Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti vaikams žiūrėti filmukus,

Mane irgi nervoja TV,kartais kreipesi i vaika o ji net nežiuri.Bet neko nepakeisi pati ji junkiu net valgit daridama kad nuobodu nebutu. doh.gif
Atsakyti
Laba diena, mano draugė dirba aukle, prižiūri 1m ir 5 mėn berniuką. Kai jis valgo ir šiaip būna neramus ji įjungia televizorių, rodo animacinius filmukus. Jo tėveliai nemano, kad tai blogai, vaikučiui patinka, tai kodėl gi ne. Kiek laiko toks mažylis gali žiūtėti TV?
Atsakyti
sveikos!
mano Jokubui daugiau nei pusantru metu, jau eina i darza, taigi ten kaip zinom teliko nera, o va namie tikrai ziuri, telebimbam ir pan! manu kad trupti per daug, bet jei su saiku, tai manau vaikui visokia patirtis naudinga smile.gif
Atsakyti
Geriausia, kad iki 3 metu vaikas teliko nematytu. Bet tai turbut nerealu. Maniskis tai ir prie teliko pabuna ir prie kompo schmoll.gif . Nelabai man tai patinka, bet kitaip neiseina.
Atsakyti
Labas!
Maniskei dukritei metukai.Tai vat mes tik prie teliko valgom, t.y kai eina reklama rolleyes.gif Kai reklamos nera tai teleko nereikia, kai rodo reklama vaiko nera, tada ir galima ikisti i burnite maisto, kitaip nevalgo. Nezinau telikas gerai ar ne,bet nors valgo ir tai gerai tongue.gif
Atsakyti
Viliii, geras klausimas thumbup.gif man jis labai aktualus siuo momentu. Mano sunelis labai isimylejo Finding Nemo filmuka (DVD). Turi ir dar keleta labai megstamu. Ir kas baisiausia, kad su tais filmukais nesiskiria doh.gif Ryte vos tik pramerkia akis nori filmuko, is kur nors griztam vel filmuko ir taip kiekviena diena doh.gif Nepagalvokit, kad as is tu mamu, kurios ijungia vaikasm TV, o pacios sedi prie kompo ar panasiai. Pas mus taip tikrai nera schmoll.gif As tuos visus filmukus isvis pakavociau, bet yra toks dalykas. Mums labai sunkiai einasi su puoduko reikalais verysad.gif Tai viena diena as sugalvojau, kad reikia pasakyti savo suneliui jog Nemo isplauke... ir sugris tik tada, kai Matukas darys ant puodo. O, tokia mintis kilo tik del to, kad mes jau viska buvome isbande (kas lieca daryma i puoduka). Ir kas jus galvojat mano mintis/ideja labai gerai suveike thumbup.gif Jau antra savaite "draugaujam" su puodu ir visai neblogai sekasi thumbup.gif tfu, tfu, tfu...Tai va, ka as norejau pasakyti. Tikrai labai noreciau limituoti TV ziurejima (filmuku), bet dabar kaip ir negaliu, nes pazadejau vaikui, kad Nemo sugris, kai pradesi daryt i puoda... Bet, kai jau pilnai busim issimoke, filmukai tikrai bus "apkarpyti". O, gal jau ir paciam pabos g.gif smile.gif (nes dabar tai naujove...) As esu uz tai, kad kuo maziau TV tuo geriau. Arba, kaip kazkuri, kad sake: SU SAIKU!

Nu ir prirasiau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Maniskiui metai ir du menesiai.Siaip teliko neziuri,bet vos isgirsta kad reklama prasidejo,viskas.Atsiseda ir ziuri,nieko daugiau nemato ir negirdi....Ypac patinka Vanish ir cilit beng... wub.gif
Atsakyti
O maniškiui dveji ir žiūri tik pažystamas reklamas - visas DANON ir Viasat - nes išmoko atmintinai tekstus, tai būtinai reikia pakartoti. Dar žiūri "Dinge" ir Kelias į žvaigždes, nes labai patinka Radžis, tai nepraleidžia progos pademonstruoti, kad jį pažysta. O šiaip nors ir įjungtas televizorius, tai visai jo nedomina. Užtai nepraleidžia progos prie tuščio kompo pasėdėti. doh.gif
Atsakyti

Mūsų mazoji dviejų metukų ir telika laaabai mėgsta. Pvz: Liūtą karalių, jai tai "miau", Tarzaną - "lelė". O aš turbūt jaun ir mintinai išmokau smile.gif Tačiau, kai įjungiu televizorių bandau nukreipti jos dėmesį, prinešdama žaislų. tad jis lieka tik kaip fonas. Aišku, nevisada taip pasiseka, tenka ir pagudrauti...
Atsakyti
Ziuriu visi vaikai reklamu fanai, maniskis irgi. Kol kas ji domina tik reklamos, na ir kai teletabiai eina, tai vaiko puse valandos "nera". Siaip televizorius jam turi pastoviai burbet, jei as isjungiu, vistiek isijungia, nors ir neziuri. Megstamiausios reklamos su moterim ir mazais vaikais, o yra tokiu, kuriu labai bijo - magnio B6 reklama su vaistininku, tik pradeda ja rodyt, bega iskart pas mane ir rekia, kadangi bijo daktaru su baltais chalatais biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis TV nematė gal iki 1m, betgi tėvams irgi reikia bent žinias pamatyti, ar filmą pasižiūrėti doh.gif Tai dabar, kai jam 1,6m., TV kartais pasižiūri. Tiesą sakant jokie vaikiški filmukai nedomina, kaip ir daugeliui patinka reklamos ax.gif
Kiek lako galima vaikui žiūrėti TV, čia jau tėvelių nuosprendis turėtų būti.Aišku, kuo mažiau, tuo geriau. Svarbu viena, kad vaikas nuo televizoriaus būtų nutolęs atitinkamu atstumu ir nežiūrėtų iš apačios-t.y. TV turėtų būti akių lygyje.
Atsakyti
TV ir kompiuteris nera gerai bet kokio amziaus vaikui - del akiu gadinimo ir del per didelio slamsto kiekio. Siaip ar taip siandien nei vieno, nei kito nuo vaiko nepaslepsi. Belieka stengtis kiek imanoma labiau retinti TV "dozavima" ax.gif
Atsakyti