Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti vaikams žiūrėti filmukus,

Maniškio mylimiausi vaikučiam Tomas ir Jeris, Scooby Doo, Dorą kartais pažiūri, ir dabar dar pamėgo Lonely (tiksliai nepamenu kaip vadinas) ten rodo apie mažus žvėrelius kaip juos auklė augina, moko gyvenimiškų dalykų. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safira023: 13 kovo 2012 - 12:18
mes ziurime senaja animacija... ten patys nerealiausi vaikuciam.. o dabartiniai tik siauba kelia.. nors yra keletas, bet tik keletas... ax.gif
Atsakyti
Mes dukrai leidžiam 15 min. max iki pusvalandžio. Ir jokių diskusijų. Prieš įjungiant visada susitariam, kad 1 ilgas arba 2 trumpi filmukai. Dažniausiai boomerag kanalo filmukus "jelly jam", ir pan. Kai baigiasi filmukai pati išjungia. O jei turėtų galimybes tai visą dieną galėtų žiūrėti.
Atsakyti
filmukus leidžiu tik per dvd, tam pasiruošiam ir kartu žiūrim. Po to aptariam ką matėm. Taip skatinu reikšti mintis, permąstyti info. Nepritariu laiko užmušinėjimui tv pagalba - tai žiauriai sunkiai atsikratomas įprotis.
Atsakyti
Max 2 val. bet buna isireikalauja savaitgaliais ziemos dar papildomu..... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Televizoriaus neturime, kartais filmukus internetu ar is dvd per kompa paleidziame, kai lauke lyja ar pan, i savaite gal 2 valandos gaunasi.
Atsakyti
Dukra anksčiau ICarly žiūrėdavo, dabar kempiniuką, o per boomerang bananas in pyjamas. Nėra problemos jos nuo teliko nutraukt, bet prieš kokius 3 metus būdavo. Ji tuo metu daugiau pas močiutę būdavo, o ten leidžiama absoliučiai viskas doh.gif: tai kovojom dėl tv smarkiai, parom nenulipus būtų. Viskas išsisprendė kai prieš mokyklą ėjom pas akių daktarę ir ji pasakė, kad jei per dieną tv žiūrės ilgiau nei valandą nusilps akytės ir reikės akinių. Dabar kažkaip ramu, pažiūri kelis filmukus ir viskas
Atsakyti
Aš tai žiūrėdavau vaikystėje angliškus filmukus ir visiems patariu leisti vaikus juos žiūrėti. Net nepastebėjau kaip pramokau angliškai, net neįsivaizduoju iš kur supratau kas ką reiškia, o kai atėjau į antrą klasę buvau pirmūnė anglų kalboje. Tikrai lavina tie filmukai anglų kalbą, jau nuo penktos ar šeštos klasės žiūrėjau filmus, filmukus, serialus anglų kalba ir viską kuo puikiausiai supratau. Ir kas turit cartoon network tai ten gražių filmukų būna, iš to kanalo ir išmokau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indre789: 01 rugpjūčio 2014 - 17:54
QUOTE(indre789 @ 2014 08 01, 17:53)
Aš tai žiūrėdavau vaikystėje angliškus filmukus ir visiems patariu leisti vaikus juos žiūrėti. Net nepastebėjau kaip pramokau angliškai, net neįsivaizduoju iš kur supratau kas ką reiškia, o kai atėjau į antrą klasę buvau pirmūnė anglų kalboje. Tikrai lavina tie filmukai anglų kalbą, jau nuo penktos ar šeštos klasės žiūrėjau filmus, filmukus, serialus anglų kalba ir viską kuo puikiausiai supratau. Ir kas turit cartoon network tai ten gražių filmukų būna, iš to kanalo ir išmokau.

Mano vaikas ši kanalą žiuri, kai prisijungiu paklausineju ką koks žodis reiskia , tai verčia man sakiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 04 21, 03:59)
Televizoriaus neturime, kartais filmukus internetu ar is dvd per kompa paleidziame, kai lauke lyja ar pan, i savaite gal 2 valandos gaunasi.

mes irgi neturime televizoriaus,parodziau filmukusper kompiuteri (thomas and friends, siaip pora lavinamu su traukinuku),tai dabar nei kompiuterio nebegaliu isijungti, prisistato is karto ciu-ciu snekedamas. Vos atsibudes jau is karto su pirstu rodo, mazdaug ijunkit. O jei jau sedi prisedi prie kompo, stumia nuo kedes. Ziuretu visa diena,tikriausiai. doh.gif. Truputeli gailiuosi,kad supazindinau su filmukais. Uz maziau, negu menesio bus du.
Atsakyti
Nezinau ar visi, bet kiek bandziau per LT kanalus jungti tai tas lietuviskas igarsinimas dazniausiai kraupus, jau taip cipia, taip neaiskiai, tiesiog bjauru ir nemalonu klausyti, man nesuvokiama ar jie patys klauso ka ir kaip igarsino...
Atsakyti
Leidziame,bet kad tie multikai kokie dabar doh.gif bandai ijungti senosios animacijos ,neidomu doh.gif
Atsakyti