Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

doh.gif verysad.gif
QUOTE(god@ @ 2009 01 27, 16:03)

Atsakyti
QUOTE(god@ @ 2009 01 27, 15:03)

juokiausi uz pilvo skaniai pasiemus smile.gif cia toooooks stebuklas doh.gif nezinau kaip su kuo palyginti, tai yra taip elementaru... kadangi, esu is med. sferos, atkreipiu demesi i visu kojas pajuri, ir ka, kas antras su grybu ir tooookiu nemazu.

Tad:
i basiena reikai eiti tik su slepetemis, arba spec. kojnemis baseinams
jei labai bijot grybo pries ir po ejimo maudytis issipurskit antiseptiku yra specialiu zudanciu grybus smile.gif

tikrai nera katastrofa wink.gif cia tas straipsnis tongue.gif juolab kad jei zmogaus imunitetas silpnesnis ... labai lengva ta pasigauti 4u.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti buvusiu vichy parke. penktadieni planuojame vaziuot apie pietus tenais ir, ar labai daug zmoniu bus tokiu laiku? Ar reikia is anksto registruotis, ar nebus kad atvaziuosim is siauliu ir del kokios priezasties neileis musu ten biggrin.gif . Ar tiesa, kad ten grynas vaiku darzelis, t.y ar ten vaizdas panasusi i kulturingus zmones kurie po darbu atejo pailset, ar tik isdykaujantys jaunimas? Toliau kaip ten del tu slepeciu, ar butina jas imti g.gif Ir dar ar mano vyras 2m 110kg( tikrasmilzinas halkas) lotuliukas.gif leis ten jam per visus atrakcijionus praciuosti, nes tas kazkur kur girdejo, kad iki kazkio tik ugio leidziama, tai byjo kad jam ten neleis ciuozineti doh.gif , Gal kas seip dar kokiu patarimu duos?
Atsakyti
QUOTE(Irena59 @ 2009 02 02, 22:30)
Noreciau paklausti buvusiu vichy parke. penktadieni planuojame vaziuot apie pietus tenais ir, ar labai daug zmoniu bus tokiu laiku? Ar reikia is anksto registruotis, ar nebus kad atvaziuosim is siauliu ir del kokios priezasties neileis musu ten  biggrin.gif . Ar tiesa, kad ten grynas vaiku darzelis, t.y ar ten vaizdas panasusi i kulturingus zmones kurie po darbu atejo pailset, ar tik isdykaujantys jaunimas? Toliau kaip ten del tu slepeciu, ar butina jas imti  g.gif Ir dar ar mano vyras 2m 110kg( tikrasmilzinas halkas)  lotuliukas.gif  leis ten jam per visus atrakcijionus praciuosti, nes tas kazkur kur girdejo, kad iki kazkio tik ugio leidziama, tai byjo kad jam ten neleis ciuozineti  doh.gif , Gal kas seip dar kokiu patarimu duos?

na nemanau, kad atvaziavus penktadieni ir dar apie pietus vietu nebutu.. bus tu vietu ir tikrai ileis wink.gif o dar kai dauguma dirba darbo diena, tai gal ir zmoniu maziau bus.. siaip nesam buve darbo diena per pietus..visgi darbas.. cool.gif
del vaiku darzelio, tai nieko negaliu garantuot, kad ten jis bus ar nebus.. kiekviena karta ateina vis kitokie zmones.. aisku, jei kokie mokiniai po pamoku sugalvos ten nueit ir padukt, tai tikrai nebus ramybes.. bet gi galima nebut ten, kur jie yra.. wink.gif
del slepeciu, tai as patarciau pasiimt.. nes ten jau iejus pro vartelius (ar kaip juos pavadint) iskart reikia nusirengt paltus ir batus.. tik tada galima eit i persirengimo patalpa.. tai geriau turet slepetes, kad apsimaut ir nereiktu basom eit.. o ir einant i dusa maloniau su slepetem.. ar siaip vaikstant po vichy..
del ugio, tai turetu ileist.. biggrin.gif MB 192 cm, tai visur eina ir visur telpa biggrin.gif
dar butina pasiimt ranksluosti, nes einant i pirti reikia ji turet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikė @ 2009 01 29, 19:16)
Keista, skirtingai nei Druskininku parke, ten nera dezinfekuojancio ruozo / mini bseinelio per kuri visi ieinantys, jau persirenge turi pereiti. Mano vyras buvo, tai jam tai sukele itarimu, nes buvo skaites apie grybeli siame parke skundai.lt puslapyje. Na bet siaip parkas sake visai nieko, nors Druskininku mielesnis. O vaikams Druskininkuose vanduo pasildytas ir atskirai atitverta patalpa, kas leidzia palaikyti pastoviai silta temperatura.

doh.gif o taip gali būt? Dar galvojom ten nuvykt... Bet galim "prisigrybaut" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(god@ @ 2009 01 27, 16:03)

doh.gif nu jo, tikriausiai jau nenoriu į ten važiuot schmoll.gif
Atsakyti

Ryt vazioju i "Vichy" ax.gif

Kur geriau pavalgiti- kad skanu ir nelabai brangu mirksiukas.gif
Isvis kokios kainos kavinese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2009 02 04, 13:49)
Ryt vazioju  i "Vichy" ax.gif

Kur geriau pavalgiti- kad skanu ir nelabai brangu mirksiukas.gif
Isvis kokios kainos kavinese 4u.gif

Kainos ten ojojoj doh.gif 2 parukytos dešrelės biškutis fri,2 skiltelės pamidoro 12,50lt.Sumuštinis tipo magdonaldinio kastai 9lt .Du permatomi blynai su alia braškėm 6lt.
Rekomenduoju pilvą namie prisikimšt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2008 12 28, 13:28)
Aišku, kad veikia, jūs ką, taigi ten apšildytos tos čiuožyklos biggrin.gif
Kas nors dar turit už 200 lt tą abonementą ? ax.gif

Oj Makaliau tik nepirk internetinio bilieto doh.gif Nusipirkau čia forume.Rezultatas toks man vieną bilietą pardavė ir tokį patį dar kažkam. dabar mano vyruj užblokavo kortelę doh.gif Kol kas bandome aiškintis su pardavėja,nes ji pati pranešė apie klaidą.Tai nuoširdžiai tikiuosi,kad tai klaida ir jie tą klaidą ištaisys neatideliojant velesniam laikui ax.gif Kolkas laukiu kuo baigsis ši istorija ax.gif Bet tikiuosi kaip pasakoje su gera pabaiga.Pranešiukuo baigsis ši istorija...
PS kiti 3 bilietai liko be priekaištų na bent jau kolkas.
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 05, 14:37)
Ar kas buvo Vichy parke po abonimentų išpardavimo, ar daug dabar ten žmonių?

Savaitgalį ir vakarais ten sausakimša visi broliai lietuviai ir sesės lietuvaitės ten ilsisi lotuliukas.gif

QUOTE(Geikutux @ 2009 01 06, 23:05)
O kaip ten su persirengimu????Man du reiktu nurengti/aprengti blink.gif Jurmaloj tai viena neapsisukciau, ten kose kazkokia ir dusai tragiski. Kaip Vilniuj?

dušai ir persirengimo kabinos be priekaištų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukė: 04 vasario 2009 - 18:43
QUOTE(Velniukė @ 2009 02 04, 18:28)

Oj Makaliau tik nepirk internetinio bilieto doh.gif Nusipirkau čia forume.Rezultatas toks man vieną bilietą pardavė ir tokį patį dar kažkam. dabar mano vyruj užblokavo kortelę doh.gif Kol kas bandome aiškintis su pardavėja,nes ji pati pranešė apie klaidą.Tai nuoširdžiai tikiuosi,kad tai klaida ir jie tą klaidą ištaisys neatideliojant velesniam laikui ax.gif Kolkas laukiu kuo baigsis ši istorija ax.gif Bet tikiuosi kaip pasakoje su gera pabaiga.Pranešiukuo baigsis ši istorija...
PS kiti 3 bilietai liko be priekaištų na bent jau kolkas.

Na va viskas išsisprendė thumbup.gif Visi nesklandumai sutvarkyti abonentas vėlaktyvus thumbup.gif Be reikalo pergyvenau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 02 02, 15:33)
juokiausi uz pilvo skaniai pasiemus smile.gif cia toooooks stebuklas  doh.gif nezinau kaip su kuo palyginti, tai yra taip elementaru... kadangi, esu is med. sferos, atkreipiu demesi i visu kojas pajuri, ir ka, kas antras su grybu ir tooookiu nemazu.

Tad:
i basiena reikai eiti tik su slepetemis, arba spec. kojnemis baseinams
jei labai bijot grybo pries ir po ejimo maudytis issipurskit antiseptiku yra specialiu zudanciu grybus smile.gif

tikrai nera katastrofa wink.gif cia tas straipsnis tongue.gif juolab kad jei zmogaus imunitetas silpnesnis ... labai lengva ta pasigauti  4u.gif

idomu kokios sferos med darbuotojas esate,kad taip juokiates susiemusi net uz pilvo... g.gif cool.gif
Kadangi nuolat lankausi pas odos gydytoja,tai isgirstu,kad vis daugiau zmoniu ateina uzsikrete grybeliais is Vichi vandens parko g.gif jus galvojate,kad zmones nezino,jog reikia naudotis slepetemis biggrin.gif kad tokie tamsuoliai aplink cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 14, 13:44)
idomu kokios sferos med darbuotojas esate,kad taip juokiates susiemusi net uz pilvo... g.gif  cool.gif
Kadangi nuolat lankausi pas odos gydytoja,tai isgirstu,kad vis daugiau zmoniu ateina uzsikrete grybeliais is Vichi vandens  parko g.gif jus galvojate,kad zmones nezino,jog reikia naudotis slepetemis biggrin.gif kad tokie tamsuoliai aplink cool.gif

na esu med. mokslu studente studjuoju 5 metus smile.gif Ir kalbu apie tai, kad uzsikresti galima BET KURIAME BASEINE. Tame tarpe Vichy - ir jsi nera vienintelis. Gydytoja turetu informuoti apie profilaktikos priemones. As visada vadinsiu zmones tamsuoliais kurie i parka ar i baseina eina be spelepciu (tenka ten daznai lankytis ir tokiu ne vienas) ir kurie poto ir pries nenaudoja dezinfekcijos priemoniu 4u.gif O visom linkiu tokio brudo nepasigauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 03 14, 13:05)
na esu med. mokslu studente studjuoju 5 metus smile.gif Ir kalbu apie tai, kad uzsikresti galima BET KURIAME BASEINE. Tame tarpe Vichy - ir jsi nera vienintelis. Gydytoja turetu informuoti apie profilaktikos priemones. As visada vadinsiu zmones tamsuoliais kurie i parka ar i baseina eina be spelepciu (tenka ten daznai lankytis ir tokiu ne vienas) ir kurie poto ir pries nenaudoja dezinfekcijos priemoniu  4u.gif O visom linkiu tokio brudo nepasigauti  4u.gif

Galima BET KUR,BET....daugiausia uzkretimu Vichy vandens parke g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 14, 14:21)
Galima  BET KUR,BET....daugiausia uzkretimu Vichy vandens parke g.gif

turesiu laiko prisesiu prie Visuomenes sveikatos tarnybos pls 4u.gif galesim sudaryti sarasiuka, jei rasiu info 4u.gif
Atsakyti