Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

Tai va, neseniai tik sugrįžau prie civilizacijos ax.gif Norėjau parašyti apie tą nesusipratimą su bilietais apie kurį rašiau anksčiau. Mums galiausiai po straipsnio kaškas iš Vičy parašė laišką ir pasiulė ateiti į parką. Atvykom su vyru, ir mums padovanojo pakvietimus vietoj tų bilietų . Tai gi gavom 4valandas vietoj savo 2, ir vietoj vieno vaikiško bilieto - pilnas, tinkantis suaugusiams. Tai gi istorija baigėsi gerai smile.gif tik teko palaukti iki gerosios pabaigos apie 10 dienelių. ax.gif
Atsakyti
o kur galima rasti kainas vandens parko..? ju puslapis kozkodel neveikia.. g.gif
Atsakyti
http://www.vandensparkas.lt/
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Teko ir mums pabuvoti siam parke, kadangi anksciau nebuvau jokiam vandens parke, man ten pasirode labai faina...esu baile ir neketinau leistis nuo tu triubu (norejau pasilepinti pirtim, dzekuzi, "jura"), bet vyro paskaitytas moralas uz ka as sumokejau pinigus, priverte leistis...ir nesigailejau...kaifavau...minusai - slidu, reikia buti su slepetem arba labai saugos, skersvejai...ju ypac daug ten kur vaiku zona ir vadinamoji jura...
tos triubos tik pirma kart ciuoziant atrodo baisokos, o paskui, tai net nebeidomu...
siaip taisykles grieztos, jei megini pazeisti tuoj pat prisistato gelbetojai, priziuretojai...
kaina uz iejima, aisku, kad didoka, bet ispudziai neisdildomi...mum netgi teko moketi papildomai...kazkaip neapskaiciavom laiko ir pavelavom 5 min... blink.gif
patiko mum tam parke ,dar karta ruosiames apsilankyti rudeni...
pirmam kartui mum 4 valandu buvo maza, bet antram, tikiu, kad uzteks jau...

Verta ten apsilankyti... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir as buvau tenais su vyru ir dar su tevais ir sese smile.gif na kaina tai tikrai didoka bet ispudis thumbup.gif lb jauki aplinka smile.gif as kai esu baile bijau aukscio ir visokio velnio galvojau kad ten neturesiu ka veikt smile.gif bet sese mane nusitempe paciuozinet variau nuo visu kur su padangom net nuo to vadinamo pacio baisiausio smile.gif tikrai lb patiko.tikiuosi kad dar ten apsilankysiu smile.gif patiko viena pirtis kur dumu taip skaniai ji kvepia smile.gif maudomuko aciu dievui nesusiplesiau smile.gif tik pora karta prigeriau liksvaros su sese neislaikem ir apsivertem biggrin.gif
Atsakyti
Dumu pilna pirtis hah.gif hah.gif hah.gif ... tikriausiai garų, nes dūmuose užtroškus būtum ... nereik žmonių gąsdint smile.gif
Ji beje vadinasi turkiška, o kad ten mentolo negaili tai labai liuks. Kitur kažkaip gailėdavo tų esencijų...
Atsakyti
Ačiū už kainas, man kažkaip tame puslapyje oranžinį foną išmeta ir viskas blink.gif hmm...kainors tikrai beveik dvigubos palyginus su druskininkais.. na bet jei paskaičiuočiau kainą iki druskininkų gautųsi panašiai cool.gif atidėsiu į rugpjūčio pabaigą šitą malonumą ax.gif

kažkaip prisiminiau ką dar norėjau parašyt.. Druskininkuose ir mes kažkaip ilgai renėmės ir pavėlavom 5 min, nes kai nuskanavo apyrankę rodė 3h 5min, bet nieko nesakė ir palinkėjo geros dienos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina_nr_1: 31 liepos 2007 - 07:45
Mums tai buvo pirmas vandens parkas, neskaitant Krokuvos, bet ten sakyčiau labiau baseinas, tai mums labai patiko, maudymkės nenukentėjo nei vieno nors buvau beveik įsitikinus kad sugadinom, nes bangų baseine labai linksmai pasivoliojom ant "kranto" .
Su vaikais čiuožėm nuo 4 ir 6 aukštų , nors buvau įsitikinus kad taip aukštai nelipsim, bet įsismaginom ir ... smile.gif
Dar yra vaikiškas kalnelis 2 aukšte tai mum irgi visai patiko , paprastas ir nebaisus.
Na žinoma didžiasią įspūdį paliko "Juodasis perlas" . ypač čiuožiant pirmą kartą thumbup.gif
Tai va planuojam dar nueit smile.gif
Dėl skersvėjų tikra tiesa, bijojau kad vaikai susirgs, bet nieko, reguliariai šildėmės smile.gif .
Vaikų aikštelė gal ir nieko, bet labai nepatiko tas vanduo kuris pastoviai pilas ant galvų (čia man asmeniškai smile.gif )
Atsakyti
Mes ir buvom šiame parke, mano vaikiui čia labiau patiko nei druskininkuose, tie šokiai, muzika, nuotaika, labai daug ir smagių atrakcijų, kokteiliukų grožis ir skonis, žinoma ir kaina gera biggrin.gif , mažius tik ir sriubčiojo braškinius kokteilius ir nuo manųjų papuošimus suvalgydavo.
Kalneliai , čiuožyklos čia super, o poilsiui druskininkai vien dėl pirčių.
Ir man vat skersvėjai nelabai patiko, na bet nesusirgo po to, tai nepakenkė mums. Patiko, kad mūsų lietuvaičius kvietė šokiui, vis tik drąsių vyrų dar yra, kraipėsi neblogiau nei anie.
Šliurės būtinos, druskininkuose be jų nuėjau tik iki bariuko, tingėjau dėtis, tai abi kojas nusimušiau, bet čia per žiopluma mano, nežiūrių kur kojas dedu.
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2007 07 31, 07:43)
Ačiū už kainas, man kažkaip tame puslapyje oranžinį foną išmeta ir viskas blink.gif  hmm...kainors tikrai beveik dvigubos palyginus su druskininkais..

Aš tai nesuprantu kur jūs matot tas dvigubas kainas. Juk savaitgaliais su pirtim druskininkuose 4 val kaina 64 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 08 03, 13:01)
Aš tai nesuprantu kur jūs matot tas dvigubas kainas. Juk savaitgaliais su pirtim druskininkuose 4 val kaina 64 Lt.

Nu, as irgi nesuprantu.. nebent ziurint druskininkuose tik i baseinus be pirciu, nes jei su.. tai tas pats gaunasi g.gif
Atsakyti