[quote=agneee1,2009 10 01, 13:46]
[quote=vikce333,2009 10 01, 11:07]
galima paklausti daktaru ar galima operuotis, as kai ejau pernai tai pati klausiau ar galetu isoperuoti angina, tai sake kad gales, jei tyrimai bus gerai, bet tyrimai buvo blogi, tai nukeliau i siuos metus. tai iskart paziurejo gerkle, tyrimus paziurejo ir pasake data ir viskas
Papildyta:
o tyrimai at prasme kraujo turi but geri?
[/quote]
ne tik kraujo, bet ir slapimo tyrimai turi but geri, dar turi but geras ir EKG
Papildyta:
QUOTE(meow @ 2009 10 01, 17:00)
jei menesines, tai reikia palaukti, kol jos baigsis. negalima per jas operuoti ne tik del to, kad nepatogu moteriai, bet ir kadangi operuojant angina, yra kraujavimo tikimybe, todel visai nukraujuotu moteris. tiek laukus dar kelias dienas galima luktelti.
siaip per menesines tyrimai buna blogi ir gydytojas pries duodamas tyrimus turi paklaust kada buvo dieneles, nes tada neduoda tyrimus daryt.
kraujas buna blogas, o slapime randa daug liaukocitu ar pan
Papildyta:
QUOTE(agneee1 @ 2009 10 01, 14:31)
taip ryt begu pasiimti siuntimo, ir dar kraujo tyrimo, nes lyg jei blogas neoperuoja?
ir registruosiuosi turiu pavarde , gydytoja rekomendavo.
tik dar vienas klausimelis iskilo

merginos o jei menesines? operuoja?
kaip isguleti nenulekus i wc ?
i wc eit leidzia, jei sunku eit, svaigsta galva, tai dar palydi
Papildyta:
QUOTE(meow @ 2009 10 01, 14:09)
man temperatura laikosi jau virs savaites. vakar kadangi buvau pas savo daktare, tai sake, kad tai nera gerai. tai kaip ir komplikacija po operacijos. siaip paziurejo i gerkle, tai viena puse labai gerai gyja, kita puse biski prasciau-kazkokie puliai ar kazkas pan dar neissivaikscioje. liepe gerti kuo daugiau skysciu, o man kaip tycia-visiskai ju nesinori. nu bet kaip nors. israse dar ciulpiamu tableciu su ligoliu.
ausis tai daznai tempia ir visai nesvarbu, koks paros laikas. ypatingai skauda kaire ausi, kur dar ne viskas issivaikscioje...
kad tempia ir skauda ausis tai naturalu, taip turi but