Įkraunama...
Įkraunama...

Anginos operacija

QUOTE(meow @ 2009 07 24, 11:01)
antradieni buvau Santariskese ir isgirdau, kad tikrai reikia operuotis... tai va, rugsejo 22d mane pjaustys... bijau siaubingai... verysad.gif

nebijok, nieko baisaus ten nera!
Atsakyti
del skonio tai ir man sutriko pojuciai, saldumas dabar ne be toks saldus ir tai kas anksciau buvo labai astru dabar nebelabai ir dar pastoviai jauciu kartuma burnoj... hmm keista cia greiciau visu tu komplikaciju padariniai
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2009 07 28, 12:58)
Sake, turi praeiti. Tai dabar mastau, cia gal man vietoj tonzilito dabar tokie bajeriai kartosis? g.gif biggrin.gif

Mano bendradarbei (tiesa seniai operuotai) turbut blogai ispjove tas tonziles, tai jai kasmet abscesai buvo tonziliu vietoje..

QUOTE(ragazzza @ 2009 07 28, 17:09)
del skonio tai ir man sutriko pojuciai, saldumas dabar ne be toks saldus ir tai kas anksciau buvo labai astru dabar nebelabai ir dar pastoviai jauciu kartuma burnoj... hmm keista cia greiciau visu tu komplikaciju padariniai

g.gif As nemanau, kad cia nuo komplikaciju - tiesiog su tonzilem mums pasalino puse gerkles su skonio receptoriais biggrin.gif ***** nejuokinga..man irgi pastoviai kartu burnoj blink.gif Nejau cia visam laikui? Tu daktaro neklausei?
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2009 07 29, 12:41)
Mano bendradarbei (tiesa seniai operuotai) turbut blogai ispjove tas tonziles, tai jai kasmet abscesai buvo tonziliu vietoje..
g.gif  As nemanau, kad cia nuo komplikaciju - tiesiog su tonzilem mums pasalino puse gerkles su skonio receptoriais  biggrin.gif  ***** nejuokinga..man irgi pastoviai kartu burnoj  blink.gif Nejau cia visam laikui? Tu daktaro neklausei?

Po viso gydymo klausiau, bet sake, kad normalu, turi praeiti. Hmm, visai nepraeina, jau ir skrandi ejau tirtis, bet viskas ok, kagi pradedu galvoti, kad teks priprasti prie to nemalonaus skonio, nors mieliau noreciau, kad praeitu... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
maza budama pastoviai sirgdavau angina - puline. iseitis nuo ligu buvo operacija. ja man padare kai buvo 9 m. jokiu problemu su angina schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, vakar parašiau tokį rūpimą klausimą, bet vaikų temoje, o šiandien radau šia temą, gal čia kuri atsakysite man į AŽ 4u.gif
QUOTE(ernesin @ 2009 08 04, 19:22)
Sveikos 4u.gif

Gal galėtumėte parašyti į AŽ kiek maždaug reikia duoti anesteziologui ir kiek operaciją darančiam gydytojui, nes neturiu žalio supratimo doh.gif (operacija bus Lazdynų ligoninėje)

Iš anksto DIDELIS AČIŪ aciuks.gif

Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 05, 18:47)
Sveikutės, vakar parašiau tokį rūpimą klausimą, bet vaikų temoje, o šiandien radau šia temą, gal čia kuri atsakysite man į AŽ 4u.gif

man irgi tas pats rupi... dar idomu, kokie atsiliepimai apie gydytoja Šalavejiene... viena nuomone girdejau, kad ji neiima kysiu. idomu, kaip is tikruju... dar klausimas-jei guldo ir operuoja ta pacia diena, tai ar yra laiko be pasaliniu akiu duoti daktarams pinigu?
oi baisu... ypac kai jus vis parasot apie skonio pojucio dingima ar kraujavimo komplikacijas.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartelį hi.gif

Kiek pinigėlių maždaug davėte anesteziologui ir kiek operaciją darančiam gydytojui? Neturiu žalio supratimo doh.gif

Gal visgi dar atsakaysite kuri į AŽ
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 07, 14:49)
Sveikos dar kartelį  hi.gif

Kiek pinigėlių maždaug davėte anesteziologui ir kiek operaciją darančiam gydytojui? Neturiu žalio supratimo  doh.gif

Gal visgi dar atsakaysite kuri į AŽ
  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as nieko niekada neduodu ir uz sia operacija nedaviau smile.gif
Atsakyti
As taip pat nuo vaikystes kankinausi su pulinga angina, paskutiniu metu vos kas ir is karto pilna burna puliu susidarydavo, tad nusprendziau issioperuoti. Siandien gyvenu be jokiu anginu, gerkles skausmu ir pan. Man labai gerai atliko sia operacija, tad jokiu komplikaciju ir pasalinio poveikio nejauciu. Operavausi Santariskese pas gyd. Rauba
Atsakyti
kas neperseniausiai operavosi, gal galit pasakyti, kokio ten pazymejimo reikia-sodros ar ligoniu kasu? kai gulejau onkologiny, manes nieko neprase-juk turi duomenu baze, tai gali patikrinti, ar drausta... cia kazkokia idomi tvarka...
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 08 24, 15:57)
kas neperseniausiai operavosi, gal galit pasakyti, kokio ten pazymejimo reikia-sodros ar ligoniu kasu? kai gulejau onkologiny, manes nieko neprase-juk turi duomenu baze, tai gali patikrinti, ar drausta... cia kazkokia idomi tvarka...

sodros 4u.gif
Atsakyti