Įkraunama...
Įkraunama...

Anginos operacija

Mielosios, nepatingejau ir paskambinau smulkiau pasiaiskinti, kad perpasakociau smile.gif.

Tai va, kai operuojama angina- isoperuojami limfmazgiai, kurie sulaiko mikroorganizmus, kad neitu giliau, nepaslietu musu plauciu, greiciau plinta infekcijos. Atvira terpe bronchitui, net ir umiam.

Tai jei pasitaiko net 2 kartus per metus, tikrai nereikia operuoti.

Cia tokia konsultacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopmania @ 2009 10 06, 15:55)
Mielosios, nepatingejau ir paskambinau smulkiau pasiaiskinti, kad perpasakociau smile.gif.
Tai va, kai operuojama angina- isoperuojami limfmazgiai, kurie sulaiko mikroorganizmus, kad neitu giliau, nepaslietu musu plauciu, greiciau plinta infekcijos. Atvira terpe bronchitui, net ir umiam.

toli grazu ne du kartai . tai kaip tada gydytis jei nesioperuot? pasakyt daug kas gali kad bus dar blogiau , bet niekas nepasako ka daryt su skaudancia ir puliuojancia gerkle, kaip isvengti tos anginos. zinoma jei per metus pasitaiko du kartai , tai manau kentet galima .
Atsakyti
isoperuojami limfmazgiai, kurie sulaiko mikroorganizmus, kad neitu giliau, nepaslietu musu plauciu, greiciau plinta infekcijos. Atvira terpe bronchitui, net ir umiam.

šiuos dalykus žinom ir mes ax.gif svarbiausio nepasakei - kaip gydyt?
Atsakyti
QUOTE(shopmania @ 2009 10 06, 11:00)
Pamaciau sia tema, ir norejau pasidalinti info.
Tik praejusia savaite visai netycia su 2 medikem kalbejom ir uzkabinom sita tema.
ISVADA: JOKIU BUDU NEGALIMA OPERUOTI ANGINOS. Cia senoviskas metodas, kuris tik kenkia.

Kadangi pati ne medike, tai negaliu normaliai paaiskinti; nelieka kazkokiu bakteriju, kurios taip pat turi buti organizme ir toliau kovoti su virusais. Reikia gydytis, o ne naikinti. Siaip minejo, kad dabar jau ir neoperuoja.

jo.... vos nuo kedes nenugriuvau, bet nieko.... dabar kaip tik operuoja. man labai idomu kuom gydyti reiktu angina, kada puliai eina tokiau i organizma, kai nueina i plaucius, kad ilgai gyvensi tai yra 0 sansu is 100.
nepykit, bet ten ne medikes, o sundaktares....
jei buciau neissioperavus, tai po kokiu metu karste guleciau
Papildyta:

tik man labai idomu kuom gydyti? kokiais vaistais? jau visi vaistai yra isbandyti ir tik nuslopina ja,o neisgydo
angina reikia TIK OPERUOTI!!!!!!!!!!! JEI DAR NEZINOJOT JI KENKIA VISAM ORGANIZMUI, pradedant plauciais baigiant sanareis. kaip supratau to jusu medikes nepaminejo?
Atsakyti
QUOTE(shopmania @ 2009 10 06, 16:55)

aciu uz nuomone, taciau tos medikes tikrai nera teisios. jei neissioperuosi kazkokios anginos, tai po kiek laiko reikes keisti inkstus, sirdi, gerti nuo sanariu vaistus. taigi kyla klausimas, kas svarbiau-kazkokia angina, ar gyvybiskai svarbus organai? manau atsakymas tikrai aiskus.
as dziaugiuosi, kad man limfmazgius isoperavo, nes pas mane jie visalaik padideje, o paskutiniais menesiais as prie ju prisiliesti negaledavau-ziauriai skaudejo. ir jus siulot man taip gyventi visa gyvenima (aisku, jis butu buves neilgas, nes sirdis neatlaikytu)?
taigi, gal geriau siek tiek save pasaugoti, bet nebetersti organizmo. juk niekas sveiku organu nepjauna. jei jau pats organizmas kovoja pries angina, tai gal geriau pjauti ja lauk
Atsakyti
latekso agliutinacijos reakcija ASO neigiama

ar coa reiskia kad pas mane nera anginos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 10 08, 17:46)
ar coa reiskia kad pas mane nera anginos?  g.gif

taip iseina... sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 10 08, 18:46)
ar coa reiskia kad pas mane nera anginos?  g.gif

o skaiciai neparasyti? jei daugiau nei 0, tai angina yra.
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 10 08, 20:57)
o skaiciai neparasyti? jei daugiau nei 0, tai angina yra.

jokiu skaiciu nera g.gif , nu tai jus man tada pasakykit kodel as taip daznai sergu ta gerkle. vat ir vakar gerkles jau neskaudejo nors dar buvo raudona , truputi pasalau kojas ir sendien vel jauciu kad ja turiu g.gif ar cia imunitetas nusilpes?
Atsakyti
man isoperavo, kai man buvo 24m, po metu nepatikejau 39,5 temp ir puliuojanti angina, gyd paziurejo i gerkle, reikia pjauti blink.gif , sakau palaukit man pries metus ispjove, tai atsakymas ataugo ir vel pjaut reikia, nesutikau.
Siaip gerkles skausmai po operacijos, kai persali kur kas didesni plius man ta operacija nelabai ir padejo, o dabar ir vaikas kas men antibiotikus geria, nes ir jam puliuojanti angina pastoviai, matyt nuo manes uzsikrecia g.gif
Rizikuosim pavasari jam pjausim, nes kitos iseities nematau
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 10 09, 12:20)
jokiu skaiciu nera  g.gif , nu tai jus man tada pasakykit kodel as taip daznai  sergu ta gerkle.  vat ir vakar  gerkles jau neskaudejo nors dar buvo raudona , truputi pasalau kojas ir sendien vel jauciu kad ja turiu  g.gif  ar cia imunitetas nusilpes?

o kur jus daretes? gal reiketu kur privaciai pasidaryti? man tikrai jusu gaila. neitiketina, kokius kryziaus kelius zmogus turi nueiti, kad issiaiskintu, kas jam yra 4u.gif laikykites, tikiuosi viena diena ir i jusu kiema pagaliau ateis laime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blumchen @ 2009 10 09, 14:09)
man isoperavo, kai man buvo 24m, po metu nepatikejau 39,5 temp ir puliuojanti angina, gyd paziurejo i gerkle, reikia pjauti  blink.gif , sakau palaukit man pries metus ispjove, tai atsakymas ataugo ir vel pjaut reikia, nesutikau.

jei blogai pirmakart isoperuoja, buna, kad atauga. viskas labai priklauso nuo operuojancio gydytojo. tikiuosi, kad man neataugs
Atsakyti
[quote=meow,2009 10 09, 15:57]
o kur jus daretes? gal reiketu kur privaciai pasidaryti? man tikrai jusu gaila. neitiketina, kokius kryziaus kelius zmogus turi nueiti, kad issiaiskintu, kas jam yra 4u.gif laikykites, tikiuosi viena diena ir i jusu kiema pagaliau ateis laime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
n a dariausi priacioj klinikoj kaip i viskas turejo but gerai, bandysiu pirmad. skambintis gydytojui ir pasiklauisu tikslaii kaip cia yra . 4u.gif
Atsakyti