Įkraunama...
Įkraunama...

Apie APTAMIL mišinukus

Šiandien pradėjome vaikiukams duoti Aptamil AR. Nesuprantu, kaip jį tinkamai paruošti - kaip nustatyti, kad būtų nurodyta 40C temperatūra? Buteliuke lieka daug neištirpusių guziukų, plakant nesusiplaka ir užsikemša žindukai, vaikai klykia. Ar jūs griežtai stebit, kad būtų 40 laipsnių? Kaip išmaišote tuos guziukus? Ar visada laukiate 7 min. kol jis išbrinks?
Atsakyti
Mano mazylis nuo pat gimimo maitinamas Aptamil,ir nei atpylinedavo nieko biggrin.gif
Atsakyti
Naudojam jau 2 menesius, valgo normaliai smile.gif
Atsakyti
mano mazylis gere Aptamil kindermilch iki 3 m. 4u.gif
Atsakyti
Mes valgėm Aptamil1 , bet pradėjo nuo jo berti. Tad pakeitėm į Aptamil HA1, šis tinka kuo puikiausiai smile.gif

i 
Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 28 lapkričio 2009 - 13:05
MAniskis irgi pradejo nuo Aptamil atpylineti, mastau duoti Aptamil Ar bet kartu imaisyti ir paprasto aptamil. Idomu ar galima?
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 05 05, 10:34)
MAniskis irgi pradejo nuo Aptamil atpylineti, mastau duoti Aptamil Ar bet kartu imaisyti ir paprasto aptamil. Idomu ar galima?

Gal ir nieko nenutiktų, bet kai maniškiui pabėrė žandukus nuo Aptamil1, tai bandžiau duoti ir Aptamil Ha1 ir Aptamil1, bet aš kartu nemaišiau jų, manau nelabai gal gerai taip g.gif tai jokio rezultato nebuvo. Padėjo tik tada, kai daviau tik Aptamil HA1.

Atsakyti
mes AR gerem/valgem smile.gif kadangi nuo 6 men. prasidejo iprastas maistas, tai AR jau duodavau tik tuomet, kai vaikas stipriai isspjaudydavo kose ar tyrele (kai dar nemokejo valgyti). pries nakti visuomet tik AR. nuo kokio 7 men, kai pramoko valgyti, pamaciau, kad nuo kosiu kieteja viduriukai (o ir nuo AR stipriai kieteja), tai misini palikom tik nakciai, diena gerdavo HIPP, nes jo visos rusys minkstina. iki metu gerem vakarais, o paskui pats vaikas nebenorejo. tuomet atradom Nestle vanilini piena smile.gif
Atsakyti
Man ir ligoninej is pradziu pirma kart kai daviau Aptamil 1 pabere bet daktare pasake kad turi priprasti, g.gif ir labai greit praejo. biggrin.gif Dabar nei atpylineja,nei beria yra valgus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Mes valgom APTAMIL 2 nuo gimimo nes joks kitas netiko,ir sakyciau puiku mano mazyte yra soti,o nakti keliames ir dabar valgyt,todel kad neimam tutuko,ir tas nepriklauso nuo maistelio,paprasciausiai vaikas nori,ir man nesunku paduot buteliuka.APTAMIL 3 yra skirtas nuo 6 men.ir jo sudetis biski kitokia nes jau vaikas gauna tyreliu ir kosyciu tai jis labiau kaip pienukas.Mano mergyte jau 7men.visdar valgo APT.2 nes 3 ji negeria,tai as ir duodu dar tapati,sverbu kad vaikas neatpilineja ir sotus....
O siaip noriu pasakyt kiek pasaulyje zmoniu-tiek ir nuomoniu............... smile.gif
Atsakyti
sveikos, gerem Aptamil AR bet tik kokius 5 kartus tik ekstra atvejais...nieko blogo nemaciau, bet man paciai tai skonis nekoks, MP daug skanesnis smile.gif

i 
Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 28 lapkričio 2009 - 13:06
Mums Aptamil tiko labiausiai, todel jau keli menesiai valgom Nr.1, o nuo 6 men keisim i Aptamil Nr.2 ax.gif
Atsakyti