Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

QUOTE(cool-mama @ 2007 06 10, 10:15)
Baisoka, jeigu zinochau kad bus taip baisu nebevaziuochau, bet kaip kam, machau kad daugeliui patiko ir nusileisdavo kelis kartus, o man pakako ir vieno karto.  biggrin.gif
del vandens tai nepapuola i akis, tik gale kai nusileidi jau tai apsivertem su vyru, tai biski prigeriau vanienuko doh.gif

O ten visi taip apvirsta ar jūs - išimtis? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Dauguma tai tikrai. Nes kol laukiau eileje laisvos valties prisiziurejau visokiu vaizdeliu, ir dar pamirsau pamineti viena bajeriuka, kol vaziavau tuo kalniuku vienoi vietoj daviausi uzpakaliu i kazka kieto ir rezultatas skyle maudimuke lotuliukas.gif
Atsakyti
aga ir gal galit pavardint takelius, kurie tinka nemokantiems plaukti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 06 11, 12:43)
aga ir gal galit pavardint takelius, kurie tinka nemokantiems plaukti? blush2.gif

Man rodos, visi. Nes ten negilūs baseinai kai įšoki turėtų būt. Gal kokie 20-30 sm vandens.
Atsakyti
Negilu ten, visur kojom žemę sieki, o ten kur nuo kalnelių tai išvis negilu, gal iki kelių cool.gif Va akys tai nori nenori sušlaptų man atrodo, vistiek ten taškosi tas vanduo bečiuožiant, kitą kart kalnelių gale ir išvirsti galima thumbup.gif Nebent tu kažkaip ypatingai saugotumeisi... g.gif
Atsakyti
Na nezinau as kaip ten su lesiais, nes vandens i akis tikrai papuola nemazai, o beto vanduo yra chloruotas kai ieini i baseina kvapas labai jauchiasi, po to pripranti ir nejauti. O kai papuola i akis, labai nemalonu, griauzia.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 11, 13:26)
Man irgi labai įdomu, nors plaukti moku, bet kontact lęšius nešioju ax.gif

nju jau einant į tokį parką juos galima ir išsiimt, kaip besisaugosi, vandens vis tiek pateks, jau ir paprastam baseine pateks, o čia tai garantuotai biggrin.gif
kiba neseniai tau juos įdėjo ir neįspėjo, kad juos galima ir išsiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 06 11, 22:58)
nju jau einant į tokį parką juos galima ir išsiimt, kaip besisaugosi, vandens vis tiek pateks, jau ir paprastam baseine pateks, o čia tai garantuotai  biggrin.gif
kiba neseniai tau juos įdėjo ir neįspėjo, kad juos galima ir išsiimti  biggrin.gif

Lesius nesioju jau 9 menesius kasdien isimdamas ir idedamas tongue.gif
Bet buvau su jais ir sporto klube pirty, ir baseine... Ir nieko... Po dusu maudaus irgi su lesiais, tai gal,sakau, ju ir ten nepamesiu biggrin.gif Ale be lesiu as kaip be oro. Jau perdaug prie ju pripratau. Diena be lesiu man depresucha. Nuotaika prasta, nes viskas blanku biggrin.gif

Tai gal kas buvot su lesiais? Pasidalinkit nuomonemis...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 11, 23:22)
Lesius nesioju jau 9 menesius kasdien isimdamas ir idedamas tongue.gif
Bet buvau su jais ir sporto klube pirty, ir baseine... Ir nieko... Po dusu maudaus irgi su lesiais, tai gal,sakau, ju ir ten nepamesiu biggrin.gif Ale be lesiu as kaip be oro. Jau perdaug prie ju pripratau. Diena be lesiu man depresucha. Nuotaika prasta, nes viskas blanku biggrin.gif

Sveiki. as ta pati klausima buvau uzdavus forume prie druskininku vandens parko. buvau druskinku vandens parke su lesiais ir viskas labai normaliai. leisdami nuo takeliu pries gala uzsimerkdavau ir viskas. as jau pripratus, nes nesioju lesius 4 m kokius.
Atsakyti
Labukas, vakar "Ekstroje" skaiciau viena straipsni, Druskininku ir Vilniaus parku palyginima, tai isidemejau vilnieciu zodzius "Prasome nevadinti musu vandens parku, mes esame daugiau pramogu parkas, kaip Eurodisneilendas ar Legolendas". Oho, galvoju sau... Kazin, ar tiesa? As asmeniskai nebuvau nei Vln, nei Drusk.
Atsakyti
As irgi zadu kitos savaites pirmadieni lekti pasipliuskenti assa.gif tik man nelabai patinka, kad nera mazesnio valandu pasirinkimo, man per tas 4 val. atsibos, o iseiti anksciau sumokejus tokius pinigus butu gaila, kazkaip cia jie neapgalvotai padare blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 11, 23:22)

As Jurmaloje buvau,irgi nesioju lesius, tai jokiu problemu neturejau thumbup.gif kaip rasi kazkuri forumiete,tiesiog pries gala,kai jau matai kad iciuosi i vandeni uzsimerki ir viskas mirksiukas.gif

As lesius nesioju 5 metai,tai kolkas tfu tfu tfu nei karto nebuvo man iskrites niekur unsure.gif nors ir madaus po dusu,ir juroj per bangas sokinejau, ir ezere maudaus, ir nardau, ir duodames su draugais po ta vandeni,bet visada savo vietoje rolleyes.gif tiesa buna kad kai vandens gauna i akis,tai tada tokia biski migla uzisdeda,bet pamirsksi ir vel viskas thumbup.gif
taip kad gali eiti it nebijoti mirksiukas.gif
Atsakyti