Įkraunama...
Įkraunama...

Anginos operacija

as irgi manau , kad kuo greiciau pasidarysite ta operacija, greiciau viskas bus pamirsta. rytoj jau bus savaite po operacijos, bet sianakt nusprendziau negert nemesilio, ir visa nakti kankinausi, dydziuliai skausmai (o atsikelt tingejau doh.gif ) siandien irgi skauda, kazkaip man pazystami sake , kad skausmai greit praeina. Bet pas mane doh.gif Gal tos kurios po operacijos gali pasakyti po kiek praejo skausmai? ir po kiek grizot i normalu gyvenima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 09 20, 09:39)
as irgi manau , kad kuo greiciau pasidarysite ta operacija, greiciau viskas bus pamirsta. rytoj jau bus savaite po operacijos, bet sianakt nusprendziau negert nemesilio, ir visa nakti kankinausi, dydziuliai skausmai (o atsikelt tingejau  doh.gif ) siandien irgi skauda, kazkaip man pazystami sake , kad skausmai greit praeina. Bet pas mane  doh.gif  Gal tos kurios po operacijos gali pasakyti po kiek praejo skausmai? ir po kiek grizot i normalu gyvenima?  4u.gif

atsimenu, kad vasara uzdaviau toki pati klausima biggrin.gif Nimesili geriau savaite. nustojau gerti, nors vis dar skaudejo. bet to keliu dienu astrus skausmas atlego, liko tik nepatogumas valgyt. apie pora savaiciu buvo prasta savijauta, matyt, narkoze daro savo unsure.gif apie tris savaites jauciau gerkles perstejima (kaip buna nesunkiai sergant angina). dabar tai jau viskas ciki-piki. tik kas atsirado - SLOGA doh.gif blem, niekada jos nebudavo. o dabar - rytais galiu pusvalandi pusti, vis kazkas bega doh.gif tokia sloga ne virusine, o panasi i alergine unsure.gif
paziuresim kaip ziema atlaikysiu unsure.gif
o del skausmo po operacijos - manau, kiekvienam savaip 4u.gif tikrai tikrai praeis 4u.gif
Atsakyti
oi kaip as siandien issigandau, vaziavom i parduotuve o man prasidejo kraujavimas, is burnos kaip pasipile, taip issigandom doh.gif iskart i ligonine, sustabde ir pasake para laiko guleti namuose, jei prasides dar tada i ligonine. svarbiausia , kad viska dariau kaip gyd. pasake. Bet kaip baisu kai taip bega kraujas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 09 20, 20:22)
oi kaip as siandien issigandau, vaziavom i parduotuve o man prasidejo kraujavimas, is burnos kaip pasipile, taip issigandom  doh.gif  iskart i ligonine, sustabde ir pasake para laiko guleti namuose, jei prasides dar tada i ligonine. svarbiausia , kad viska dariau kaip gyd. pasake. Bet kaip baisu kai taip bega kraujas doh.gif  verysad.gif

O tu ŠV.ŠD.
Turbūt dėl to gydytoja sakė,kad mielai mane palaikys ilgiau ligoninėj (kaip minėjau,mano kraujospūdis aukštas,todėl sakė,kad ilgiau kraujuosiu ir stipriau.) doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 09 20, 15:03)
atsimenu, kad vasara uzdaviau toki pati klausima  biggrin.gif Nimesili geriau savaite. nustojau gerti, nors vis dar skaudejo. bet to keliu dienu astrus skausmas atlego, liko tik nepatogumas valgyt. apie pora savaiciu buvo prasta savijauta, matyt, narkoze daro savo  unsure.gif apie tris savaites jauciau gerkles perstejima (kaip buna nesunkiai sergant angina). dabar tai jau viskas ciki-piki. tik kas atsirado - SLOGA  doh.gif blem, niekada jos nebudavo. o dabar - rytais galiu pusvalandi pusti, vis kazkas bega  doh.gif tokia sloga ne virusine, o panasi i alergine  unsure.gif
paziuresim kaip ziema atlaikysiu  unsure.gif
o del skausmo po operacijos - manau, kiekvienam savaip  4u.gif tikrai tikrai praeis  4u.gif

kai mergaite operavo, tai taip ir aiskino, kad pasalinus bedas, tonziless, kurios sukelia visas bedas, anginas pulingas ir tt.lieka svarus vamzdis kvepavimo, ir jei kokia bacila, tai pirmiausia i nosi kimba, o taip tai rasdavo silpna vieta-tonziles-ir apsigyvendavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 20, 23:11)
kai mergaite operavo, tai taip ir aiskino, kad pasalinus bedas, tonziless, kurios sukelia visas bedas, anginas pulingas ir tt.lieka svarus vamzdis kvepavimo, ir jei kokia bacila, tai pirmiausia i nosi kimba, o taip tai rasdavo silpna vieta-tonziles-ir apsigyvendavo doh.gif

na, as taip ir supratau, kad dabar nosis mano kovoja su bacilomis g.gif ale kiek daug tu bacilu aplink skraido blink.gif blink.gif vos speju kovoti.

oi, su tuo kraujavimu baisu blink.gif blink.gif gydytoja sake man, kad savaite po operacijos valosi balti apnasai nuo zaizdu, yra kraujavimo rizika, tad reiketu pasisaugoti, t.y. daugiau guleti, nedirbti ukio darbu, nekilnoti nieko.
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 09 21, 07:50)
na, as taip ir supratau, kad dabar nosis mano kovoja su bacilomis  g.gif ale kiek daug tu bacilu aplink skraido  blink.gif  blink.gif vos speju kovoti.

oi, su tuo kraujavimu baisu  blink.gif  blink.gif gydytoja sake man, kad savaite po operacijos valosi balti apnasai nuo zaizdu, yra kraujavimo rizika, tad reiketu pasisaugoti, t.y. daugiau guleti, nedirbti ukio darbu, nekilnoti nieko.

taip, taip, gerkle atrodo baisokai blink.gif saugojau kaip mokejau mergaite, ir dantu negalima valytis
Atsakyti
tai mane irgi ispejo , kad laikiciausi nurodimu, taip ir dariau. Bet ten ta atsikabinanti medziaga patrauke uz rando ir matyt truputi praplese. Na dabar gulejimo rezimas. (fibrilas atrodo)verysad.gif bet gerkle siandien jau ne taip skauda smile.gif man antradieni ryte padare operacija o ketvirtadieni jau isleido, tai as galvoju visgi , kad geriau palaikytu kokia savaite, apziurinetu randus, ir kraujavimo galejo nebuti cool.gif
Atsakyti
na, vaikus isleidzia tai kita dien tikrai, jei jokiu baisiu komplikaciju nera, drauges vaikiukas triju metu isoperuotas siandien, tai jau ryt leks namo
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 21, 13:13)
na, vaikus isleidzia tai kita dien tikrai, jei jokiu baisiu komplikaciju nera, drauges vaikiukas triju metu isoperuotas siandien, tai jau ryt leks namo

Kiek teko girdeti vaikus apie savaite laiko ligonineje po operacijos ax.gif gal mamyte pati praso, kad paleistu ir priziures namie mirksiukas.gif
Papildyta:
Pati esu tik po operacijos. Treciadieni guliausi, ketvirtadieni operavo, sestadieni namo siausiau smile.gif
Ziuriu visos galvoja, kad svorio pavyks numesti. Man kol kas nepavyko numesti ne vieno kg, itariu, kad priaugsiu blush2.gif laikausi as rezimo, kurio man susake. Skauda is tikro, reikia susikaupti pries kiekvieno kasnio nurijima, ypac ryte kai nuskausminamuju vaistu poveikis pasibaiges. Taciau valgyti butina. Taip pat butina isgerti 1-1.5 l arbatos arba pieno, labai gerai ramuneliu ir plius turi buti saldi. Kaip sesute pasakojo jei nevagai, tie sasiukai sukieteja, tada buna bedu kai jie krenta. Ir kai nukrenta tie randeliai buna kaip sesute sake "issaseje" g.gif
Tai vat bent jau as valgau jogurtus, koses, trintas sriubytes, barankas mirkytas piene, o judeti galima minimaliai, tai nezinau is kur cia tas svoris turi nukristi schmoll.gif
Papildyta:
Tos kurios jau po operacijos, kelinta diena plovet galva? Nemoksa esu, nemoku kitaip plaukti galvos kaip palenkus galva. Tai labai bijau, kad nesukraujuotu... O gal be reikalo as cia pergyvenu? Mirk plys jau reikia plauti ja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 21 rugsėjo 2010 - 14:22
Tiesa,dar norėjau paklaust...Kažkaip suprantu rimtas operacijas,o kaip su šita...po operacijos pabundama savo palatoj ar prabudimo intensyviojoj terapijoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 09 21, 15:29)
Tiesa,dar norėjau paklaust...Kažkaip suprantu rimtas operacijas,o kaip su šita...po operacijos pabundama savo palatoj ar prabudimo intensyviojoj terapijoj?  g.gif

Pabundama savo palatoje, tiksliau tariant atveza i palata jau isbudinta smile.gif bent jau mano pabudimo momentas buvo kai kele i mano lovyte palatoje. Dar sesute klause ar orientuojuosi kur randuosi biggrin.gif
Atsakyti