Tonziles issioperavau geguzes menesi. Operavausi,nes kur tik issiziodavau, visi daktarai issiziodavo dar labiau ir vienareiksmiskai paskyre gydyma liepdavo planuotis operacijai. Iki operacijos gerkle skaudedavo nuolat, ilgainiui pradejo skaudeti sanarius. Tai ir buvo pagrindine priezastis del ko ryzausi. Kaip ir visi normalus zmones labai bijojau, juolab kad buvo pirma operacija gyvenima. Bet nevertejo. Diena pries, pries uzmiegant duoda raminamuju tablete, tad uzmiegi kaip kudikis. Atsikeli ryte, persirengi ir i operacine. (labai svarbu kad kuo anksciau butu operacija, tada nespesi issinervint). Operacineje labai staiga uzmiegi ir darstaigiau pabundi. Kuri laika nesupranti kas darosi, kol nepabandai ryti seiliu. Ta pacia diena tikrai niekas neisleidzia, nesvarbu kaip jautiesi. As ir sekancia diena neisleisciau. As po narkozes jau pirma valanda vaiksciojau, snekejau telefonu ir siaip labai gerai jauciausi. Isleido kita diena, o penkta gyjimo diena pjuvio vietose atsirado uzdegimas ir pakilo temperatura. Nors viska dariau pagal gydytoju nurodymus, teko vel pas juos apsilankyti ir isgerti kursa antibiotiku.
Siuo metu esu persalusi, kenciu nuo labai stipraus skausmo gerkleje. Pries operacija tokio gerkles skausmo nepatyriau. Esu sesta menesi nescia, nieko ypatingo gerti negaliu - zoleles, arbateles ir pan. Nieks nebepadeda

Taciau nepaisant to, ne kiek nesigailiu del operacijos-man pagaliau nebetinsta sanariu vietose, nesispjaudau puliais, neskauda sirdies. Manau,jei gerkle yra jautri vieta, ja skaudes ir po operacijos, tad reikia prisiziureti. Bet zala organizmui, su pulingom tonzilem dar didesne. As jau vien pagalvojus apie tai,kad nuolat nesiodama infekcijos zidini ir salia migdydamasi vaika, ji galiu apkresti, iskart apsisprendziau operuotis. Tai tokia mano patirtis