Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

pramogų zona - ten, kur nusileidimo takeliai
Atsakyti
Suradau skelbima, kuriame jau parduodami metiniai abonementai 2010 metams. Vandens parko puslapyje, nieko neparasyta, gal zinote kur parduoda abonementus, zinoma isskyrus skelbimus ax.gif
Atsakyti
Tai ne sukčiai, o biznieriai biggrin.gif
Aš pasiskambinau tiesiai į parką ir gavau info, kad tuos ebonementus galima įsigyti už 199 litus, bet tik įmonėms ir mažiausiai dešimt vienetų. Tai kokios nors įmonės vadybininkėlis ir nusprendė bizniuką pasidaryt po pusšimtį užmesdamas
Atsakyti
Jau įmonėms neliko pasiūlymų po 199 LT, bet sakė, kad gruodžio pradžioj bus išpardavimas privatiems klientams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 11 19, 14:25)
Jau įmonėms neliko pasiūlymų po 199 LT, bet sakė, kad gruodžio pradžioj bus išpardavimas privatiems klientams  4u.gif

skambinaisi?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2009 11 19, 13:38)
skambinaisi?

Ne aš, o buhalterė tongue.gif Tai vėliau vadybininkė turi atsiusti pasiūlymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 11 19, 13:52)
Ne aš, o buhalterė  tongue.gif Tai vėliau vadybininkė turi atsiusti pasiūlymą  4u.gif

jau gavome pasiūlymą firmai po 249 Lt doh.gif
Atsakyti
Mieli „Vichy“ vandens parko bičiuliai,

Dėkojame, kad buvote su mumis ištisus metus, todėl Jums pirmiesiems norime pranešti:

user posted image

METINIAI „Vichy“ vandens parko abonementai prekyboje pasirodys jau nuo rytojaus (lapkričio 20 d.)!

Išskirtinis pasiūlymas

Džiaugsimės galėdami su Jumis pasipliuškenti ir kitais metais, todėl kviečiame pasinaudoti išskirtiniu abonementų pasiūlymu. Tai galėsite padaryti jau nuo rytojaus 12 val.

Metinio abonemento kaina nuo 199 Lt.! Ir, nepamirškite: tai bilietas į parką visiems metams.

Abonementų kiekis labai ribotas ir jie brangs!

Metinius abonementus galite įsigyti nuo rytojaus 12 val.:

* „Vichy“ vandens parko kasose, Ozo g. 14C, Vilnius
* „Tiketos“ kasose bei www.tiketa.lt
* Gera dovana.lt svetainėje www.geradovana.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 19 lapkričio 2009 - 21:19
Prekiauja abonementais geradovana.lt dar turi ir po 249
Atsakyti
Jau ir po 249 nebeturi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziljur @ 2009 11 20, 17:30)
Jau ir po 249 nebeturi  verysad.gif

Vichy vandens parke šendiena pirkau po 249lt 20,05 ,prašiau ,kad kasoso neuždarytu kol pinigus atveš.Tai didelis AČIŪ vadybininkui kuris sutiko 5-10 min neuždaryti kasos.
Bandyk ritoj per atidarimą nulėkt parkan,o gal dar bus.Beje turiu 1 bilietą atliekamą,jai MB draugas nepaims [jis kažkada prašė jam paimt tai maža persigalvojo žmogelis]tada čia parduosiu be biznio už tiek kiek pirkau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(F=ma @ 2009 10 01, 18:09)
Taip, nemažai tų studentų ( aš taip pat), bet kažkaip išsisklaido jie, tik prie pirčių daugiau. Kai rugsėjo pirmom dienom ėjau tai išvis atrodė 10 žmonių visam parke lotuliukas.gif
Mane tai ne studentai užknisa, bet pastoviai švilpiantys gelbetojai, ypač tame bangų baseine doh.gif

Sutinku,nervas ima ateina paplepėt doh.gif Pirtin susėda ir xixixi chchachacha ateini pirtin atsipalaiduot,o ne jų naktinius nuotikius klausyt ir išgerto alkogolio kiekio savaitgali doh.gif Vat tas tai nervina juodai doh.gif

QUOTE(Miledi.N @ 2009 11 19, 11:11)
Suradau skelbima, kuriame jau parduodami metiniai abonementai 2010 metams. Vandens parko puslapyje, nieko neparasyta, gal zinote kur parduoda abonementus, zinoma isskyrus skelbimus  ax.gif

ką tik pažiūrėjau skelbimus,tai skyrelyje KITA ir tai jau bizniuką suka lotuliukas.gif šendiena net tiketoje bilietai po 299lt. o jau perparduoda po 350,o skelbiu lt išvis kai kurie kainas po 400 lt užsipleše blink.gif
Atsakyti
Vakar 3 val. prastovejau eileje, kad abonementus gauti, prakeikiau viska ka galejau doh.gif
Atsakyti