QUOTE(pudrine @ 2012 02 25, 00:38)
Na pas mane tai ziuri viska visiskai nebailus vaikas

rodo kazkoki per cartoon network multika apie 21:30val. aceit siauso abie visokius pabaisiukus ateivius ir panasiai, bet ir miega kuo puikiausiai ir naktim nesokineja kaip kaikurie vaikai prisiziureja siaubingu multiku

nes ir siaip visokiom mociutem neleidziu sakyt kad baubas ateis jei busi negeras ar panasiai, mes jam aiskinam kad baubai visokie ar kazkokios pabaisos tik per mulkis ir per filmus rodomi o realybeja nera tokiu dalyku ir jis nei menkiausios kruopelytes baimes neturi tokiems personazams
Maniškis naktimis nešokinėja,bet kadangi mes gyvename name,jis miega antrame aukšte, už sienos sesė būna (mes pirmame aukšte miegame). Pirmą naktį neužmigo,tete pagulėjo prie jo,bet po to naktį pradėjo klykti atseit kažkoks juodas gyvis su raudonomis akimis prie jo eina,tai tete naktį pasiėmė jį į pirmą aukštą,o pats viršuje miegojo. Kitą dieną sakom gal tu sapnavai sako ne,tada sakom o gal žarijos ten švietė (jo kambary yra krosnelė),sako ne aš galiu parodyt,kad ištikrųjų yra sako aš tokį filmuką turiu,tai va ir nebeleidžiam dabar žiūrėt tokių baisybių. Dabar kaip tik tas laikas kai labia laki vaizduotė.