Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

Daba jau vėl veikia Maorių klyksmas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2007 09 25, 14:07)
1.man Livu įdmesnis. Bent jau čiuožyklų atžvilgiu, Vichy čiuožyklos išvis jokio įspūdžio nepaliko, jokio adrenalino  lotuliukas.gif
2.Tik gryndys slidžios,
3.Tik labai jau viskas nukopijuota nuo Livu, galėjo originalesni būti  verysad.gif

1.Livu tikrai ciuozyklos geresnes. Vishy puse bedos raudonas ir oranzinis vamzdis, buvo siurpuliuku rolleyes.gif Maoriu neveike verysad.gif
2.Druskininkuose daug slidesnes man buvo ir vienintele pirma mintis prisiminus - salta, buvom ziema, bet vistiek gi turetu pasirupint jau tuom schmoll.gif o pirtys tai fainos, bet mano manymu - per daug ten ju, dauguma skiriasi keliais silumos laipsniais ir dregme. O man minusas, kad negalima vaiku vestis, nu gerai - mazi, o 10 -16 metu, tai jau kaip ir nebe vaikai, o vestis negalima unsure.gif galetu buti atskiros zonos, kur jau visai ramybes reikia, gaila tiesiog, mano mazajai patinka pirteles.. verysad.gif
3.Taigi Livu savininkas lietuvis, berods kazkuom susijes su Vishy g.gif Bet kad kopija tai sutinku, nors LIvu maziau vaikams pramogu

Ir DAR gi tie pasirodymai, man pvz laaabai patiko, kai vyriokai soko tai net siurpuliukai vaiksciojo, tokia energija, kunai irgi nieko blush2.gif nemoku paaiskint, stiprus ispudis, noriu ju gimtinen ... biggrin.gif po to norejosi paciai strakaliot bigsmile.gif

QUOTE(kooala @ 2007 10 19, 15:32)

buvom praeita savaite - neveike schmoll.gif
Bet kaip fainiai pasibuvom, ejom darbo dienos vakare, tai kaifavom, zmoniu ner, visur prilakstem prisiturskem, ne taip kai sestadieni buvom doh.gif eiles, vos ne grustys dziakuzi prie vamzdziu ir t.t. visai ne tas ir dar brangiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2007 10 20, 14:35)

buvom praeita savaite - neveike  schmoll.gif

Kaip keista...Mes buvom, užpraeitą sekmadienį (14d.) - veikė g.gif Kaži kodėl jį taip dažnai uždarinėja.... g.gif
Atsakyti
Nepatiko...isvirtom is "valties", gan stipriai susitrenkiau ranka (ciuozem tikrai tvarkinagai ir be jokiu issidirbinejimu), po to visa vakara teko pradrybsoti burbulvonej, nes ranka skaudejo, o ir baisu buvo dar kur kitur leistis, draugu ekipazas taip pat isvirto is valties (kaip suprantu, taip neturetu buti), bet bent jau minkstai nusileido, kazkaip man ten pasirode gan nesaugu, jau geriau i Druskininkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 10 19, 16:32)

Buvom spalio 20 - veike. Bet neveike 2 ciuozyklos 6 aukste verysad.gif Nelabai isivaizduoju, kur Maoriu klyksme galima susiplesyti maudymuka - gi su ratu vaziuoji g.gif As tik kiek leidausi, tai gale po laisvo kritimo kai uzmeta ant tos sienos vertikalios, tai nuo tos jegos ir greicio taip truktelejau kakla atgal... verysad.gif

Mano bendri ispudziai tokie:
1. Vanduo ciuozyklose tikrai gana saltas, ir oras patalpose saltas. Todel daznai eidavom sildytis i jakuzzi arba i upe.
2. Bangu baseinas - prastas. Fainiausias bangu baseimas man Druskininkuose thumbup.gif
3. Nesaugu. Priziuretojai yra ne prie visu ciuozyklu. Kai pasidedi rata ir bandai i ji ilipti - ratas jau vaziuoja nuo sroves zemyn, priziuretoju nera - nera kas palaiko. Taip sroves nesami su vyru sugriuvom viena karta i rata bet kaip, kaip spejom unsure.gif Zalia lempute uzsidega vos zmonems pradejus vaziuoti, tai jei nebutu priziuretoju kurie pareguliuoja ir neleidzia is karto leistis kitiems, galima ir susidurti...
4. Fainai kad zmoniu nedaug (nors ir savaitgali).
5. Identiska Livu kopija, bet Livu man daug daug fainesnis (galetu tik zmoniu tiek nebuti).
6. Nepatiko, kad nera visos dienos bilieto, kaip Livu. Max 4 valandoms. Ir jei jau susimoki tokia kaina, tai galetu bent informuoti pries perkant bilietus, kiek ciuozyklu neveikia gun_bandana.gif

O siaip visumoj gerai laika praleidom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2007 10 25, 12:46)

6. Nepatiko, kad nera visos dienos bilieto, kaip Livu. Max 4 valandoms. Ir jei jau susimoki tokia kaina, tai galetu bent informuoti pries perkant bilietus, kiek ciuozyklu neveikia  gun_bandana.gif

O siaip visumoj gerai laika praleidom  mirksiukas.gif

Yra ir visos dienos bilietas, mes klausėm bet kainuoja tai apie 89 lt, kai tuo tarpu 4 valandos paprastą dieną kainavo 49 lt Tai per brangu truputi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2007 10 25, 18:12)
Yra ir visos dienos bilietas, mes klausėm bet kainuoja tai apie 89 lt, kai tuo tarpu 4 valandos paprastą dieną kainavo 49 lt Tai per brangu truputi  lotuliukas.gif

Tai kad ir mes klausem, sake nera verysad.gif Ir internete nera tokio, nors kai tik parkas atsidare, maciau buvo unsure.gif Mes buvom savaitgali, tai 69 mokejom 4 valandom.
Atsakyti
Sezono laikotarpiu visos dienos nebūna.
O dėl neveikiančių atrakcijonų šeip bėganti info eilutė yra virš kasų.
Šeip kai buvom Maoriai neveikė, bet po poros valandų jį sugebėjo paleisti.
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2007 10 25, 13:46)
Nelabai isivaizduoju, kur Maoriu klyksme galima susiplesyti maudymuka - gi su ratu vaziuoji  g.gif 

Na bet juk tas ratas be dugno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 10 26, 12:03)
Na bet juk tas ratas be dugno smile.gif

Aaaa lotuliukas.gif Nu as tiek nekisau uzpakalio, kad dugna tarkuociau lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kaip butent siuo metu su patalpu siluma??Vesoka ar ne? Man ner baisiau, kai stirenti reikia... schmoll.gif Livu tai, pamenu, tik prie to isplaukimo upe i lauka jau vesoka buvo, o cia...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 10 30, 20:27)
Tai kaip butent siuo metu su patalpu siluma??Vesoka ar ne? Man ner baisiau, kai stirenti reikia...  schmoll.gif  Livu tai, pamenu, tik prie to isplaukimo upe i lauka jau vesoka buvo, o cia...?  g.gif

Mes buvom visai neseniai uzpraeita sestadieni lygtais blush2.gif bijau pameluot,nu bet ir salta ten doh.gif dar kur langu nera tai kaip ir pakenciamai ,nu bet prie langu tai tikrai salta.Kadangi buvm su vaikais mazais tai prasedejom didziaja laiko dali prie bangu,ten kur didziausi langai,ka galiu pasakyti susalom ziauriai. Mazoji pamelusi isejo is ten ,drebedama visa .Negaliu sakyt ,kad blogai visai ,draugai vasara buvo jiems labai patiko.Taciau dabartiniu metu galetu sildyti dar daugiau g.gif Kas liecia Jurmalos tai ten buvom pirma karta ziema ,ten zymiai silciau,o buvom ir i lauka isplauke ir salia lako bariukas gi yra vandeny ir to salcio taip nesijaucia ,kaip cia pas mus.
Tai tik musu patyrimai ,negaliu taikyt visiems .Gal kitiems ir nesalta.su mumis buvo jaunos panos jos lakste po visa parka ciuozinejo ir joms labai patiko.bet vat su vaikais bunant vienoj vietoj visgi saltoka buvo. 4u.gif
Atsakyti