QUOTE(Daluze 2 @ 2010 07 22, 12:41)
Aš tik daug vėliau supratau, kad man Aptamilas nelabai gerai ištirpsta, kai vanduo šiek tiek per karštas.
Aš nuo 10 mėn. taupumo sumetimais duodu 1 kartą per parą baltarusiško Belakt mišinio, o 4 kartus Aptamil 3 . Mano vyrukas net 4-5 kartus mišinuką geria. Kai košes dribsnių verdu, tai jau ir paprasto pieno šiek tiek įpilu (per pusę su vandeniu). Gal nuo metukų jau dažniau pigesnio pirksiu... Nes nieko blogo nepastebėjau.
Susigundžiau Belakt su grikių miltais, kai košių nelabai valgo, tai nors kažko gaus iš tų grikių miltų.
Aš nuo 10 mėn. taupumo sumetimais duodu 1 kartą per parą baltarusiško Belakt mišinio, o 4 kartus Aptamil 3 . Mano vyrukas net 4-5 kartus mišinuką geria. Kai košes dribsnių verdu, tai jau ir paprasto pieno šiek tiek įpilu (per pusę su vandeniu). Gal nuo metukų jau dažniau pigesnio pirksiu... Nes nieko blogo nepastebėjau.
Susigundžiau Belakt su grikių miltais, kai košių nelabai valgo, tai nors kažko gaus iš tų grikių miltų.
tikrai daznai misinuka valgot, pas mus tik 5, na ne tik..o normaliai 5 maitinimai (nakti visai nesikelia) ir tik du is ju misinukas.
o nuo metu po truputi galima pereit isvis ant normalaus maisto ir isimti ta misinuka..duoti pienelio...zinau, akd kitos ir anskciau vietoj misinio pradeda duoti pieno.juk jau vaikas daug maz viska valgo...