Įkraunama...
Įkraunama...

Anginos operacija

QUOTE(MEET @ 2010 09 09, 23:21)
spjaude kelias valandas, kol kraujukas bego, paskui rijo jau, bet pasirodo, kad po pat operacijos ji ju prisirijo, kol neliepem spjaudyti, o mums ledu atnese ta pacia dien , vakare, nes daktare liepe, ir kiek vaiku operavo, visiems liepia valgyt ledus, siandien buvom pasirodyti, tai sake ledu neriboti, nuima saltis skausma ir gerkle pratinasi prie salcio...ledai dar ir kaip valgomi po operaciju, nzn kaip suaugusiems, bet vaikams tai 100 prc thumbup.gif cia kmu mus operavo, nes saltis padeda pernesti skausma

ir vaikai tai zymiau lengviau pernesa nei suauge, mes 4 dienos po, valgem jau +- viska...kita diena duko su sese namuos, nes ta pacia diena mus net namo isleido, tik temp laikesi 7 dienas ir gerem nuskausminamuosius

matyt ne visi daktarai praktikuoja jau. gulejau 3paras. para dar renimacianm. ir prasikankinau su skausmais virs savaites, nieko valgyti negalejau. todel ir sako, kad angina salinti reikia dar vaikams, nes ju organizmas lengviau atsistato ir pan. saunuole mergaite 4u.gif
Atsakyti
kiek zinau, klinikose praktikuoja visi, grindzia tuo, kad ledai saldo, pratina prie salcio ir nuima saltis skausma, kiek maciau vaiku, visi valge, nes saldytuve palatoj radom kelis ledus paliktus plombyrinius biggrin.gif
Atsakyti
as 3 diena kaip po operacijos, gerkle skauda verysad.gif pirma diena po operacijos valgyti ir gerti neleido (ir nesinorejo) antra diena tik sriuba visa diena, ir dabar 2 savaites rezimas valgyti tik skysta maista, saldaus, rugstaus, astraus negalima, vaisiu irgi negalima sad.gif vienu zodziu nebloga dieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 09 17, 14:48)
as 3 diena kaip po operacijos, gerkle skauda verysad.gif  pirma diena po operacijos valgyti ir gerti neleido (ir nesinorejo) antra diena tik sriuba visa diena, ir dabar 2 savaites rezimas valgyti tik skysta maista, saldaus, rugstaus, astraus negalima, vaisiu irgi negalima sad.gif vienu zodziu nebloga dieta biggrin.gif

zinau, kad numeta iki 10 kg. mane tas dziugina, butu idealu tiek numesti, ale kad skausmo bijau doh.gif
Atsakyti
aha, svoris krenta tikrai neblogai 4u.gif is pradziu skauda, paskui valgyt tiesiog nepatogu, sunku nuryt maista. paskui pripranti valgyt labai labai letai, kramtai viena kasni kokias 5 minutes ir nepastebimai pasisotini biggrin.gif man pietums uztekdavo nepilnos porcijos sriubos. dabar tai jau atsistato viskas, ir svoris, ir apetitas 4u.gif
Atsakyti
pas mane jau minus 5 Kg, bet dar skauda gerkleee verysad.gif
Atsakyti
Žinot,aš jau visai pradedu laukt tos operacijos hihihi.gif Dieta bus.Jau dabar dietinuosi (protinį dantį išpjovė,tai skauda ir užtinus visa),tai su tonzilėm pratęsiu dietą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 09 18, 15:17)
Žinot,aš jau visai pradedu laukt tos operacijos hihihi.gif Dieta bus.Jau dabar dietinuosi (protinį dantį išpjovė,tai skauda ir užtinus visa),tai su tonzilėm pratęsiu dietą  lotuliukas.gif

o as bijau net data sutart su daktare, sakau galpo svenciu visu didziuju biggrin.gif mazoji mano jau atsigavus pilnai po operacijos, savaite kaip lankom darzeli thumbup.gif apetitas liuksiskas, saunu, kad isgyvenom ta operacija
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 18, 23:05)
o as bijau net data sutart su  daktare, sakau galpo svenciu visu didziuju biggrin.gif mazoji mano jau atsigavus pilnai po operacijos, savaite kaip lankom darzeli thumbup.gif apetitas liuksiskas, saunu, kad isgyvenom ta operacija

kaip tik kuo anksciau, tuo geriau! 4u.gif greiciau grisit i iprasta gyvenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 18, 23:05)
o as bijau net data sutart su  daktare, sakau galpo svenciu visu didziuju biggrin.gif mazoji mano jau atsigavus pilnai po operacijos, savaite kaip lankom darzeli thumbup.gif apetitas liuksiskas, saunu, kad isgyvenom ta operacija

Man tai Lapkričio 2 paskyrė,tai pajuokavau,kad jei mirsiu-savo,kaip mirusiosios šventės,teks laukt visus metus lotuliukas.gif doh.gif Bet rimtai,laukt jau net pradedu.Dings mano problema dėl prasto burnos kvapo (bakterijos jį sukelia),o tai visad valydavausi dantis kokius 4 kart per dieną plius gumos po porą pakelių sukramtydavau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 09 19, 11:57)
Man tai Lapkričio 2 paskyrė,tai pajuokavau,kad jei mirsiu-savo,kaip mirusiosios šventės,teks laukt visus metus  lotuliukas.gif  doh.gif  Bet rimtai,laukt jau net pradedu.Dings mano problema dėl prasto burnos kvapo (bakterijos jį sukelia),o tai visad valydavausi dantis kokius 4 kart per dieną plius gumos po porą pakelių sukramtydavau. doh.gif

man tai esme yra pulinga angina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 19, 14:58)
man tai esme yra pulinga angina... doh.gif

Man tai niaa.Pūline angina sirgau 1 kart gyvenime.Aišku pakartot nenoriu,nes net iki haliucinacijų priėjus buvau doh.gif
Atsakyti