Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

QUOTE(rupestelis @ 2007 06 07, 11:27)
kur čia taip nepageidaujami? g.gif

Impulsuose ir Druskininkų vandens parke įleidžiami vaikai tik nuo 3 m. schmoll.gif Šiuo atžvilgiu vilniaus v.p. man labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ele: 07 birželio 2007 - 12:42
QUOTE(Makalius @ 2007 06 07, 12:37)
Ką reiškia - kičiškai? mastau.gif
biggrin.gif
Ir kur tą video galima pamatyt smile.gif

na ...dirbtina...kaip ir pasityčiojimas iš tradicijų....

video man regis nebėra....delfi buvo prie straipsnio apie vichy atidarymo.

na...bet...baltai pavydžiu sugebantiems nekritiškai mąstyt ir matyt pozityvą. vienas džiaugiasi egzotika, kitas kritikuoja kičą blush2.gif

Kičas, pagal apibrėžimą, yra banalaus turinio ir stiliaus kūrinys. Sąvoka atsirado XIX-XX a. sandūroje ir sietina su vokišku žodžiu „verkitschen“ – pusvelčiui parduoti. Iš pažiūros kičas labai gražus, kilnus ir moralus. Tačiau – įsigilinus – juste justi, kad jis „persaldintas“, nenatūralus, sentimentalus ir neoriginalus. Pavyzdžiui, rausvai violetinio stiklo bei pigiais blizgučiais paauksuota kompozicija su jūros banga, švyturiu bei aplinkui šokinėjančiais delfinais, negana to, dar išdidžiai aiškinama (nors ką čia aiškinti) – švyturys esą padeda jūroje laivams rasti kelią, o delfinai – taip pat žmogaus draugai, taigi...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 07 birželio 2007 - 12:45
QUOTE(Laaila @ 2007 06 07, 12:18)
Niekaip nesuprantu kas ten per maurai vaikstineja?  lotuliukas.gif
Ir gal zinot ka ten maziem vaikam ant uzpakaliu reikia deti? Plavkes, pampersus? ar nuogus paleisti?  mirksiukas.gif

taisyklese parasyta, kad iki 3 metu vaikams privaloma deveti specialiais sauskelnes, skirtas maudymes mirksiukas.gif maximose tokiu buna smile.gif

man irgi nepatinka , kad minimaliai 4 valandom reikia pirkti bilieta, su mazu vaiku ner ka ten taip ilgai veikti... reiks ir mums bandyti toms paskutinem dviem valandom pirkti bilietelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ele @ 2007 06 07, 12:41)
Impulsuose ir Druskininkų vandens parke įleidžiami vaikai tik nuo 3 m. schmoll.gif Šiuo atžvilgiu vilniaus v.p. man labai patinka.  thumbup.gif

Druskininkuose vaikams iki 3 metų - nemokamai, o ne nepriima. Savo akimis mačiau ir kūdikų ir dvimečių
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 06 07, 15:40)
Druskininkuose vaikams iki 3 metų - nemokamai, o ne nepriima. Savo akimis mačiau ir kūdikų ir dvimečių

Tai smagu, kad dėl Druskininkų būsiu suklydusi. smile.gif Valio, kad ten myli vaikus. Bet Impulsuose tai tikrai iki 3 m. - schmoll.gif
Atsakyti
i druskininkus nevariau,nes prisiskaiciau,akd ten susizalojo,o cia taip traukia isbandyti,nors cia susirinks visi pazistami,vilniaus kaimas ir bus geda issirengt lotuliukas.gif
Atsakyti
as nuvaziavau praejus kelioms savaitems po to, kai ten kazkas susizeide. Ir nieko tongue.gif Viskas buvo gerai. Man rodos, kad ten tik ispustas burbulas buvo mastau.gif
Atsakyti
Pabuvojom ir mes vakar tam parke cool.gif Esu buvus ir Livu ir Druskininkuose, tai šitas man gal labiausiai patiko, bet tik dėl to, kad dar visas kvepia šviežumu ir personalas dar naujai labai stengiasi gerai dirbt, tai visi šypsosi, pataria thumbup.gif
Ėjom irgi vakare, be vaikų, tai žmogui 2 val kainuoja 39 litai. Kadangi žmonių tikrai nebuvo daug, tai tikrai užteko tų valandų, tačiau jei būtų daugiau žmonių ir eilėse prie atrakcionų bei padangų reiktų stovėti, tada tikrai neužtektų schmoll.gif Jau ir taip pirtyse tik po kelias minutes pagulinėjom, o visai neprieštaraučiau ir ilgiau jose pabūti rolleyes.gif
Nepatiko tik tai, kad beveik ant visų kalnelių, kurie su padangomis, neįmanoma normaliai išvažiuoti - užstringa padanga unsure.gif Tikrai ne dėl to, kad mes per sunkūs, nes visiems taip - kažkaip ten nesureguliuota - ar vandens nepakankamai paduoda ar tie takeliai per mažo nuolydžio g.gif Tai tada prasistumi rankomis ir kai jau įsivažiuoji tada viskas gerai būna thumbup.gif beje, vienas takelis, kuraime reikia su oranžine padanga važiuoti nelabai saugus - mano draugai iškrito iš padangos ir truputį susižalojo unsure.gif Tikrai nedurniavo ir nieko specialiai nedarė, kad iškristų, tiesiog kažkaip nepatogiai atsisėdę gal buvo unsure.gif
Aišku nuo tų takelių, kuriuose be padangų leidžiasi, tai nubrozdinimai ant nugarų ir alkūnių pas visus žmones yra, net ir tik pora kartų nusileidus unsure.gif
Tai tokie įspūdžiai - eisiu kažkada dar kartą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 08 birželio 2007 - 07:00
o kaip laikas skaiciuojamas kaip visur laikrodukais? g.gif
Atsakyti
Zuma, tai kad ir LIVU parke tos padangos pastringa, tam juk ir turėklai šonuose yra kad pasispirt smile.gif
Tik ant to geltono nėra - jis pats išvažiuoja , nes takelis juda....
Smagu, kad patiko thumbup.gif Man livu parke laaaabai patiko, du kartus jau buvau jame drinks_cheers.gif
O kiek takelių su padangom yra ir keliem žmonėm tos padangos? Ar taip kaip ir LIVU - vienam trys telpa, kitam du ,trečiam tik 1?
Beje, kaip ten žymusis atrakcionas kažkoks "Bumerangas" ?
Pagal parko išorę tai matos kad jis pačiam šone, nes išgaubtas į išorę jis, toks kaip kalnelis į viršų, sustoji, ir čiuoži atgal unsure.gif
Ar nėr ten tokio?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 08, 11:15)
O kiek takelių su padangom yra ir keliem žmonėm tos padangos? Ar taip kaip ir LIVU - vienam trys telpa, kitam du ,trečiam tik 1?
Beje, kaip ten žymusis atrakcionas kažkoks "Bumerangas" ?
Pagal parko išorę tai matos kad jis pačiam šone, nes išgaubtas į išorę jis, toks kaip kalnelis į viršų, sustoji, ir čiuoži atgal unsure.gif
Ar nėr ten tokio?

5 takeliai su padangom ir tas takelis apie kuri tu sneki yra thumbup.gif jai buciau maciusi kaip zmones nuciuozia nuo jo, tai nebuciau ciuozusi blink.gif bet adrenalino pasisemiau nuo jo nuciuozusi metam thumbup.gif o padangos yra vienam zmogui,dviem ir didelis ratas trim ax.gif
Mes vakar ryte buvom, zmoniu mazai thumbup.gif 4h man per daug,nors dukra butu galejusi dar tusintis tongue.gif super,patiko labai thumbup.gif aplinka labai grazi wub.gif verta nuvaziuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2007 06 08, 12:38)
5 takeliai su padangom ir tas takelis apie kuri tu sneki yra  thumbup.gif jai buciau maciusi kaip zmones nuciuozia nuo jo, tai nebuciau ciuozusi  blink.gif bet adrenalino pasisemiau nuo jo nuciuozusi metam  thumbup.gif o padangos yra vienam zmogui,dviem ir didelis ratas trim  ax.gif
Mes vakar ryte buvom, zmoniu mazai  thumbup.gif 4h man per daug,nors dukra butu galejusi dar tusintis  tongue.gif super,patiko labai  thumbup.gif aplinka labai grazi  wub.gif verta nuvaziuoti  thumbup.gif

O neprigėrėt vandens tam atrakcione? Ar nepavojinga? biggrin.gif
Papasakokit daugiau apie jį thumbup.gif ar su padangom?
Apie jį rašo
Patirk nesvarumo būseną švytuoklės proncipu veikiančioje Maorių klyksmo čiuožykloje rolleyes.gif
Atsakyti