet siats visai slikstus)  verysad.gif  Ir sunelis taip nenoriai gere, daug paliko  unsure.gif  Labai nenoriu vel ka nors bandyti keisti, gal pripras  unsure.gif

Mes irgi gėrėm Hipp, bet ,kai atsirado tas naujas, tai pradėjom labai mažai išgerinėt, o ir atpilinėti pradėjo baisiai.Dabar geriam Aptamil , tai pastebėjau, kad jis nesotus.Mums 3,5 mėn., tai kas trys valandos geriam po 200.O gal tik mums taip atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugė @ 2009 02 18, 23:26)
Mums aptamil  thumbup.gif

Mums irgi labai patinka thumbup.gif , mes naudojam nuo gimimo, nes neturejau savo pienelio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 02 23, 22:31)
nuo 3 iki 11 men gerem aptamili mums jis buvo idealiausias thumbup.gif dabar pratinames prie kito skirto nuo metuku tiesiog pabadziau nes kaina mazesne tiko tai atsisveikinsim su aptamiliu 4u.gif

lia smile.gif
norejau paklaust, o koki butent aptamili geret???ju gi visokiausiu rusiu....
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

dabar mes bandome Aptamil comfort, nes nuo HIPP BIO labai viduriukai uzkietejo, nuo Nan ziauriai atpylinejo, o nuo sio Aptamilo neatpylineja, ziuresim ar viduriukai susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 05 kovo 2009 - 14:24