Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

nu tai matyt...bet manau patys zmones neatsakingai ten laikesi....nes mums tai nieko neatsitiko lotuliukas.gif ir mes labai aukstai pakildavom,iki pat virsaus,kiti vos puse pakildavo thumbup.gif bet siaip dabar jau siulo kiti eit,tai matyt dar apsilankysiu n kartu ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 07 10, 12:52)
nu tai matyt...bet manau patys zmones neatsakingai ten laikesi....nes mums tai nieko neatsitiko  lotuliukas.gif  ir mes labai aukstai pakildavom,iki pat virsaus,kiti vos puse pakildavo  thumbup.gif  bet siaip dabar jau siulo kiti eit,tai matyt dar apsilankysiu n kartu ten  4u.gif

Tai matyt kuo lengvesnis tuo aukščiau pakyli biggrin.gif
Atsakyti
kaip tik kuo sunkesnis tuo auksciau pakyli, nes nuo virsau lekienat greitis didesnis tongue.gif labiau prie zemes traukia lotuliukas.gif o mes su MB kadangi abudu shakaliukai,tai ir nepakilom labai jau aukstai,ale uzteko tongue.gif
Atsakyti
nu tai vat man irgi atrodo kuo sunkesni,tuo geriau nesa tongue.gif o ejot i raudona ir oranzine?
Atsakyti
MB tai vare i visas,o as i raudona neejau, nes man i ja ziurint pasirode kad jinai tiesiog labai staigi ir trumpa,o as tokiu nemegstu schmoll.gif man geriau jau leciau,nei pist ir yra lotuliukas.gif oranzine tai visai nieko, tik pries gala reiktu nosyte uzsispaust,nes vandens pribegs tongue.gif pirma kart gavau biski,o antra kart tai uzsikimsau jau tongue.gif
Atsakyti
nu man oranzine ne tokia staigi,bet faina,uzsikimsau nosi,o ejau ir i raudona,tai ten net vienu momentu kvepuot negalima,bet kaip pastebejau visiems taip...
Atsakyti
tai vat as del to i raudona ir nejau 4u.gif nesmagi man jinai pasirode, nemegstu as kai kvepavima uzgula,o atleidzia tik nusileidus lotuliukas.gif gal ne i tem...ar buvai druskininku vp?
Atsakyti
O Maoriu Klyksme vandens i nosi pribega? Kiek trunka visas malonumas sitam atrakcione? O zmones, kurie isdribdavo is sito atrakcionio, kur jie krisdavo? O oranzinis su padangom ar be? smile.gif

O tiem, kurie nenori atiduoti padangos po nusileidimo, galiu pasakyti, kad tokios taisykles (turi atiduoti padanga laukianciajam), beje, visur iskabintos (bent jau Druskininku vandens parke), tai jei netenkina tokios taisykles - nenori ju laikytis -tai isvis neik i akvaparka, va, kaip grieztai pavariau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ruošiuosi ir aš šią savaitę ten nuvažiuoti, gal žinot, tikiuosi rankšluoščius ten duoda, ir iš vis ką vežtis ten iš daiktų patartumėt? g.gif
Atsakyti
Galiu parašyt ką aš imu: maudymkę, tapkes pliažines, rankšluostį, akinius, jei nešioji linzes ir žadi leistis takais, kad jų neišplautų...beja, bangos irgi... šampūną, dušo želę-apsipraust po to, nes negaliu pakęst kvapo chlorkalkių...šepetį susišukuot...lygtais ir viskas smile.gif
Papildyta:
Rankšluosčių tai neduoda...nuomot reik wink.gif
Atsakyti

oranzinis be padangu,isdribdavo ant tos lentos,tada nuslysdavo ir srove isnesdavo ,bet siaip maciau,kad atsistoja zmones,pasiema valti ir toliau nusileidzia lotuliukas.gif maoru klyksme nepribega vandens i nosi,tik jau kai atplauki,daznai iskrenta is valciu zmones ,tada va jau glai pribegt,sis malonumas trunka labai trumpai puse minutes...gal ir minute...beje ten su akiniais neleidzia leistis,sako palikti,o su grandinelemis ir apyrankemis ir laikrodziais i oranzini ir raudona negalima.o mano drauge beje buvo su linzem,tai jai nieko nebuvo,i visus atrakcionus ejo...
Atsakyti
tai matai...su akiniais leistis negalima....

tai jo, su linzėm ir aš einu ir dar niekada nepaplovė, tik kadaise vaikystėje kai lankiau baseiną, tai būdavo ten priklausydavo būt su akiniais tai kaifas nerealus-sakiau papirksiu vėl ir sekantį kartą jau būsiu su akiniais-kad nieks į akis netaškytų....o leistis tai niekada ir nesileidžiu nuo tų atrakcijonų biggrin.gif
Atsakyti