Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

QUOTE(krika @ 2007 12 18, 12:12)
mano pagalbininkei, kuriai yra 3 metai, nei kiek netrukdo rankenos aukštis. o čia 5 metų mergaitė  mirksiukas.gif

Mano pagalbininkas, kuriam dar nėra 4 m., užvakar taip pat puikiausiai stūmė vežimą biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti turinčių Delti frog'ą - ar jis pakankamai erdvus? ar įtelpa vaikiukas, aprengtas žieminiu kombinezonu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2008 01 09, 17:17)
Norėčiau paklausti turinčių Delti frog'ą - ar jis pakankamai erdvus? ar įtelpa vaikiukas, aprengtas žieminiu kombinezonu? g.gif

Dar ir kaip telpa:)

Cia foto maziaus daryta vasario menesi, jam tada buvo 8 menesiai, su zieminiu kombezu, dar su uzklotu ir puikiausiai tilpo i Froga.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2008 01 09, 16:17)

Dar ir kaip telpa. bigsmile.gif Mano metukų ir trijų mėnesių mergaitė su kombinezonu telpa, dar užkloju adijaliuku. thumbup.gif
QUOTE(Stellute @ 2008 01 09, 19:54)
Dar ir kaip telpa:)

Cia foto maziaus daryta vasario menesi, jam tada buvo 8 menesiai, su zieminiu kombezu, dar su uzklotu ir puikiausiai tilpo i Froga.
user posted image

Nerodo nuotraukytės. blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif tai va turiu klausymeliu 4u.gif maziukas turetu gimti birzelio vidury wub.gif noretumem DELTI PUMA,bet "gyvai"jo nesu maciusi,ciupinejusi.. blink.gif jusu atsiliepimai kaip matau apie juos geri wub.gif gal kuri padetumete su ismatavimais??man svarbu plociai smile.gif lopsiuko(per petukus),sedimosios dalies(jau sportine kai uzdedi) smile.gif kaip manot ar tokio laiko gimusiam reikia auto kedutes??(as manau kad reiketu,vasaros pradzia kaip tik) wub.gif ir aplamai gal kuri zinote kur KLP as galeciau ji isigyti jei "viskas tiktu"?? wub.gif wub.gif :wub:ir dar koks jo aukstis?ar ne juokingai atrodytumem su teveliu salia jo gal jis labai mazas??mes nesam is smulkiuju blush2.gif ir ar rankena reguliuojasi(ta prasme ar nera labai zemai?)tikuosi atsakysitelabai lauksiu atsakymu mamytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blakstiena: 23 sausio 2008 - 19:00
QUOTE(Blakstiena @ 2008 01 23, 18:52)
sveikutes 4u.gif tai va turiu klausymeliu 4u.gif maziukas turetu gimti birzelio vidury wub.gif noretumem DELTI PUMA,bet "gyvai"jo nesu maciusi,ciupinejusi.. blink.gif jusu atsiliepimai kaip matau apie juos geri wub.gif gal kuri padetumete su ismatavimais??man svarbu plociai smile.gif lopsiuko(per petukus),sedimosios dalies(jau sportine kai uzdedi) smile.gif kaip manot ar tokio laiko gimusiam reikia auto kedutes??(as manau kad reiketu,vasaros pradzia kaip tik) wub.gif ir aplamai gal kuri zinote kur KLP as galeciau ji isigyti jei "viskas tiktu"?? wub.gif  wub.gif  :wub:ir dar koks jo aukstis?ar ne juokingai atrodytumem su teveliu salia jo gal jis labai mazas??mes nesam is smulkiuju blush2.gif ir ar rankena reguliuojasi(ta prasme ar nera labai zemai?)tikuosi atsakysitelabai lauksiu atsakymu mamytes 4u.gif

Na jis tikrai nėra iš smulkiųjų, aš apti labai jo norėjau i ir esu aukšta tai ieškojom aukšta rankena ir tt, man buvo vienas minusiukas, kad priekiniai ratai nesisukioja o šiaip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vežymėlis
http://www_delti_com...en/modele/puma/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fa25: 23 sausio 2008 - 19:12
QUOTE(Fa25 @ 2008 01 23, 21:10)
Na jis tikrai nėra iš smulkiųjų, aš apti labai jo norėjau i ir esu aukšta tai ieškojom aukšta rankena ir tt, man buvo vienas minusiukas, kad priekiniai ratai nesisukioja o šiaip  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  vežymėlis
http://www_delti_com...en/modele/puma/

aciukas foto jau maciau spalvytes tai idealios!!! wub.gif wub.gif ir seip jis be galo mums patinka tik noreciau tu visu ismatavimu..o mes tai nesam labai auksti biggrin.gif tik ne kudi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
dar paklausiu smile.gif kokia viso komplekto kaina?? wub.gif
Atsakyti
ko ldar turiu laiko - pasisakysiu. gailiuosi, kad vaikas gimė rudenį, nes naudojam autokėdutę thumbup.gif bet tik mašinoj, o taip norisi "užmauti" ant ratų ir važiuoti. bet negaliu, nes gali vaiką "išpūsti", lietūs užlyti ir t.t.
lopšys erdvus, ilgas - mums kaip aukštiems (tokie ir vaikai) labai thumbup.gif
pats vežimo aukštis labai geras (kaip minėjau man aukštai - idealiai tinka) thumbup.gif
tik dabar išmokau po 2 mėn. važiuoklę "išlankstyti". tai bus lengviau į lauką išvažinėti, nes ratus palieku jau mašionos bagažinėj.
vienas minusas - sunkus bjaurybė blink.gif per 2 mėnesius vaikas lauką matė tik kelis kartus. o dabar kai ratai "lauks"jau apačioj (o netempiami iš 5 aukšto) bus smagiau ir man ir vaikui.
sportinės dalies dar nepanaudojau - nepriaugom.

rankena nesireguliuoja, ratai nesisukioja - bet man to net nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstiena @ 2008 01 23, 19:33)
aciukas foto jau maciau spalvytes tai idealios!!! wub.gif  wub.gif ir seip jis be galo mums patinka tik noreciau tu visu ismatavimu..o mes tai nesam labai auksti biggrin.gif tik ne kudi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
dar paklausiu smile.gif  kokia viso komplekto kaina?? wub.gif

taigi tam puslapiuke žemiau spaudi "stroller features" visi išmatavimai duoti g.gif reikėjo iškart parašyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fa25: 23 sausio 2008 - 21:46
QUOTE(krika @ 2008 01 23, 20:53)
vienas minusas - sunkus bjaurybė  blink.gif per 2 mėnesius vaikas lauką matė tik kelis kartus. o dabar kai ratai "lauks"jau apačioj (o netempiami iš 5 aukšto) bus smagiau ir man ir vaikui.

O aš išmokau labai gražiai su tuo vežimu laiptais nuvažiuoti ir užvažiuoti. Net vaiko nepažadinu biggrin.gif
Atsakyti
turbūt pas tave apvalūs laiptai lotuliukas.gif bandžiau ir aš, ale vaikui būtų smegenų sutrenkimas totalus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 01 23, 23:09)
turbūt pas tave apvalūs laiptai  lotuliukas.gif bandžiau ir aš, ale vaikui būtų smegenų sutrenkimas totalus  blink.gif

Namas senas ir laiptai senoviški- užapvalinti, ne tokie smailūs kaip naujesniuose namuose biggrin.gif Be to gyvenu pirmame aukšte tongue.gif
Atsakyti