Įkraunama...
Įkraunama...

Apie APTAMIL mišinukus

norejau paklausti patarimo, savo vaikinukui duodu NAN HA 1, nes mums ligoninej dave NAN 1 taciu vaikiukui kiete viduriukai eme tai pasiule gydytoja sita, as jam dudodu jau meneis laiko NAN HA 1 bet atpilineja ir kazkaip kazkkutis sunkiai tokia zalia kosele iseina ir kas svarbiausia pilviuka eme pusti daznai, skaitau skaitau ir tiesiog pastebejau kad mamytes perka Aptamil nuo kurio maziau atpilinejama patarkite ar nieko tokio jeigu as vel keisiu misinuka nes musu pedistre tepasake kad visi vienodi, kad jei vaikiuka svorio priaugo ir viduriukai ne kieti tai misinuko nekeist, na tiesiog pasimetus esu nezinau ka daryti, beje NAN HA 1valgo kas 2 ir retkarciais 3 valandos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 08 31, 19:41)
norejau paklausti patarimo, savo vaikinukui duodu NAN HA 1, nes mums ligoninej dave NAN 1 taciu vaikiukui kiete viduriukai eme tai pasiule gydytoja sita, as jam dudodu jau meneis laiko NAN HA 1 bet atpilineja ir kazkaip kazkkutis sunkiai tokia zalia kosele iseina ir kas svarbiausia pilviuka eme pusti daznai, skaitau skaitau ir tiesiog pastebejau kad mamytes perka Aptamil nuo kurio maziau atpilinejama patarkite ar nieko tokio jeigu as vel keisiu misinuka nes musu pedistre tepasake kad visi vienodi, kad jei vaikiuka svorio priaugo ir viduriukai ne kieti tai misinuko nekeist, na tiesiog pasimetus esu nezinau ka daryti, beje NAN HA 1valgo kas 2 ir retkarciais 3 valandos doh.gif

nu va, žinok pas mane lygiai lygiai tas pats ką aprašei, ir aš ieškau atsakymo, ką daryt, keist ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2009 09 03, 12:59)
nu va, žinok pas mane lygiai lygiai tas pats ką aprašei, ir aš ieškau atsakymo, ką daryt, keist ar ne? g.gif

neiskenciau ir vakar nupirkau Aptamil AR nes Aptamil Confort musu mazoj Maxej neradau kolkas si naktis siek tiek ramesne praejo ir pilvuka pucia bet siek tiek maziau, nors diena irgi raudonavo ir kojas riete, zuresiu kaip bus
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 09 03, 15:36)
neiskenciau ir vakar nupirkau Aptamil AR nes Aptamil Confort musu mazoj Maxej neradau kolkas si naktis siek tiek ramesne praejo ir pilvuka pucia bet siek tiek maziau, nors diena irgi raudonavo ir kojas riete, zuresiu kaip bus

Aptamil AR yra skirtas labai atpylinejantiems vaikuciams, tai del pilvuko problemu kazin ar pades. Bandyk duoti Espumisan arba Sab Simplex (pastarasis mums geriau padedavo).
Del misinuku keitimo, tai nemanau, jog cia labai blogai, tuo labiau, jei valgot ta pati Aptamil, tik skirtingas rusis.
O siaip tai reikia labai daug kantrybes ir laukti, kada susitvarkys tos bedos su pilvuku. Patikek, visiems is pradziu buna sunku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 03, 17:40)
Aptamil AR yra skirtas labai atpylinejantiems vaikuciams, tai del pilvuko problemu kazin ar pades. Bandyk duoti Espumisan arba Sab Simplex (pastarasis mums geriau padedavo).
Del misinuku keitimo, tai nemanau, jog cia labai blogai, tuo labiau, jei valgot ta pati Aptamil, tik skirtingas rusis.
O siaip tai reikia labai daug kantrybes ir laukti, kada susitvarkys tos bedos su pilvuku. Patikek, visiems is pradziu buna sunku wink.gif

na va siandien duodu ir ziuriu kad pilviuka siek tiek vis pucia bet ne taip baisia kaip nuo NAN HA 1 o jei nepades tai pirksiu APTAMIL Confort nes kaip minejau pas mus niekur jo nera kaimas gi cool.gif bandysim nuvaziuoti 30 km kad rasti pastarojo jei Aptamil AR nepades nors tikiuosi kad bus gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 09 03, 19:01)
na va siandien duodu ir ziuriu kad pilviuka siek tiek vis pucia bet ne taip baisia kaip nuo NAN HA 1 o jei nepades tai pirksiu APTAMIL Confort nes kaip minejau pas mus niekur jo nera kaimas gi cool.gif bandysim nuvaziuoti 30 km kad rasti pastarojo jei Aptamil AR nepades nors tikiuosi kad bus gerai g.gif

Na svarbiausia nors siek tiek geriau wink.gif Gal ir Comfort neprireiks, suvalgysit visa AR misinuka, matysit, gal tiks jums.
Atsakyti
nu aš irgi neiškenčiau , bet nusipirkai aptamil pepti,nes jisskirtas alergiškiems karvės pienui vaikams, kol kastik išgėrus, vėl prasidėjo raitymai, verkimai, na,matysim kaip bus naktį
Papildyta:
atsiprašau už klaidas, labai skubėjau
Atsakyti
MANO MAŽYLI NUO APTAMIL LABAI BĖRĖ IR NAKTI PILVIUKA LABAI RAIŽĖ,NETIKO MUMS,VEIDUKAS VISAS BUVO KAIP DILGĖLEM NUPLAKTAS
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2009 09 03, 21:37)
nu aš irgi neiškenčiau , bet nusipirkai aptamil pepti,nes jisskirtas alergiškiems karvės pienui vaikams, kol kastik išgėrus, vėl prasidėjo raitymai, verkimai, na,matysim kaip bus naktį
Papildyta:
atsiprašau už klaidas, labai skubėjau

kaip jauciates po Aptamilo mums dar pucia pilveli bet tik tiek kad prailgejo tarpai tarp valgymu
Atsakyti
QUOTE(AgneDD @ 2009 08 24, 17:27)
Gal kuri nors zinote ar misinukas BEBILON ir APTAMIL tai tas pats? Pakutes visiskai vienodos, tik pavadinimai skiriasi. Pardutuveje sake, kad Bebilon tiesiog gaminamas Lenkijoje, todel ir kitas pavadinimas. O siaip viskas tas pats. Gal kuri nors bandete?

Kur Mersedesa begamintum-vis tiek liks Mersedesas, tik rasys gamintojo sali(pvz, Kinija).
Kur Cocacola bepilstytu-liks Cocacola, su prierasu pilstyta Balbieriskyje.
Didieji gamintojai saugo savo prekini zenkla ir kur ji begamintu, duoda savo pavadinima.
Taciau atsiranda bandymai plagijuoti kazka, pakeiciant viena ar kita detale, tad atsiranda visokie Zaporozieciai, Maxima Cola ir stai Bebilonas tongue.gif

Bebilonas-tai ne Aptamilis, tai bandymas plagijuoti, pakeiciant misinio sudeti. Kas bande-sutiks, kad ir sudetis SIEK TIEK skiriasi, ir tirpumas, ir saldumas, ir skonis. Nesakau, kad tai blogas misinys, bet tokiu a la "aptamiliu" pilna ir Lietuvoj, tik nepatingekit lentynose paieskoti. 4u.gif
Bet jei reikia BUTENT Aptamilio-vis tik negailekit pinigu ir isigykit tikra, vokiska, produkta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 09 04, 08:19)
kaip jauciates po Aptamilo mums dar pucia pilveli bet tik tiek kad prailgejo tarpai tarp valgymu

na kai valgom aptamil, tarpai tarp maitinimų ilgesni, bet pilvelį irgi dar pučia, o jūs jau vien aptamilį geriat? aš tai vakar vieną kart daviau, šiandien jau du , ryt tris ir taip pamažu kol pereisim, bet nežinau ar čia gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2009 09 04, 19:34)
na kai valgom aptamil, tarpai tarp maitinimų ilgesni, bet pilvelį irgi dar pučia, o jūs jau vien aptamilį geriat? aš tai vakar  vieną kart daviau, šiandien jau du , ryt tris ir taip pamažu kol pereisim, bet nežinau ar čia gerai g.gif

daviau is karto nes kai skambinau i mamu konsultacija del aptamilo tai sake galima is karto pereiti tai zinai pilviuka pucia bet ilgeja tarpai irgi o duodi aptamil low lacoste ar koki ten kokia jo kaina ? as duodu kaip minejeau aptamil ar tai visiskai neatpilineja o kodel tu pastaraji pasrinkai bere ar del ko g.gif
Atsakyti