Įkraunama...
Įkraunama...

Anginos operacija

sveikos, gal galit parasyti tos kurias operavo del to akd jau sanariams blogai buvo,
sirgau angina puliuojancia, po jos sustreikavo sanariai, man skauda daznai ryte gerkle bet as maniau kad cia nuo gerlo o ne nuo anginos, o tos kurios nesiperavo jums ir kas ryta skauda gerkle?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man gydytoja siūlo darytis anginos operaciją, kadangi skauda sąnarius. Greičiausiai dėl to, kad padisėjęs ASO titras, nors ir nėra labai daug virš normos.
Labai įdomu būtų sužinoti išsioperavusiųjų, ar po operacijos praėjus kiek laiko tikrina kraują? Ar po operacijos tas ASO sumažėja ar ir lieka toks pat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievagele: 09 birželio 2010 - 16:08
QUOTE(Pievagele @ 2010 06 09, 16:08)
Sveikos  4u.gif
Man gydytoja siūlo darytis anginos operaciją, kadangi skauda sąnarius. Greičiausiai dėl to, kad padisėjęs ASO titras, nors ir nėra labai daug virš normos.
Labai įdomu būtų sužinoti išsioperavusiųjų, ar po operacijos praėjus kiek laiko tikrina kraują? Ar po operacijos tas ASO sumažėja ar ir lieka toks pat?

tas tyrimas mokamas?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 06 09, 20:54)
tas tyrimas mokamas?

taip
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 06 06, 16:10)
tai gal streptokokas ne nuo tonzilių... dėl chlamidijų tikrinotės?

ASO paprastai buna padidintas nuo streptokoko, bet ir nuo visu kitu bakteriju tikrinausi, taciau ju nerado.
As nejauciu sanariu skausmo ar kad sirdi neigiamai veiktu, bet kaip LOR aiskino, ASO labai sunku sumazinti, kad butu iki normos virsutines ribos, ir tai daroma tik antibiotikais, kartojant kelis ju kursus.
Atsakyti
nu tai vat pas mane gyvenime pūlingos anginos nebūvo, iš giedro dangaus skausmingai ištino čiurnų sąnariai - reaktyvinis atritas.. dėl streptokoko tonzilėse... išgydžiau sąnarius, ASO šiek tiek sumažėjo... bet senai nesityriau, nuo to laiko, kai lapkritį gavau siuntimą operacijai biggrin.gif jaučiuosi gerai, nieko neskauda, nesirgau nuo anos žiemos, ko man tas tonziles pjaut? smile.gif reik prisiruošt išsitirt dar kartelį ASO rolleyes.gif nors norma 0-200, bet čia būta nuomonių, kad turi būti visai 0, to net nesitikiu
Atsakyti
Pas mane net su dviejų rūšių streptokokais ir su stafilokoku sugeba ASO būti normalus.Na,tiksliau bent jau prieš metus jis buvo normalus,nors tada jau turėjau safilokoką ir steptokoką vieną,bet ASO buvo 121,19,o tonziles pjaus lauk su aplinkiniais audiniais kartu net doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 06 09, 23:07)
Pas mane net su dviejų rūšių streptokokais ir su stafilokoku sugeba ASO būti normalus.Na,tiksliau bent jau prieš metus jis buvo normalus,nors tada jau turėjau safilokoką ir steptokoką vieną,bet ASO buvo 121,19,o tonziles pjaus lauk su aplinkiniais audiniais kartu net  doh.gif

Man tai pjove del nesibaigiancio tonzilito, kaip kazkas rase, paspaude Salaviejute tonziles, o ten puliai eina doh.gif
Bet niekad temperatura nekildavo, ir dabar nekyla, tai viena is preizasciu del pastoviai bunanciu uzdegimu,nes organizmas nekovoja stipriai su tom bakterijom, net bendras kraujas nestirpiai reaguoja,o va ASO +-200 pastoviai, nekalbu as apie 0 jau blink.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,

Gal kam ėmė žiočių pasėlį, letinio tonzilito diagnozei?

kaip viskas daroma?

Ir ar tikrai iš ryto prieš imant nei valgyti, nei dantų valytis g.gif , nei gert negalima unsure.gif

Kazkaip praleidau info pro ausis, lyg gydytoja minėjo ....bet nuo karščio apspangus matyt buvau, neįidėmėjau....

O google nerandu jokios info.
Atsakyti
pyyp-sukisa i gerkle pagaliuka toki apvyniota vata,pagramdo ir viskas.Dantis as valiausi,vandeni geriau,tik nevalgiau.
Gal kuri zinot ar gera LOR yra Paulauskiene,Santariskese,nes pas Lesinska jau neturiu laiko laukt...?Ji operuojanti?Nes turejau ten visus tuos s gerklej,susileidau antibu siaubingai skausminguy kursa,tai dingo tik 2 men.viskas,net kamstuku nebuvo.Dabar vel drambio dydzio ir jau naujas skyles tos bacilos grauziasi! doh.gif doh.gif Tai jau man operacijos,kaip isganymo reikia,kuo greiciau!Kiek mazdaug eile buna Santariskese?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 07 24, 14:09)
pyyp-sukisa i gerkle pagaliuka toki apvyniota vata,pagramdo ir viskas.Dantis as valiausi,vandeni geriau,tik nevalgiau.
Gal kuri zinot ar gera LOR yra Paulauskiene,Santariskese,nes pas Lesinska jau neturiu laiko laukt...?Ji operuojanti?Nes turejau ten visus tuos s gerklej,susileidau antibu siaubingai skausminguy kursa,tai dingo tik 2 men.viskas,net kamstuku nebuvo.Dabar vel drambio dydzio ir jau naujas skyles tos bacilos grauziasi!  doh.gif  doh.gif  Tai jau man operacijos,kaip isganymo reikia,kuo greiciau!Kiek mazdaug eile buna Santariskese?

santariskese anginos operacijai eile apie 7-8 menesius
Atsakyti
QUOTE(lego76 @ 2010 08 29, 16:53)
santariskese anginos operacijai eile apie 7-8 menesius

Muahaha aš gavau vietą po 2 mėn. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti