O mes labai miegstam muzika ir reklamas. Tačiau taip nėra jog atsisestu ir neatsitrauktų kol baigia dainuoti ar reklamą rodyti. Išgirdes iškart lekia prie teliko. Bet tereikia ilgiau išeiti į kitą kambarį ir pats ateina, televizorius jau ir nereikalingas.
O šiaip tai stengiamės jog ko mažiau žiurėtų televizorių ar butų prie kompiuterio. Bet šiais laikais tokie dalykai neišvengiami....
mano mažiaus kartais negali nuo tv atitraukt.....jis jei galėtu tai ir visa diena prie jo prasėdėtu,jei atsibosta prie jo tai prašosi per pc filmukus įjungti.Gal ir galima to išvengti tik va aš tikrai nežinau kaip tai padaryti.Gerai būtų ,kad namie nebūtų tv
maniskei labai patinka teletabiai,tom and jerry,ir mike pukuotukas multikai,juos visus ziuri per dvd,bet leidziu ziureti tik vakarais,ne daugiau nei valanda.O teliko kanalu neziuri beveik isviso.
tiesa iki metuku ji isviso teliko neziurejo,neleidau...ir dabar tam kambary kur miegame televizoriaus nera.
tiesa iki metuku ji isviso teliko neziurejo,neleidau...ir dabar tam kambary kur miegame televizoriaus nera.
O mes priėmėm paprasčiausią sprendimą - jau penki metai iš viso neturime TV
ir ką - puikiausiai gyvename ir be jo
atsiranda laiko kitiems užsiėmimams.
Dukrytei 2,5 m. ir tik neseniai pradėjo atkreipti dėmesį pas senelius į tą daiktą. Tiesa, pažiūrime dabar jau vieną kitą filmuką per PC. Privalumas, kadpatys parenkame vaikui, ką žiūrėti... bet ir tai ji ilgai neužsisėdi

ir ką - puikiausiai gyvename ir be jo

Dukrytei 2,5 m. ir tik neseniai pradėjo atkreipti dėmesį pas senelius į tą daiktą. Tiesa, pažiūrime dabar jau vieną kitą filmuką per PC. Privalumas, kadpatys parenkame vaikui, ką žiūrėti... bet ir tai ji ilgai neužsisėdi

QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 06, 07:43)
Pas mus namuose net 4 TV,bet nei vienas is seimos nariu nebeatsimena kada ji ziurejo
Nera laiko,labai daug bendraujam tarpusavyje,o ir darbus visi kartu dirbam 

Pats geriausias budas - uzsiimti su vaiku ir TV nereikes.
Pazistu seima, kurie tiesiog namie neturi TV, del vaiku. Jei nori paziuret TV eina i kavine kartu su vaikais. Taip skatinami vaikai tobuleti ir save atiduoti, o ne i save krauti.
O as niekaip negaliu isprasyt, kad vyras telika isnestu is namu. Nors vaikui 1.8men TV neziuri. Tik per PC teltabius paziuri, kas kelinta diena.
Kol vaikas su tavim kartu manau gali reguliuoti ka ziureti, o ko ne. Skaiciau, kad iki 7m. vaikam nereikia leiti ziureti ziniu. Del rodomu baisybiu.
Maniškis tai tikra "reklamos auka" nes vos išgirsta reklamos garsus tai viską meta ir akių neatitraukia net išsižiojęs

QUOTE(ninux @ 2006 12 14, 15:38)
Maniškis tai tikra "reklamos auka" nes vos išgirsta reklamos garsus tai viską meta ir akių neatitraukia net išsižiojęs 

Mano pupa irgi reklamai neabejinga ypač "Rovus aqua power'' ir vieninteliam filmukui - "Šrekas". Teletabiai ir kt. neįdomu.
Stengiuosi, kad vaikas nežiūrėtų ilgai televizoriaus, bet kai tėtis namuose, mano pastangos lygios nuliui

Mano mažiukas akų negali atitraukti nuo teletabių ir reklamų...
QUOTE(ninux @ 2006 12 14, 14:38)

va va maniškis ir viską mes ir leks žiūreti reklamos

Nežinau ar gerai
, bet pas mus televizorius veikia visą dieną kaip fonas. Maniškei 1 m. ir 4 mėn. Žiūri tik jai įdomias reklamas ir loteriją Perlas. Jai televizorių išjungiu jai burzgesio trūksta ima blaškytis, kai veikia ji tada kamputyje atsisėda ir žaidžia. O gal šiais laikais televizoriai saugiasni ir ekranas netaip vargina akyčių

Kiek domiejausi apie TV itaka vaikams, tai nieko gero TV neduoda
; pagal vieno mokslinio tyrimo duomenis - kuo maziau mazi vaikai ziuri TV, tuo aukstesnis veliau ju IQ (visai logiska - vaikas tureti tyrineti aplinka, o ne pasyviai spoksoti i mirgancius vaizdus), todel, manau, riboti TV ziurejima reikia smarkiai, bet krastutynumai visada nesveika
, nieko blogo vaikui nenutiks, jei jis paziures kelis trumpus filmukus.
O is musu patirties - mano suneliui 1 m. 3 men., jis labai megsta filmukus, ir Teletabius, ir kitus mazyliams, be to patinka laidos vaikams per BBC, tuomet buna tikra ramybe namuose
. Tik stengiuosi daug nerodyt, nors kartais be asaru neapsieina.

O is musu patirties - mano suneliui 1 m. 3 men., jis labai megsta filmukus, ir Teletabius, ir kitus mazyliams, be to patinka laidos vaikams per BBC, tuomet buna tikra ramybe namuose