Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

QUOTE(Velniukė @ 2009 11 21, 00:00)

ką tik pažiūrėjau skelbimus,tai skyrelyje KITA ir tai jau bizniuką suka lotuliukas.gif šendiena net tiketoje bilietai po 299lt. o jau perparduoda po 350,o skelbiu lt išvis kai kurie kainas po 400 lt užsipleše blink.gif

o kas cia tokio,kad perpardavineja..gal kazkam ir po 350lt reikia tu bilietu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 11 21, 10:36)
Vakar 3 val. prastovejau eileje, kad abonementus gauti, prakeikiau viska ka galejau  doh.gif

O tai ko stovėjai, pirk internetu sėdėdama biggrin.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 11 21, 11:04)
o kas cia tokio,kad perpardavineja..gal kazkam ir po 350lt reikia tu bilietu 4u.gif

geradovana.lt po 299 LT rašo kad likę 1246 vnt.

griebk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 11 21, 12:53)
O tai ko stovėjai, pirk internetu sėdėdama  biggrin.gif

deja, bet Tiketa man vakar leido prisijungti tik ~16 val.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 11 21, 11:04)

Kriminalinio nieko,bet pardavinėt po 350lt kai pardavime dar po 250-299lt Kitas žmogus iš nežinojimo,gal paskutines kapeikas sugrabstys ,kad kažkam ar sau dovaną nusipirkt ir būtu maloniai nustebintas kai sužinos,kad pardavime jie pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Velniukė @ 2009 11 21, 14:57)
Kriminalinio nieko,bet pardavinėt po 350lt kai pardavime dar po 250-299lt Kitas žmogus iš nežinojimo,gal paskutines kapeikas sugrabstys ,kad kažkam ar sau dovaną nusipirkt ir būtu maloniai nustebintas kai sužinos,kad pardavime jie pigiau.

Jei pardavime pigiau, tai lai ir nusiperka. O kodėl žmogus, atstovėjęs eilėje po kelias valandas (aš keturias su puse vakar atstovėjau) turi parduoti už tą pačią kainą tam, kuris neinvestavo nė minutės laiko. LAikas irgi yra pinigai, tad nematau nieko blogo, jei perpardavinėtojas užsimeta schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2009 11 21, 12:53)
O tai ko stovėjai, pirk internetu sėdėdama  biggrin.gif
geradovana.lt po 299 LT rašo kad  likę 1246 vnt.

Tikrai būčiau taip irp adariusi, jei sistemos nebūtų užlūžusios. Neįmanoma vakar buvo internetu nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2009 11 21, 15:36)

Tikrai būčiau taip irp adariusi, jei sistemos nebūtų užlūžusios. Neįmanoma vakar buvo internetu nusipirkt

Tai dar ne vėlu ką tik įlindau į Tiketą bilietai dar vis po 299lt. Dabar nelabai žmones pinigėlių turi begalės neteko darbo verysad.gif Tai vat todėl taip ilgai ir parduoda.Praeitais metais net už 399lt buvo išgrabstyti per dieną,o šiemet antra diena laikosi 299 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2009 11 21, 15:36)
Jei pardavime pigiau, tai lai ir nusiperka. O kodėl žmogus, atstovėjęs eilėje po kelias valandas (aš keturias su puse vakar atstovėjau) turi parduoti už tą pačią kainą tam, kuris neinvestavo nė minutės laiko. LAikas irgi yra pinigai, tad nematau nieko blogo, jei perpardavinėtojas užsimeta schmoll.gif

Beje dabar busiu apmėtita pomidorais,bet būtent dėl biznesmenų kitas turi pirkt brangiau nes pvz po 199 lt iššlavė per nedidelį laiką,nes imė po 10-20 ir daugiau doh.gif O tikslas tikrai ne tam ,kad išdovanot giminėm.O vat kokia pensininkė norėdama padovanot savo anukams abonementą nebegaus jo 100pr. nes juos išperka biznesmenai,van pilnas skelbiu po 350-400lt parduoda. doh.gif Be abejo kekvienas užsidirba kaip gali,bet negi pusvalandis stovėjimo eilėje kainuoja šimtais doh.gif Nebediskutuosiu šia tema nes tai pasaka be galo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukė @ 2009 11 21, 17:49)
Beje dabar busiu apmėtita pomidorais,bet būtent dėl biznesmenų kitas turi pirkt brangiau nes pvz po 199 lt iššlavė per nedidelį laiką,nes imė po 10-20 ir daugiau doh.gif O tikslas tikrai ne tam ,kad išdovanot giminėm.O vat kokia pensininkė norėdama padovanot savo anukams abonementą nebegaus jo 100pr. nes juos išperka biznesmenai,van pilnas skelbiu po 350-400lt parduoda. doh.gif Be abejo kekvienas užsidirba kaip gali,bet negi pusvalandis stovėjimo eilėje kainuoja šimtais doh.gif Nebediskutuosiu šia tema nes tai pasaka be galo mirksiukas.gif

Vichy parke pirkti daugiau nei 10 vnt. nebuvo galima, Tiketoje (perkant internetu) neduodavo daugiau 4 vnt. rezervuoti.
O siaip jei man vakar kas nors pasiulytu 50 lt brangiau nei buvo kasoje, tikrai pirkciau ir nevargsciau eileje 3 val doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 11 21, 17:56)
Vichy parke pirkti daugiau nei 10 vnt. nebuvo galima, Tiketoje (perkant internetu) neduodavo daugiau 4 vnt. rezervuoti.
O siaip jei man vakar kas nors pasiulytu 50 lt brangiau nei buvo kasoje, tikrai pirkciau ir nevargsciau eileje 3 val  doh.gif

Nesamonė vakar pati pirkau 12 vnt tiesa po 249lt savo šeimai,sesers šeimai,draugams.Vat vienas bilietas panašu ,kad bus lišnas g.gif Bet gal dar rasim kam parduot iš savų blush2.gif Kažkaip ne taip paskaičiavom doh.gif
Nors nesiginčysiu,tiketoje gal ir pardavinėjo po kelis vnt blush2.gif

Ogo 3h blink.gif aš maks 10 minučių stovėjau blush2.gif Beje tuos 12vnt pirkau vichy parke,ir iškabos tikrai buvo,kad ne daugiau 10vnt ax.gif

Jai ne paslaptis ar pavyko po 199lt gaut blush2.gif Aš jau turiu,man tiesiog įdomu ar apsimokėjo tas 3h stovėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukė: 21 lapkričio 2009 - 18:36
PATARIMAS!!!
Neikit su gerom sliurem... siandien is manes buvo pavoge adidas. Palikau prie pirties, grizau gun_bandana.gif cray.gif umn.gif gun_rifle.gif NERA!!!
Atsakyti
Pradine kaina nusipirko tie, kurie prie Vichy parko eilę rezervavosi jau nuo aštuntos ryto. Pigiausi abonementai buvo išparduoti greičiau nei per valandą. Taigi,kažkam pavyko, man jau nebe
Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2009 11 21, 21:07)
PATARIMAS!!!
Neikit su gerom sliurem... siandien is manes buvo pavoge adidas. Palikau prie pirties, grizau gun_bandana.gif cray.gif umn.gif gun_rifle.gif NERA!!!

Na teko vieną kartą pas viriški MB tapkes atiminėt lotuliukas.gif Tai gerai,kad pažimėtos buvo tai įrodžiau,kad tai ne jo tongue.gif Matyt jo panašios buvo g.gif Tą pačia dieną sesers rankšluostį nusinešė,bet atnešė atgal [mes kaip tik ieškojome kas ant jo guli lotuliukas.gif } žmogus atsiprašė ir paimė kitą jo buvo labai panašus tik mažesnis tongue.gif
Tai gal ir su Jūsų tapkėm kažkas panašaus buvo blush2.gif Aš kai MB pasakė,kad jo tapkės pasivaikščiot išėjo apėjau visas pirtis ir radau ax.gif
Atsakyti