sveikutes, gal pasakysit kkokiu kiekiu užmaišyti, kad gautūsi 150 ml mišinuko? Aptamil
QUOTE(Palme22 @ 2010 06 23, 18:30)
sveikutes, gal pasakysit kkokiu kiekiu užmaišyti, kad gautūsi 150 ml mišinuko? Aptamil
na juk instrukcijos ant kiekvienos pakuotės yra
O gal kažką galite pakomentuoti apie Aptamil 3?
Naudojom paprasta Aptamil1 visa veideli vaikuciui isbere, tada Aptamil alergiskiems, tai viduriukai uzkietedavo po 2 paras net ( kakodavo taip pat zaliai), pabandziau tada kitoki tai spalva fekaliju normali pasidarydavo ir kaip ir viskas susitvarkydavo, tik berimas nepraejo
QUOTE(Šardonė @ 2010 06 28, 13:43)
na juk instrukcijos ant kiekvienos pakuotės yra
Standartiškai tai 1 kaušelis 30 ml.
Del Aptamil 3, tai duodamas nuo 10 men, mes jau pradejom ji gerti, kol kas jokiu pokyciu nematau
QUOTE(monikaB @ 2010 05 04, 21:47)
sveikos, naudoju aptamil1 jau 3men ,siap atrodo viskas normaliai.tik buna pakakoja zaliai daznausei,bet viduriuku nekietina,nei laisvina
kai daktarei pasakiau atceit jei vaikas ramus tai nieko baisaus. ar kuriom yra taip buve? ka manot? 
taip buvo mums su pirmagimiu, žaliai kakodavo, bet ir gydytoja sakė, kad nieko baisaus, o aš ja šventai tikėjau
Sveikos mamytes,
Naudojame Aptamil Comfort, mums 1,5 men. Nepatinka man tas misinukas tuo, kad labai netirpsta tos granules, o vaikiukas neistraukia misinuko per jo laikui skirta zinduka. Sakykit, kurios naudojate toki misinuka, kokio dydzio dedate zinduka ant avent buteliuko?
Naudojame Aptamil Comfort, mums 1,5 men. Nepatinka man tas misinukas tuo, kad labai netirpsta tos granules, o vaikiukas neistraukia misinuko per jo laikui skirta zinduka. Sakykit, kurios naudojate toki misinuka, kokio dydzio dedate zinduka ant avent buteliuko?
Na kai mes naudojom Aptamil Comfort tai dedavau tiek 1+ tiek 2+ zindukus tai jokio skirtumo nepastebejau . Per abu traukdavo gerai . Manyciau kiekvieno vaikucio tempas skirtingas svarbu , kad isvalgo . O del tirpimo , tai skirtingai nuo kitu misineliu jame suplakus matosi skaidrios granulytes . Taciau saime misinelyje taip ir turi buti .
QUOTE(Dijanux @ 2010 07 16, 23:22)
Na kai mes naudojom Aptamil Comfort tai dedavau tiek 1+ tiek 2+ zindukus tai jokio skirtumo nepastebejau . Per abu traukdavo gerai . Manyciau kiekvieno vaikucio tempas skirtingas svarbu , kad isvalgo . O del tirpimo , tai skirtingai nuo kitu misineliu jame suplakus matosi skaidrios granulytes . Taciau saime misinelyje taip ir turi buti .
taip, o daugelis galvoja, kad jis neistirpes, visi aptamiliai tokie.
o ka zadate nuo metu duoti? kazkaip abejoju ar mes misinuko atsisakysime
QUOTE(Anema @ 2010 07 18, 11:46)
ar reiks ta aptamil piena pirkti, brangoka...
Na manau viskas priklausys nuo to ,kaip mano panele jausis , kai pradesim ragaut kito maistuko , kaip reaguos i pieno produktus . Tada ir ziuresim ar gersim pienuka ar misinuka.
QUOTE(Dijanux @ 2010 07 20, 12:37)
Na manau viskas priklausys nuo to ,kaip mano panele jausis , kai pradesim ragaut kito maistuko , kaip reaguos i pieno produktus . Tada ir ziuresim ar gersim pienuka ar misinuka.
as tai ne jusu konkreciai klausiau
QUOTE(Anema @ 2010 07 18, 11:46)
ar reiks ta aptamil piena pirkti, brangoka...
Aš tik daug vėliau supratau, kad man Aptamilas nelabai gerai ištirpsta, kai vanduo šiek tiek per karštas.
Aš nuo 10 mėn. taupumo sumetimais duodu 1 kartą per parą baltarusiško Belakt mišinio, o 4 kartus Aptamil 3 . Mano vyrukas net 4-5 kartus mišinuką geria. Kai košes dribsnių verdu, tai jau ir paprasto pieno šiek tiek įpilu (per pusę su vandeniu). Gal nuo metukų jau dažniau pigesnio pirksiu... Nes nieko blogo nepastebėjau.
Susigundžiau Belakt su grikių miltais, kai košių nelabai valgo, tai nors kažko gaus iš tų grikių miltų.
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 07 22, 13:41)
Aš tik daug vėliau supratau, kad man Aptamilas nelabai gerai ištirpsta, kai vanduo šiek tiek per karštas.
Aš nuo 10 mėn. taupumo sumetimais duodu 1 kartą per parą baltarusiško Belakt mišinio, o 4 kartus Aptamil 3 . Mano vyrukas net 4-5 kartus mišinuką geria. Kai košes dribsnių verdu, tai jau ir paprasto pieno šiek tiek įpilu (per pusę su vandeniu). Gal nuo metukų jau dažniau pigesnio pirksiu... Nes nieko blogo nepastebėjau.
Susigundžiau Belakt su grikių miltais, kai košių nelabai valgo, tai nors kažko gaus iš tų grikių miltų.
dar taip daznai valgo? nors 10men gal ir manoji 4 kartus gerdavo. dabar tai jai patinka, bet ji nuo jo nepavalgo is tikruju