O mano pana taip pat žiūri tik angliškus filmukus. Ijungiu rusų, tačiau atidaro gerklę kad nieko nesupranta. O angliškus matai jau supranta.

Mano sūnus dažniausiai žiūri anglų kalba
Ir niekada negalvojau uždrausti vien dėl kalbos

Ir niekada negalvojau uždrausti vien dėl kalbos

maniškiai mėgsta Baby Einstein filmukus, bet ten žodžiu labai mažai

mano panele ir ziuri filmukus rusu kalba ir anglu, jai tai nekliutis, vyras buvo parsiutes filmukus apie lietuti,..... labai daug senu filmuku is caro maro laiku tai ziuri kad ir rusu kalba jie bet kuo puikiausiai tai supranta....
Šiaip tai aš už multikus,
bet gražius,o tie naujoviški tai gryna nesamonė ,tai jau prieš esu.Jiems tėvelis visokių filmukų prisiunčia tai ,kad ir man pačiai kartais įdomu pažiūrėti

Aš taip pat atsiunčiu vaikui filmukų iš interneto. Ir per daug nesureikšminu, kokia jie kalba - anglų, rusų...
Vaikystėje, gūdžiais sovietiniais laikais, mūsų televizorius rodydavo lenkų kanalą (čia Kapsuke veiksmas vyko). Oi oi, kokie ten filmai ir filmukai buvo
Lietuviškas kanalas tokių nerodydavo. Taigi bevėpsodama ir išmokau lenkų kalbą. Tiesa, kadangi kalbėti lenkiškai netekdavo, tai sunkiai sakinį lenkiškai surezgu: vis pinasi rusiški žodžiai, galūnes parinkti sudėtingiau. Bet suprantu beveik viską (specializuoto turinio tekstai sunkiau įkandami).
Vaikystėje, gūdžiais sovietiniais laikais, mūsų televizorius rodydavo lenkų kanalą (čia Kapsuke veiksmas vyko). Oi oi, kokie ten filmai ir filmukai buvo

leidziu ziureti, ypac na palauk labai patinka, nieko blogo nematau

aisku leidziu, dar nepradejes lankyti mokyklos, jis jau siek tiek kalbejo angliskai, o dabar jau kelis zodzius moka ir rusiskai, nieko cia blogo, kaip tik gerai, kuo daugiau kalbu mokes tuo paciam geriau bus, o beje kaip sakoma, ismoksi 2-3 kalbas, kitos bus jau daug lengvesnes, taip kad nematau tame problemos

Mažius kol kas žiūri tik Baby Einstein'ą. Kad kita kalba - tai jokių problemų nematau.
Mano dukra žiūri vieną ŠVEDIŠKĄ filmukų kanalą. Rezultatas - septynių metų vaikas pagal veikėjų emocijas ir veiksmus išmoko pasisveikint, asisveikint, pasakyt ačiū ir t.t.

aš leidžiu nors ir nesuprantama kalba
na palauk patinka maniškui labai

Maniškis per Nickelodeon kempiniuką visada žiūri. Labai patinka.
Manau, geriau jau anglų kalba kempiniukas- nei lietuviški digimonai ar kiti koviniai košmarai
Manau, geriau jau anglų kalba kempiniukas- nei lietuviški digimonai ar kiti koviniai košmarai