Mano mazyle nuo 2men geria APTAMIL ir jis puikiai tinka jai, dabar jau pradejom APTAMIL 3 gert. o del pilvuko putimo, tai iki 3men tai yra normalus dalykas, nes diegliukai buna kiekvienam kudikeliuj, bent jau nzn tokio kuriam ju nebuvo, taip kad kaltint misinuko manau tikrai nereiketu. Ir aplamai man ta APTAMIL firma visai
ir sultytes tos firmos duodu ir tyreles
QUOTE(Moniuke @ 2010 01 14, 17:03)
Mano mazyle nuo 2men geria APTAMIL ir jis puikiai tinka jai, dabar jau pradejom APTAMIL 3 gert. o del pilvuko putimo, tai iki 3men tai yra normalus dalykas, nes diegliukai buna kiekvienam kudikeliuj, bent jau nzn tokio kuriam ju nebuvo, taip kad kaltint misinuko manau tikrai nereiketu. Ir aplamai man ta APTAMIL firma visai
ir sultytes tos firmos duodu ir tyreles 
tyreles milupos, tai nelabai.pirmoj vietoj buna vanduo parasytas, vadinasi daugiausia joje vandens
sveikos mamytes,mes irgi valgom aptamil misinuka nuo pirmu dienu
is pradziu pilveli pute,bet manau tai normalu,kol kudikelio pilvukas pripranta
bet siaip jokiu problemu su aptamiliu neturim,tinka mum kuo puikiausiai
mes valgom aptamil2 alkaniem vaikuciam,nes mano maziukas labai didelis gime,net 5202kg,tai daktare patare duoti numeri2,nes jis sotesnis
ir kol kas viskas
Mano suniukas nuo aptamilio pradėjo žaliom išmatom tuštintis, turbūt nebeduoti?
QUOTE(Rūtkė @ 2010 01 24, 18:15)
nuo kada valgot? jei pirmos paros, tai normalu
Nuo užvakar, tačiau iki vakar valgėm kitokį mišinuką, o prieš tą irgi valgėm aptamilį tai irgi žaliai tuštinosi nuo jo, bet aš maniau kad nuo arbatytės nes tuo pat metu pradėjau ją duoti, tačiau dabar matau kad nuo mišinuko nes jį davus vėl žalios išmatos, stebėsiu jai ir toliau taip bus ir nepraeis tai nebeduoti taip?
QUOTE(Rūtkė @ 2010 01 24, 19:10)
Nuo užvakar, tačiau iki vakar valgėm kitokį mišinuką, o prieš tą irgi valgėm aptamilį tai irgi žaliai tuštinosi nuo jo, bet aš maniau kad nuo arbatytės nes tuo pat metu pradėjau ją duoti, tačiau dabar matau kad nuo mišinuko nes jį davus vėl žalios išmatos, stebėsiu jai ir toliau taip bus ir nepraeis tai nebeduoti taip? 
o kodėl tiek keitei mišinukus?
ta žalia spalva labai žalia ar tiesiog žalsvai geltona?
o pilvuko nepučia? kiek kartų kakoja?
QUOTE(Rūtkė @ 2010 01 24, 19:15)
klauskit gydytojos.
jau esu rasiusi, kad mano dukra nuo aptamil lactose free visada kakojo zaliai, gydytoja sake, kad greita medziagu apykaita. ir nieko neatsitiko, bet baigesi bedos su pilvuku ir valgem aptamil 1, dabar aptamil 2.
o koki jusu vaikas?
keičiau todėl nes tėvai buvo nupirke ir vienoki ir kitokį tai taip ir gavosi, aš duodu aptamil 1, vieną kart buvo pasituštines ir nebežaliai tačiau poto vėl žaliai (tamsiai žaliai), pilvuką kartais papučia, tačiau dar kai mišinukų išvis duoti nereikdavo irgi pūsdavo, tačiau tik truputį. tuštinasi į dieną 1 kartą.
QUOTE(Rūtkė @ 2010 01 27, 15:13)
keičiau todėl nes tėvai buvo nupirke ir vienoki ir kitokį tai taip ir gavosi, aš duodu aptamil 1, vieną kart buvo pasituštines ir nebežaliai tačiau poto vėl žaliai (tamsiai žaliai), pilvuką kartais papučia, tačiau dar kai mišinukų išvis duoti nereikdavo irgi pūsdavo, tačiau tik truputį. tuštinasi į dieną 1 kartą.
jei tamsiai žaliai tai negerai
kad vieną kartą kakoja norma
QUOTE(artita @ 2010 01 27, 17:04)
bet kodel man gydytoja sake, kad greita medziagu apykaita, pvz? kai kakojo zaliai, bet nuo aptamil 1 , niekada zaliai nekakojo..