tai ir nebeperkam nieko kito, nebandem nieko kito taip pat. Jis kiek karstelejes. Reikia gaminti ir sugirdyt is kart. I kelione taip pat vezuosi buteliukus silto virto vandens ir atskirai maisteli, kad galeciau vietoj sumaisyt. Jei sumaisius is anksto, tai gerokai kartus tampa. Tai tokia pamokele. O siaip esu patenkinta kad vaikas patenkintas ir sotus. Sotus ir laimingas.
Ka manau? Mano vaiko maistas, pienelis. Tinka ir patinka, auga. Tiesa HA1, nuo jo maziau atpilineja arba isvis neatpilineja. Nesam alergiski bet del sito kriterijaus neatpilimo iur vartojam. Norejau Nan pabandyt, bet vyras gali ipirkt
tai ir nebeperkam nieko kito, nebandem nieko kito taip pat. Jis kiek karstelejes. Reikia gaminti ir sugirdyt is kart. I kelione taip pat vezuosi buteliukus silto virto vandens ir atskirai maisteli, kad galeciau vietoj sumaisyt. Jei sumaisius is anksto, tai gerokai kartus tampa. Tai tokia pamokele. O siaip esu patenkinta kad vaikas patenkintas ir sotus. Sotus ir laimingas.
mes nealergiski, bet vartojam ji nes maziausiai atpila arba isvis neatpila nuo jo
Aptamilyje viena mamyte rado kirmina
maniske irgi valgo aptamil 1, bet nezinau,gal jai netinka,pavalgius uz kokio pusvalandzio pradeda klykti,rieciasi atgal,jau nurimsta ir vel pradeda rekti.
sito comfort kazkaip nemaciau savo mieste.na dar gerai neieskojau. ir atpylinet daugiau pradejo.
o kaip jus nusprendziat,kad tikrai netinka misinukas?
siaip ji noriai ji valgo.
sito comfort kazkaip nemaciau savo mieste.na dar gerai neieskojau. ir atpylinet daugiau pradejo.
o kaip jus nusprendziat,kad tikrai netinka misinukas?
siaip ji noriai ji valgo.
Maniskis geria Aptamil RA,nes atpylinejo MP.Tik va nezinau ar ji galima pastoviai duoti, nes jau nebeatpilineja.Gal ji pakeisti kitu Aptamil?Tik nezinau kokiu
gaila niekas nepataria.
gal kam taip buvo vartojant aptamil comfort.dabar dukra rekia istisai vos ne visa para,ar nuo sio misinuko ar nuo ko,nesuprantu.baigiam isproteti,gaila vaiko.
ar tie lasiukai colinox netinka,nors daznai neduodu
gal kam taip buvo vartojant aptamil comfort.dabar dukra rekia istisai vos ne visa para,ar nuo sio misinuko ar nuo ko,nesuprantu.baigiam isproteti,gaila vaiko.
ar tie lasiukai colinox netinka,nors daznai neduodu
QUOTE(Jurgituke... @ 2009 08 19, 14:46)
mano mazyle geria comforta ir viskas gerai o mes vartojom espumizana su tuo maisteliu ir viskas liktai gerai... pradzioj irgi buvo nekas bet rado bakterija todel poto viskas buvo ok 
kaip suprast rado bakterija?
na manoji atrodo irgi jau prisitaiko,bet ilgai jo negalima duoti.dabar galvoju ar cia viena maiseli suduoti ar du,kad tik grizus prie aptamil 1,vel bedos neprasidetu.
as duodu colinox kartais,sis su bakterijom.
tikiuos,kad taip nebeklyks,siandien jau geriau.
QUOTE(SuperMeska @ 2009 06 09, 08:50)
Buvo ir mums taip, valgydavom su tais kristaliukais, uzsikimsdavo netgi zindukas. Dabar miltelius visada beriu i zymiai karstesni vandeni, truputi paplaku ir kuo puikiausiai istirpsta. Tada tik belieka atsaldyt iki tinkamos temperaturos.
Na, va o as net nepagalvojau, kad tie kristaliukai gali istiprti.. reiks pameginti ir man karstesni vandeni pilti.
Papildyta:
Gal kuri nors zinote ar misinukas BEBILON ir APTAMIL tai tas pats? Pakutes visiskai vienodos, tik pavadinimai skiriasi. Pardutuveje sake, kad Bebilon tiesiog gaminamas Lenkijoje, todel ir kitas pavadinimas. O siaip viskas tas pats. Gal kuri nors bandete?
Stai Agne DD ka parase mamyte keliais puslapiais anksciau
QUOTE(djusted @ 2009 05 10, 21:53)
galiu patarti visoms mamytems nuvykti iki lenkijos. mes perkam tik ten. dezute tokia pati, sudetis beveik nesiskiria, o kaina dvigubai mazesne
tik pavadinimas kitoks: BEBILON
is tiktuju lenkijoj pirktas geriau tirpsta... tas, kur pirkdavome cia, tarsi butu su zelatinos gabaliukais maziuliukais ir gana ilgai reikedavo plakti kol istirpdavo, o lenkijoj pirktas tikrpsta liuks
beje, del pavadinimo nesusinervavom kaip kad mano viena pazistama, nes viskas kas aptamil pas juos taip vadinasi - koses, alergiskiems kudikiams skirtas misinukas ir pan
mamytes, taupykim
is tiktuju lenkijoj pirktas geriau tirpsta... tas, kur pirkdavome cia, tarsi butu su zelatinos gabaliukais maziuliukais ir gana ilgai reikedavo plakti kol istirpdavo, o lenkijoj pirktas tikrpsta liuks
mamytes, taupykim
QUOTE(AgneDD @ 2009 08 24, 17:27)
Gal kuri nors zinote ar misinukas BEBILON ir APTAMIL tai tas pats? Pakutes visiskai vienodos, tik pavadinimai skiriasi. Pardutuveje sake, kad Bebilon tiesiog gaminamas Lenkijoje, todel ir kitas pavadinimas. O siaip viskas tas pats. Gal kuri nors bandete?
mes bandem ir mums netiko, tai grizom prie aptamil1