Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

QUOTE(zilvizz @ 2007 09 13, 16:18)
Neveikia, nes pavojingas gyvybei biggrin.gif biski neapskaiciavo laipsniu ir statumo smile.gif

rimtai? blink.gif ir gerai, kad uždarė. nu, bet ir projektuotojai doh.gif va, man gyvatės čiuožykla nepatiko schmoll.gif kiek bandėm leistis su draugais, vis išvirsdavom mad.gif matyt irgi negerai įrengta mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigi: 14 rugsėjo 2007 - 10:06
QUOTE(Brigi @ 2007 09 14, 11:05)
rimtai? blink.gif ir gerai, kad uždarė. nu, bet ir projektuotojai doh.gif va, man gyvatės čiuožykla nepatiko schmoll.gif kiek bandėm leistis su draugais, vis išvirsdavom mad.gif matyt irgi negerai įrengta mad.gif

mes tik pirmą kartą čiuoždami iškritom ax.gif paskui jau ne thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulione: 14 rugsėjo 2007 - 19:45
kaip manot ar 3 metu vaiku verta važiuot ar ne ?gossip.gif jis bailiukas ariukas wub.gif nono.gif sunglasses2.gif
Papildyta:
o maziems vaikiukams bus ten ka veikti musu 3 metukai
2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(elista @ 2007 09 20, 13:08)
kaip manot ar 3 metu vaiku verta važiuot ar ne ?gossip.gif jis bailiukas ariukas wub.gif  nono.gif  sunglasses2.gif
Papildyta:
2.gif  2.gif  2.gif

mes važiavom su 2 metų vaiku. šiaip sunku su tokiu mažu. bet kadangi mūsų buvo daug, tai pasikeisdami su vaiku buvom ir visai normaliai visi suspėjom pačiuožinėt, pasibūt. o ir vaikui daug įspūdžių thumbup.gif ir tokių mažiukų pilnas parkas buvo.
Atsakyti
Nu ka, siandien ir mes su vyru pasibuvom parke, patiko, nors Druskininkuose mums patiko labiau.Su vyru nusprendem, kad i Druskininkus reik vaziuot suaugusiems, o i Vichy su vaikais, kazkaip cia vaikams daugiau veiklos yra nei Druskininkuose cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Brigi @ 2007 09 14, 10:05)
doh.gif va, man gyvatės čiuožykla nepatiko schmoll.gif kiek bandėm leistis su draugais, vis išvirsdavom mad.gif matyt irgi negerai įrengta mad.gif

Nuo sitos ciuosdami ir mes isvirtom, skaudziai ranka uzsigavau verysad.gif Paskui jau baisoka buvo ir nuo kitu ciuozti, nes vis bijojau kad apvirsim, bet pries nukritima viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Buvom ir mes šitame parke, šiaip kadangi esu buvusi Livu tai man Livu įdmesnis. Bent jau čiuožyklų atžvilgiu, Vichy čiuožyklos išvis jokio įspūdžio nepaliko, jokio adrenalino lotuliukas.gif Nors nučiuožiau nuo visų po kelis kartus niekaip neįsivaizduoju kaip ten įmanoma maudymuką susiplėšyti, nes iš mūsų 4 nei vienam nei plyšo, nei jokių traumų nepatyrėm. thumbup.gif Tik gryndys slidžios, čia jau atsargiam reikia būti. Patiko kad visur su tuo pačiu čiužniniu gali čiuožti tuo tarpu Livu kiekvienam nusileidimui skirtigas čiužinys. Kadangi žmonių nedaug buvo, čiužinių vilniaus parke buvo per akis thumbup.gif Tik labai jau viskas nukopijuota nuo Livu, galėjo originalesni būti verysad.gif Ir dar gaila kad neveikė tas pagrindinis maorių klyksmas čia jau didžiausias praradimas verysad.gif
Atsakyti
man ten patiko,smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2007 09 25, 15:07)
niekaip neįsivaizduoju kaip ten įmanoma maudymuką susiplėšyti,

Ir dar gaila kad neveikė tas pagrindinis maorių klyksmas čia jau didžiausias praradimas  verysad.gif

Nuo maoriu ir susipleso, bet toli grazu ne visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elista @ 2007 09 20, 15:08)
kaip manot ar 3 metu vaiku verta važiuot ar ne ?gossip.gif jis bailiukas ariukas wub.gif  nono.gif  sunglasses2.gif
Papildyta:
2.gif  2.gif  2.gif

Elista, pas mus keturmetis irgi ne pats drasiausias - deja jam Vichy daug pramogu neradome... Yra viena mazyte nepavojinga ciuzyklele, kur pats uzlipa ir pats nusileidzia nepaneres i vandeni, o visa kita pritaikyta gerokai didesniems vaikuciams. Ten tikrai turi ka veikt 6-eriu ir didesni... Galima orientuotis pagal tai, kad iejimo mokestis imamas tik nuo 6 metu g.gif
Plaukeme upe, bet tik kartu su vaiku, nes ten gilu gal 1,2m. Tiesa, yra liemenes, kurias galima uzdet ir jie neskesta... Dar patiko banguojanciame baseine, nes pradzioje jis visiskai negilus ir palaipsniui gileja. Tada nusileidome visa seima nuo geltonojo (kur su dideliais ciuziniais). Vaikui patiko, bet daugiau nenorejo biggrin.gif Turskesi burbulineje vonioje kur pirtys...
Tiesa pasakius Druskininkuose su maziais daug geresne padetis - jiems pritaikytas nedidelis kompleksiukas su mazomis ciuozynemis ir 15 ir 50 cm gylio baseinukais. Pilna vioskiu zaisliuku. Vandens ciurksles nedideles ir nestiprios. Patalpa yra uz stikliniu vitrinu - jokiu veju ir skerseveju. Vanduo plius 32, oras apie 28. Nuo 3 metu galima priduoti vaika i zaidimu zona, kur juos priziuri kelios mergaites, o patiems kiek atsipalaiduoti pirtyse. Sia prasme Druskininkai tikrai geriau... Aisku, ziuriu savo seimos poreikius, nes jei reiktu lyginti nusileidimo vamdzius - Vilniuje jie tiktrai ispudingesni ir kokybiskesni... O va del pirciu kompleksu 100 pro. uz Druskininkus - ne veltui ten neleidzia vaiku. Ramybe, niekas nekrykstuja, niekas nevedina pirciu nuolat darinedami duris...
Tokia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Na Vilniuje galima vaikus priduoti už 10lt į vaikų kambariuką, ten buvo puikios auklytės. Vaikas 1,8 metų prisižaidė ir po to miegojo, kol tėveliai maudymukus plėšė smile.gif
Atsakyti
mano nuomone didžiausias minusas kad nėra atskiros kainos jei nori eiti tik į pirčių zoną, nes čiuožyklos jokio adrenalino neteikia, nėra ką lyginti su kitų šalių vandens atrakcionų parkais, na bet pirtys man patiko tikrai labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2007 09 25, 14:07)
Buvom ir mes šitame parke, šiaip kadangi esu buvusi Livu tai man Livu įdmesnis. Bent jau čiuožyklų atžvilgiu, Vichy čiuožyklos išvis jokio įspūdžio nepaliko, jokio adrenalino 

Ir dar gaila kad neveikė tas pagrindinis maorių klyksmas čia jau didžiausias praradimas  verysad.gif

Po to, kai mane, apgaulės būdu, nutempė nučiuožt nuo Maorių klyksmo, tikrai, nei vienas kitas kalnelis jokio įspūdžio nebedarė.... schmoll.gif Reikėjo Maorius pasilikt pabaigai. Nieko nesusiplėšiau, bet užpakalį tai skaudžiai kažkur trinktelėjau.
Ir dar erzina, kad nuo kitų kalnelių nučiuožus, praktiškai panyri, ar banga kokia apipila visą galvą. Buvau perspėta, tai į pabaigą, visad užsimerkdavau. O vaikas mano grįžo raudonomis, užtinusiomis akimis.
Atsakyti