QUOTE(asesuViktorija @ 2010 10 14, 11:20)
zinau kad jeigu kakutis zalsvas, reiskia misinukas netinka, mes su dukryte iki 2men pakeitem 4misinukus ir tokie kaip nan ir similac netiko... apsistojom su aptamil1, netgi aptamil comfort netiko, nors tas skaitosi sustresnis.... nebijokit pakaitaliot firmu, 2savaites ta, 2 savaites kita..... o gyditoju nuomone irgi skirtinga, vieni uz kaitaliojima kiti pries.... o as ziuriu kas vaikui geriausia:)
ir manau apie misinukus nelabai ka kitos mamos gali patart, nebent pasidalint ziniom apie firmas, visi vaikai skirtingi ir visiem tokio pat misinuko nepritaikysi, zinau kuriom aptamilis netiko, o NAN puikiai valgesi, nors mano mazylej, jis buvo blogiausias is visu, o kitai ir tas ir tas netiko, valgo leliukas bebi
ir manau apie misinukus nelabai ka kitos mamos gali patart, nebent pasidalint ziniom apie firmas, visi vaikai skirtingi ir visiem tokio pat misinuko nepritaikysi, zinau kuriom aptamilis netiko, o NAN puikiai valgesi, nors mano mazylej, jis buvo blogiausias is visu, o kitai ir tas ir tas netiko, valgo leliukas bebi
tai zinoma, kad visi vaikai skirtingi, bet,jei vaikas nealergiskas, kam toks misinukas...
o del kakucio zalio man gydytoja sake normalu, greita medziagu apykaita, irgi vis galvodavau, kad negerai, bet ir dabar daznai zalokai kakoja