Įkraunama...
Įkraunama...

Apie APTAMIL mišinukus

QUOTE(Laaila @ 2009 12 04, 12:21)
...tai vel pradejo atpilinet...

As manau, kad nereikia skubeti pirkti tu specializuotu misinuku (atpilinejantiems, alergiskiems ir pan.) kol vaikuciai mazi, jiem pilna visokiu bedu. Mes jau senokai valgom Aptamil, tai irgi pradzioj atpilinejo, bet juk atpilyneja visi. dabar mum jau puse metu, tai laabai retai kada atpila, praeis manau ir Jum, o jei ne, tada galit pradeti galvoti apie specializuotus misinukus..
Atsakyti
mums visos jusu bedutes minetos pranyko pradejus gerti Aptamil alergy digestive care thumbup.gif
Atsakyti
siaip nereikia piktnaudziauti visokiais alergy, HA ir pan., jei is tikro nera alergijos.skaiciau kazkur gydytojas nuomone
Atsakyti
tai va,buvau pas GP,tai sake viskas normaliai,gali taip buti,atseit zalias kakis normalu!!!kazkokia nesamone schmoll.gif g.gif
zodziu,pakeiciau misini i Hipp,paprasta,from birth,kolkas kakis geltonas! smile.gif
ziuresim kaip toliau bus smile.gif tik kakoja 1 kart per para,kai seniau darydavo bent jau 2-4... g.gif
o del berimo,sako kad as per siltai rengiu vaika,bet tai jus man pasakykit,tokiu metu laiku ar 1.5 men vaika be kepures i lauka vestumet???? doh.gif doh.gif doh.gif
debilizmas...
esu smarkiai pasipiktinus UK sveikatos sistema,jau nebekalbant apie gimdyma...
Atsakyti
QUOTE(giedruska1979 @ 2009 12 12, 15:56)
tai va,buvau pas GP,tai sake viskas normaliai,gali taip buti,atseit zalias kakis normalu!!!kazkokia nesamone schmoll.gif  g.gif
zodziu,pakeiciau misini i Hipp,paprasta,from birth,kolkas kakis geltonas! smile.gif
ziuresim kaip toliau bus smile.gif tik kakoja 1 kart per para,kai seniau darydavo bent jau 2-4... g.gif
o del berimo,sako kad as per siltai rengiu vaika,bet tai jus man pasakykit,tokiu metu laiku ar 1.5 men vaika be kepures i lauka vestumet???? doh.gif  doh.gif  doh.gif
debilizmas...
esu smarkiai pasipiktinus UK sveikatos sistema,jau nebekalbant apie gimdyma...

zalias kakis yra normalu tikrai, priklauso nuo misinuko sudeties. sakau, nuo be laktozes aptamilio buvo labai zalias, nuo paprasto geltonas. juk nuo maistelio spalva ir priklauso.
tai aisku, kad su kepure, bet gal namie per siltai rengiat?
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 12 12, 12:59)
zalias kakis yra normalu tikrai, priklauso nuo misinuko sudeties. sakau, nuo  be laktozes aptamilio buvo labai zalias, nuo paprasto geltonas. juk nuo maistelio spalva ir priklauso.
tai aisku, kad su kepure, bet gal namie per siltai rengiat?

nu zalias kaskis prasidejo,kai sunaudojom 3 dezutes misinuko,o ne is kart,todel ir keista buvo g.gif
o del rengimo,namie isvis be kepuriu bunam,zodziu,as pati issiaiskinau mazdaug nuo ko tas berimas,bent jau speju,nes ji megsta valgyti pasukus galva i desine puse,o kai valgo,gan nemazai prakaituoja galvyte,tai gal del to? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruska1979 @ 2009 12 12, 15:24)
nu zalias kaskis prasidejo,kai sunaudojom 3 dezutes misinuko,o ne is kart,todel ir keista buvo g.gif
o del rengimo,namie isvis be kepuriu bunam,zodziu,as pati issiaiskinau mazdaug nuo ko tas berimas,bent jau speju,nes ji megsta valgyti pasukus galva i desine puse,o kai valgo,gan nemazai prakaituoja galvyte,tai gal del to? g.gif  unsure.gif

o tas kakis labai žalias ar tiesiog su žaliom priemaišom? g.gif ...gali būti, kad skandukas nepilnai suvirškina ir užsilikęs maistelis vėliau pasišalina žalia spalva...beje kiek suvalgot per vieną kartą ir kiek per parą gaunasi?
gali būti ir dėl to, kad paprakaituoja berti...mano sūnus pernai kai valgė APTAMIL keistai pradžioj bėrė vieną žandą, apie 3 mėn viskas susitvarkė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 12 gruodžio 2009 - 15:54
QUOTE(artita @ 2009 12 12, 13:53)
o tas kakis labai žalias ar tiesiog su žaliom priemaišom?  g.gif ...gali būti, kad skandukas nepilnai suvirškina ir užsilikęs maistelis vėliau pasišalina žalia spalva...beje kiek suvalgot per vieną kartą ir kiek per parą gaunasi?
gali būti ir dėl to, kad paprakaituoja berti...mano sūnus pernai kai valgė APTAMIL keistai pradžioj bėrė vieną žandą, apie 3 mėn viskas susitvarkė

is pradziu buvo su tamsiai zaliom priemaisom,kai uzkieteje viduriukai buvo,paskui jau sviesesnis zalias,kai minkstas kakis...nu bet dabar va pakakojo vel, g.gif tai matosi,kad pirmas stumimas buvo zalias,o poto jau geltonai,bet jau 2 d kaip Hipp valgom...nesinori metytis su tais misiniais,bet ka daryt kitaip? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti

QUOTE(giedruska1979 @ 2009 12 12, 17:03)
is pradziu buvo su tamsiai zaliom priemaisom,kai uzkieteje viduriukai buvo,paskui jau sviesesnis zalias,kai minkstas kakis...nu bet dabar va pakakojo vel, g.gif tai matosi,kad pirmas stumimas buvo zalias,o poto jau geltonai,bet jau 2 d kaip Hipp valgom...nesinori metytis su tais misiniais,bet ka daryt kitaip? g.gif  g.gif  g.gif

tai jau kitą mišinį valgot? g.gif
sakyčiau nusiramink pati, jei geai valgo, nesiriečia iš skausmo, vadinasi viskas tvarkoj, tas kakis ir nebus labai jau gražios spalvos biggrin.gif...tiesiog toks virškinimas ir tiek, susitvarkys žarnynas ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
nuo HA blogiau nebus, prie ko cia piktnaudziavimas jais? Siti misinukai yra ne alergiskiems vaikams, o alergijos profilaktikai, tai nezinau kokia daktare koki straipsni galejo rasyt kad negalima "piktnaudziauti" lotuliukas.gif
O alergy care yra alergiskiems vaikuciams, kurie alergiski karves pieno baltymams, blogiausiu atveju dar yra NEOCATE misinys- bet ten jau kita muzika, nes tas misinelis su aminorugstimis 4u.gif
Atsakyti
mes po APTAMIL pavartojimo, kai mums buvo 1 menuo atsidurem ligoninej - alergine reakcija
Atsakyti
QUOTE(rainak @ 2009 12 16, 19:56)
mes po APTAMIL pavartojimo, kai mums buvo 1 menuo atsidurem ligoninej - alergine reakcija

o kaip jums pasireiske?
odos gydytoja mum pasake, kad gali but alergija misinukui, nors abejoju.ir neviduriuoja. visa odele paberta ir sausa ir neaisku nuo ko, gal nuo kremu.
Atsakyti