Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

Man kazoo pats paciausias wub.gif Dabar jie frog'ais vadinami wink.gif
Atsakyti
Po pusės metų naudojimo pamačiau Deltim Fokus (Puma) trūkumą- siaura sportinė dalis. Gal vasarą tai ir nėra problema, bet žiemai norėtųsi platesnės nugarėlės. Pasodinau saviškį su storesniu kombinezonu ir vos šonų nespaudžia lotuliukas.gif Nusipirkau iš Kamilytės thumbup.gif kailinį vokelį . Jis vos tilpo į sportinuką. Nebandžiau dar aprengto vaiko dėti, bet bijau, kad gali būti nepatogu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 10 28, 17:09)
Po pusės metų naudojimo pamačiau Deltim Fokus (Puma) trūkumą- siaura sportinė dalis. Gal vasarą tai ir nėra problema, bet žiemai norėtųsi platesnės nugarėlės. Pasodinau saviškį su storesniu kombinezonu ir vos šonų nespaudžia lotuliukas.gif Nusipirkau iš Kamilytės  thumbup.gif kailinį vokelį . Jis vos tilpo į sportinuką. Nebandžiau dar aprengto vaiko dėti, bet bijau, kad  gali būti nepatogu verysad.gif

mes tilpdavome lengvai, man atrodo, kad kiti vezimukai siauresni

Papildyta:
as i sketuka pasodinu su stora ziemine striuke, tai atrodo juokingai, reikes matyt pestiem vaikscioti
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 10 28, 16:15)
mes tilpdavome lengvai, man atrodo, kad kiti vezimukai siauresni

Pirmagimiui turėjau tokį "lievą" lenkišką vežimą. Tikrai buvo platesnis. O gal mano vaikis dručkis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 26, 17:23)
Man kazoo pats paciausias wub.gif Dabar jie frog'ais vadinami wink.gif

Turiu toki,super thumbup.gif
Atveziojau savo mazi praeita ziema ir sia ziema dar bus tinkamas smile.gif Ir nera jis sunkus.
Vieno pasigedau tame vezimuke, istatomos autokedutes, kaip PegPerego Pliko 3, nes tada butu imanoma Deltim Kazoo naudoti nuo 6 mėn. nes yra pilnai gulima padetis. Nors...kai kurioms mamoms kedutės visai ir nereikia 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytės, o kaip manote kuri geriau būtų rinktis - Delti Panda ar Delti Koala?
Čia prieš tai kalbėjote apie Deltim Vyager, bet dabar šis modelis yra 2 tipų. Ir net nežinau kuris iš jų būtų geresnis.
Patarkite prašau.
Atsakyti
Kiek sveria Delti Panda? O Panda Leo?
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2007 11 07, 15:12)
Kiek sveria Delti Panda? O Panda Leo?

Noredama suinoti šių vežimėlių techninius duomenys, pažiurėk į šį puslapį - http://www_delti_com...elti/en/modele/.
Čia, išrinkus norimą modelį, paspausk ant nuorodos "Stroller features ". Tada parodis išrinkto vežimėlio išmatavimus, svorį ir kitus techninius duomenys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 26, 17:23)
Man kazoo pats paciausias wub.gif

Gal gali pasakyt, kuom Tau jis patinka? 4u.gif
Atsakyti
o kas prekiauja jais vilniuje ? g.gif
Papildyta:
jau radau biggrin.gif
Atsakyti
as patarciau tik deveto nepirk nes patirtis ne koke sad.gif atseit buvo mazai naudotas,is vaizda thumbup.gif o vos pradejus vazinet pradejo biret mad.gif
Atsakyti
Niekaip negaliu apsispresti ka pirkti.. svarstau tarp X landerio ax ir delti puma .. mano vaikutis gims siomis dienomis (lapkriti) ir niekaip nesugalvoju kuris yra praktiskesnis smile.gif?
ax man patinka manevringumas, bet lopsys maziukas.. na o puma atvirksciai ..lopsys fainas, taciau manevringumo kaip suprantu nera sad.gif
beto amortizatoriai yra tik pumoj .. ech.. bet gal ju ir nereikia.. ?
Pasidalinkit mintim, nes savosios nepadeda biggrin.gif g.gif
Atsakyti