Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

QUOTE(borooze @ 2009 03 14, 13:23)
turesiu laiko prisesiu prie Visuomenes sveikatos tarnybos pls  4u.gif galesim sudaryti sarasiuka, jei rasiu info  4u.gif

o kam????visur turi buti jusu tiesa biggrin.gif man gana ir pas mano odos gydytoja ateinanciu pacientu su uzkretimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 15, 10:00)
o kam????visur turi buti jusu tiesa biggrin.gif man gana ir pas mano odos gydytoja ateinanciu pacientu su uzkretimais 4u.gif

ne, mieloji, tikrai ne mano tiesa, taciau nedrisciau teigti kaip Jus, kad jau ten - vieni grybai.... Netikeciau ir neteigciau taip garsiai zinant tik vienos gydyklos pacientu istorijas 4u.gif O to ismokino studijos, patikiu kaip pamatau skaicius 4u.gif Ir nereikia pykti 4u.gif Nuomones gali buti skirtingos 4u.gif Tuom, mes, zmones ir skiriames ... 4u.gif LAikykites 4u.gif
Atsakyti
nieko sau, tiek daug žmonių su grybais? o kaip ie atrodo gal ir mes tarp jų tik patys to nežinom jei jau net pastebite kad Vichy parke laaabai daug tokių
Atsakyti
MB dingo slepetes Vichy, tai sake daugiau ten neis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 03 15, 11:08)
ne, mieloji, tikrai ne mano tiesa, taciau nedrisciau teigti kaip Jus, kad jau ten - vieni grybai.... Netikeciau ir neteigciau taip garsiai zinant tik vienos gydyklos pacientu istorijas  4u.gif O to ismokino studijos, patikiu kaip pamatau skaicius  :4u: Ir nereikia pykti  4u.gif Nuomones gali buti skirtingos  4u.gif Tuom, mes, zmones ir skiriames ...  4u.gif LAikykites  4u.gif

Nelabai isisvaizduoju kokius skaicius tikiesi pamatyti g.gif Gal statistika - vandens parkai/ baseinai/ sporto klubai ir lankytojai, uzsikrete grybeliu biggrin.gif ? Butu idomi info..Tik ar tokia is viso egzistuoja? O , kad su asmens higiena pas mus LT prastai, tai jokiu skaiciu ir mokslu ismoktu nereikia.. Ka kalbet, kad tokiam Forum'e is baseino vaiku reikia tokius "ruonius" varyt...Akys ispustos, - "ko nori, sildomes gi". Brrrr... Aisku, iseitis paciu maksimalios pastangos - kad ir profilaktinis purskimas..Arba nesilankymas verysad.gif
Atsakyti
Ne nu graziai grazu dabar. Seimyninio paketo nera!
Is praziu vaikai iki 7 buvo ileidziami nemokai. Padare jau nup triju. Teko moket ir uz mazaja, na nieko. Bet kad dabar nera jokiu nuolaidu seimai!
Tai isviso!
Kas musu seimai kainavo apie 180 Lt dabar apie 240 Lt skirtumas tikrai akivazidus, o dar tokiu laikmeciu , kai jau ne itn daug ka sau leist galima...
Nu taip nusivyliau!
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 03 15, 13:54)
MB dingo slepetes Vichy, tai sake daugiau ten neis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

VAGYS doh.gif as ir neiciau doh.gif kita karta gali ne tik slepetes nuknist... doh.gif Brt ot zmones, kad gali prireikti svetimu slepeciu doh.gif

QUOTE(Geikutux @ 2009 03 15, 15:52)
Nelabai isisvaizduoju kokius skaicius tikiesi pamatyti g.gif Gal statistika - vandens parkai/ baseinai/ sporto klubai ir lankytojai, uzsikrete grybeliu  biggrin.gif ? Butu idomi info..Tik ar tokia is viso egzistuoja? O , kad su asmens higiena pas mus LT prastai, tai jokiu skaiciu ir mokslu ismoktu nereikia.. Ka kalbet, kad tokiam Forum'e is baseino vaiku reikia tokius "ruonius" varyt...Akys ispustos,  - "ko nori, sildomes gi". Brrrr... Aisku, iseitis paciu maksimalios pastangos - kad ir profilaktinis purskimas..Arba nesilankymas verysad.gif

Kuo labiau ir daugiau mastau, manau sis teiginys artimiausias,,,, Ypac kalba apie musu isprususia visuomene, kuri pvz kaip kalba (savo ausim girdejau) plaukiu baseine (ne Lietuvoj), plaukai boba su paaugliu vaiku, nugirstu pokalbi (o galvoju lietuviai) - jei pamysiu i vandeni, idomu, paraudonuos ? doh.gif KAip nesiau mieles is ten doh.gif Idomus zmones doh.gif ka lotuliukas.gif pro cry.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 03 15, 09:08)
ne, mieloji, tikrai ne mano tiesa, taciau nedrisciau teigti kaip Jus, kad jau ten - vieni grybai.... Netikeciau ir neteigciau taip garsiai zinant tik vienos gydyklos pacientu istorijas  4u.gif O to ismokino studijos, patikiu kaip pamatau skaicius  4u.gif Ir nereikia pykti  4u.gif Nuomones gali buti skirtingos  4u.gif Tuom, mes, zmones ir skiriames ...  4u.gif LAikykites  4u.gif

O as ir neteigu,tik sakau,kad mano gydytojos zodziais,kad padaugejo uzsikretusiu..... 4u.gif
kai buna gydytojai forume jie to net neafisuoja 4u.gif
Atsakyti
Į parką einame sekmadienio vakarais. Niekada ant didelio kiekio žmonių nepataikėme. Kadangi Druskininkuose nesu buvusi Vilniaus vandens parkas man puikus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 03 14, 13:05)
na esu med. mokslu studente studjuoju 5 metus smile.gif Ir kalbu apie tai, kad uzsikresti galima BET KURIAME BASEINE. Tame tarpe Vichy - ir jsi nera vienintelis. Gydytoja turetu informuoti apie profilaktikos priemones. As visada vadinsiu zmones tamsuoliais kurie i parka ar i baseina eina be spelepciu (tenka ten daznai lankytis ir tokiu ne vienas) ir kurie poto ir pries nenaudoja dezinfekcijos priemoniu  4u.gif O visom linkiu tokio brudo nepasigauti  4u.gif

drinks_cheers.gif 100 proc.

Gal kas parekomenduos dezinfekcijos priemoniu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2009 03 16, 21:08)
drinks_cheers.gif  100 proc.

Gal kas parekomenduos dezinfekcijos priemoniu?  ax.gif

Anksciau (kai lankydavausi vietose a la Vandens parkas/baseinas) purskadavau LOMEXIN purskalu, butent grybams naikinti/profilaktikai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 03 18, 12:11)
Anksciau (kai lankydavausi vietose a la Vandens parkas/baseinas) purskadavau LOMEXIN purskalu, butent grybams naikinti/profilaktikai thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti