Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis V

vakarykstis:

pusryciai: 2/3 indelio grudetos varskes (apie 150 gr), kava be cukraus, 0,3 l vandens su citrina; (kokie 250 kkal)
pietus: ivairiu kopustu vegetariska sriuba (apie 200 ml), 1 a.s grietines 18 proc, naminis astrus troskinys (liesa jautiena, konservuoti pomidorai, pupeles, paprikos) apie 150 gr, maza rieke batono; (manau, kokie 500?)
pavakariai: alma jogurtas, juoda arbata be cukraus; (39)
vakariene: 4 silkiu ruloneliai (su raugintu agurku viduje), riekele ajeru duonos, agurkas. (manau apie 350 kkal tikrai)
naktipieciai - 200 ml raudono sauso vyno, kasnis fermentinio surio, sauja zirniu is mamos sodo (dar 250)
viso apie 1400 kkal g.gif

siandien:
B]pusryciai[/B]: 150 gr indelis grudetos varskes su melynemis, kava be cukraus, 0,3 l vandens su citrina;
pietus: vakarykste ivairiu kopustu vegetariska sriuba (apie 200 ml), 1 a.s grietines 18 proc, 200 gr salotu (pomidoras, salotos, sauja kreveciu, 4 alyvuoges, citrinos.aliejaus uzpilas), puse riekes ajeru duonos;
pavakariai: alma jogurtas, juoda arbata be cukraus;
vakariene: tuno salotos (salotos, pomidoras, kiausinis, 4-5 alyvuoges, puse indelio tuno savo sultyse)
Atsakyti
Maša, skanūs valgiaraščiai mirksiukas.gif

QUOTE(SilRa @ 2007 07 20, 13:39)
tik dar klausimukas - ar laikantis šios dietos dar galima daryti iškrovos dieną, ar nebe? g.gif

Aš dariau 4u.gif Bet jei nesat bandžiusios iškrovos dienų, geriau tada nereikia- ji gali išprovokuot apsivalgymą kitoj dienoj.
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 07 20, 13:48)
Maša, skanūs valgiaraščiai mirksiukas.gif

cia kol pupa sveciuose pas anyta mirksiukas.gif nuo pirmadienio itariu bus daaaug kukliau ir ant smugio
tik vat kaip apskaicuot teisingai namie gaminto maisto kalorijas jei svert ingredientus neturiu galimybes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 20 liepos 2007 - 13:58
QUOTE(SilRa @ 2007 07 20, 09:21)
o gal kas nors į kompaniją? bigsmile.gif Skelbiu akciją "Pasitikim paskutinį vasaros mėnesį lengvesnės ir gražesnės" nail.gif

Aš labai norėčiau , bet mano valgiaraštis jau toks baisus , kad nebežinau ką ir bedaryt blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif na ir as noreciau jungtis prie jusu burelio ax.gif nuo siandien pat pradedu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2007 07 20, 13:56)
tik vat kaip apskaicuot teisingai namie gaminto maisto kalorijas jei svert ingredientus neturiu galimybes?

Tuomet eini į Kalorijų temą ir klausi- gal kažkatra žinos ir šaukštais matuojamus kiekius, ir cm mirksiukas.gif

QUOTE(Padauzyte @ 2007 07 20, 14:01)
sveikos  smile.gif  na ir as noreciau jungtis prie jusu burelio ax.gif nuo siandien pat pradedu  rolleyes.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Iškart ir rašyk vakarykštį valgiaraštį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 07 20, 14:48)
Aš dariau 4u.gif Bet jei nesat bandžiusios iškrovos dienų, geriau tada nereikia- ji gali išprovokuot apsivalgymą kitoj dienoj.

Esu bandžiusi ir darau mirksiukas.gif tik galvojau, ar galima, kai 1200kaloriniesi ax.gif dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, cia mano siandieninis valgiarastis:
Pusryčiai
50gr. Avižinių dribsnių (182 kcal) + vanduo+ šaukštas uogienė(50kcal)=232 kcal
Priešpiečiai:
Sumuštinis su paštetu su balta duona 150kcal + pomidoras 15 kcal + kava in1 -70 kcal =235 kcal
Pietūs:
200gr krabu lazdelių 168 kcal + 100gr pasuku 35kcal + 300gr. Agurkų 33kcal=223 kcal
Pavakariai:
Du ledai 120 gr. =194 kcal
Vakarienė:
Pasukos 400gr 160kcal + 300gr agurku 33kcal + 1v.š. medaus 100kcal =293 kcal
dar naktipieciams pasilikau arbuzo 300gr apie 100kcal
BENDRA= 1177 (1277) kcal
Atsakyti
na, ką gi, pirmoji mano 1200kcal diena:

07-20 (I diena)
pusryčiai: 4 ežiukai (180) ir 2a.š. grietinės (30)
priešpiečiai: obuolys (60)
pietūs: 350g ryžių/daržovių/tuno troškinys (175), tomatas (30), 100g agurkų (15)
pavakariai (I): pievagrybių kotletas su pekino lapu (230)
pavakariai (II): pusė pievagrybio kotleto (110)
vakarienė: 100g Žaliųjų salotų su jogurtu (48), pievagrybių kotletas (220), 100g bulvių (80) /dar pagalvosiu - gal vietoj bulvių suvalgysiu obuolį g.gif

VISO: 1178kcal

Toks biški vienodas gavosi meniu, bet čia todėl, kad nu laaaaaaaabai skanūs kotletai buvo ax.gif
Atsakyti
Mano pirmoji diena:

Pusryčiai: sumuštinis su lašišų paštetu
2 maži pomidoriukai + žalios arbatos puodelis
Priešpiečiai: Obuolys

Pietūs: Šaldytų daržovių sriuba ( dubenėlis) + nedidelis dubenėlis tuno salotų + "močiutės" duonos riekelė

Pavakariai+Vakarienė (taip gavosi): 2 sumuštinukai su lašišų paštetu+apelsinas + greifrutas+žalios arbatos puodelis ( ir dar kąsnelis bulvinio blyno...truputi nesusivaldžiau doh.gif )

Na labai laukiu Jūsų pagalbos koreguojant valgiaraštį, nes šioje srityje esu naujokė...taip pat norėčiau sužinoti, kur galima rasti gerą kalorijų lentelę, nes nelabai sekasi jas suskaičiuoti ? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
vakarykštis
Pusryčiai: kava su pienu, bananas
Priešpiečiai: ž.arbata, salotos – 2 agurkai, v.š. moliūgų a.aliejaus
Pietūs: 2 sojos paplotėliai, virta didelė bulvė, salotos – pomidoras, svogūnas, v.š. grietinės
Pavakariai: apelsinas
Vakarienė:žemaičių blynas, v.š. grietinės
Naktipiečiai kine: 60g ryžių trapučių su prieskoniais( a‘la čipsai tongue.gif ), 2 saujos anakardžių riešutų, keletas guminukų, nestea ž.arbatos buteliukas
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 07 20, 16:12)
Esu bandžiusi ir darau mirksiukas.gif tik galvojau, ar galima, kai 1200kaloriniesi ax.gif dėkui už atsakymą 4u.gif

Ne
QUOTE(Padauzyte @ 2007 07 20, 20:26)
Na labai laukiu Jūsų pagalbos koreguojant valgiaraštį, nes šioje srityje esu naujokė...taip pat norėčiau sužinoti, kur galima rasti gerą kalorijų lentelę

Na, man visai gražus tas tavo valgiaraštis, ypač jei esi pradedanti- yra ir vaisių, ir daržovių, ir karšto maistelio. Tik gal aš nesirinkčiau lašišų pašteto, o valgyčiau keptą ar virtą garuose, pvz. jūros lydekos file. Paaiškinu, kodėl: 1.Lašiša yra viena riebiausių ir kaloringiausių žuvų, tad savaime aišku, kad gauni mažiau maisto ir daugiau kalorijų. 2. Mano subjektyvia nuomone, paštetai apskritai yra blogis, mat neaišku, nei kiek, nei ko yra jų sudėty- juk viskas sutrinta ir iššutinta, t.y. ar tikrai ten lašiša, o ne nudažytas surimis su lašišos kvapu unsure.gif
Taip pat pastebėjau, kad visus tris valgymus renkiesi žuvį. Jei nevalgai mėsos ar taip tądien išėjo, tai kų padarysi. Bet šiaip rekomenduojama suvalgyti ir gabalėlį mėsytės (kiauliena, jautiena, paukštiena, krokodiliena, strutiena ir kt. cool.gif ).
Bulviniai blynai nėra blogis, tik reikia "neutralizuoti" riebalus ir, žinoma, nepadauginti mirksiukas.gif
Vajeee, kaip smagu, kai gali papamokslauti ir pamokyti blush2.gif

Mano vakarykštė diena:
Pusryčiai: arbata, naminė duona (be nieko, ale skanumas neišpasakytas!!! Močiutė kaime kepdavo tokią wub.gif ) (150)
Priešpiečiai: abrikosas (50)
Pietūs: virta bulvė su varškės- agurkų- krapų- svogūnų padažų (šeimynai tryniau su grietine, sau su rūgpieniu) (300)
Pavakariai: varškės sūrelis (150)
Vakarienė: kepta vištiena su sūrio padažu, bulvė, pomidorų- agurkų- salotų asorti (600), alus 0,33 (135), valentino ledai (300)

Iš viso: 1685
Atsakyti