Įkraunama...
Įkraunama...

Likeris

As megstu i Latte Macchiato Baileys isipilti wub.gif (nera skanesnio likerio).
O dar patinka Campari su apelsinu sultimis wub.gif
Atsakyti
Man labai patinka Vana Talin grynas arba kokteilis su šampanu.
Dar mėgstu Baleis.
Atsakyti
Baleis skanus labai, bet yra jo analogu, Baleis jaučiasi alkoholis stipresnis o anglijoj pirkau queen margot tai ten alkoholis labai mažai jautėsi, labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi patinka Vana Talin likeris. biggrin.gif
Atsakyti
man tai labiausia patinka Baileys Irich cream likeris, ypac prie kavos thumbup.gif , skanu pasmaguriauti.
Atsakyti
Dievinu baileys!Siaip alkoholio nevartoju tai tik likeriukais ir megaujuosi.Taip pat patinka pacios daryti-vysniu ir juoduju serbentu likeriai,Vana tallin,rojaus paukste,damu,zagares,sambuka,keglevich,advokatas......
Atsakyti
Gal kas zinot koki skanu kokteili pasidaryt su likeriu TOPI (anyksciu vyno) su mango ir maracuja?
Atsakyti
italiskas limoncelo - tokia saldi citrina, kad galva svaigsta. bet ji reikia gerti ne viena, per saldu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 10 04, 20:05)
Dievinu baileys!Siaip alkoholio nevartoju tai tik likeriukais ir megaujuosi.Taip pat patinka pacios daryti-vysniu ir juoduju serbentu likeriai,Vana tallin,rojaus paukste,damu,zagares,sambuka,keglevich,advokatas......

o sako alkoholio nevartoja tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man skanu Karaliskas slyvu likeris su ledu. thumbup.gif
Atsakyti
kadangi man skaniausi saldus gerimukai, tai pats geriausias TOPI tas pienukas, kaip as vadinu, yra sokoladinis ir brendzio, tai net nzn karis skanesnis, man jie abu belekokio skanumo, tik va beda, kad mazai kam patinka tokie saldus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara @ 2005 01 16, 11:00)
user posted image
va sitas likeris neblogas.daugumai mano pazistamu patinka, nors man jis per stiprus biggrin.gif

as sita ragavau man taip pat patiko bigsmile.gif vyras is anglijos lauktuviu parveze 4u.gif siaip jis brangokas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingaile @ 2006 11 10, 21:42)
Gal kas zinot koki skanu kokteili pasidaryt su likeriu TOPI (anyksciu vyno) su mango ir maracuja?

as tai nieko neturejau po ranka ax.gif kai uzgriuvo sveciai.tai su spraitu ir ledukais :rolleyes:visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti