QUOTE(MEET @ 2010 09 21, 13:13)
na, vaikus isleidzia tai kita dien tikrai, jei jokiu baisiu komplikaciju nera, drauges vaikiukas triju metu isoperuotas siandien, tai jau ryt leks namo
Kiek teko girdeti vaikus apie savaite laiko ligonineje po operacijos

gal mamyte pati praso, kad paleistu ir priziures namie
Papildyta:
Pati esu tik po operacijos. Treciadieni guliausi, ketvirtadieni operavo, sestadieni namo siausiau
Ziuriu visos galvoja, kad svorio pavyks numesti. Man kol kas nepavyko numesti ne vieno kg, itariu, kad priaugsiu

laikausi as rezimo, kurio man susake. Skauda is tikro, reikia susikaupti pries kiekvieno kasnio nurijima, ypac ryte kai nuskausminamuju vaistu poveikis pasibaiges. Taciau valgyti butina. Taip pat butina isgerti 1-1.5 l arbatos arba pieno, labai gerai ramuneliu ir plius turi buti saldi. Kaip sesute pasakojo jei nevagai, tie sasiukai sukieteja, tada buna bedu kai jie krenta. Ir kai nukrenta tie randeliai buna kaip sesute sake "issaseje"
Tai vat bent jau as valgau jogurtus, koses, trintas sriubytes, barankas mirkytas piene, o judeti galima minimaliai, tai nezinau is kur cia tas svoris turi nukristi
Papildyta:
Tos kurios jau po operacijos, kelinta diena plovet galva? Nemoksa esu, nemoku kitaip plaukti galvos kaip palenkus galva. Tai labai bijau, kad nesukraujuotu... O gal be reikalo as cia pergyvenu? Mirk plys jau reikia plauti ja