Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

O mes šiandien išbandėme lauke savo Deltim premier - thumbup.gif Puikiai važiuoja per apsnigtus keliukus, laabai minkštas, ne važiuoja, o plaukia, nes supamas, mūsų zuikytė jokių duobių nejautė biggrin.gif , erdvus lopšys, idealiai tinantis žiemai -jame telpa kokie tik nori kailiniai paklotukai, antklodės etc. ...
Žodžiu, kol kas esu labai patenkinta, nors jis tikriausiai netiktų (dėl svorio) aukštai gyvenančioms...
Atsakyti
Per visą temą taip ir neradau net minimaliai paminėtos vienos detalės, kuri man ypatingai svarbi. g.gif blush2.gif

Kitur skaičiau, kad Deltim FOCUS - vienas iš nedaugelio "paprastesniųjų" vežimėlių, kurio lopšys tvirtinasi diržais mašinoje, ir galima kleckiuką jame vežioti. Ar tikrai taip? Ar naudojusios tokį vežimėlį nebandėte šios funkcijos ar nebuvo, ar dar kaip kitaip?

(jei netiksliai parašiau, tai bandau suprasti, ar šis lopšys gali būti analogas BBC "Prelude" ar "Windoo". Nes pastarieji tikrai segasi diržais automobilyje, viduje vaikiukas dar irgi prisegamas ir t.t.)

(Mūsų laukia ilgos mašininės kelionės, tad autombilinė kėdutė - ne išeitis, kol dar visai mažiukas vaikas. O ir šiaip, lopšys tarnautų kaip bent kiek pastovesnis "miegamasis" ne namuose. ax.gif Todėl labai aktualus klausimas. )

A, dar. Kamilytės puslapyje prie DELTIM Focus vežimėlių nurodyta kaina 850,-/650,- Lt. Nuo ko čia priklauso? blush2.gif

Iškart ačiū už atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti mamyciu turinciu Deltim kazoo vezimelius,kaip su rankenom ar jos ilginasi ir trumpinasi kaip nors,nes galvoju pirkti,bet esu neaukstauge 1,58,tai kazi ar nebus jos man per aukstos g.gif ir is viso ar smagios tos rankenos ar tiesiog reik prie ju priprasti?
Atsakyti
jau savaite varinejam su Deltim Kazoo , kolkas patenkinti thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(EDCKA @ 2007 02 02, 21:48)
Norejau paklausti mamyciu turinciu Deltim kazoo vezimelius,kaip su rankenom ar jos ilginasi ir trumpinasi kaip nors,nes galvoju pirkti,bet esu neaukstauge 1,58,tai kazi ar nebus jos man per aukstos g.gif ir is viso ar smagios tos rankenos ar tiesiog reik prie ju priprasti?

rankenos nesiilgina ir nesitrumpina , tik ju ragiukai sukinejasi aukstyn , zemyn i sonus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2007 02 02, 21:48)

mano ugis 1.60, tai tikrai rankenos ne per aukstos, nes kai jau kazkas minejo, reguliuojasi ju padetys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tequila @ 2007 02 03, 10:50)
mano ugis 1.60, tai tikrai rankenos ne per aukstos, nes kai jau kazkas minejo, reguliuojasi ju padetys  thumbup.gif

Tai dada gerai, o tai maniau ,kad reiks tik su aukstakulniais ir varineti isvien
doh.gif ,o dar klausimelis ar ratukai tie guminiai ar plasmase?
Atsakyti
ratukai plastmasiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2007 02 03, 14:49)
ratukai plastmasiniai mirksiukas.gif

bet tokia ne visai barškanti plastmasė, kažkokia tarpinė tarp gumos ir plastmasės rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu,tik pridurti ,kad Deltim Kazoo tikrai geras vezimelis nuo lapkricio men.varinejam ir jokiu problemyciu nekilo.Ir rankenos normalios tikrai.as ir taip pat pergyvenau del rankenu,nes as paknakamai esu auksta 1.83,bet viskas tiesiog liuks........ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sekmes perkanciom ir jau turinciom siuos vezimelius........ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kuo šiaip iš esmės skiriasi Deltim Fokus ir Deltim Premier? ar abu telpa į liftą?
Atsakyti
Mes jau 8 mėn. naudojam Deltim Focus ir esam labai patenkinti. Jau sunkokai telpam į lopšį, tai netrukus išbandysim ir sportinę dalį. Autokėdutę - nešioklę t.p. intensyviai naudojam, ypač kai važiuojam į parduotuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2007 02 09, 13:59)
o kuo šiaip iš esmės skiriasi Deltim Fokus ir Deltim Premier?  ar abu telpa į liftą?

Deltim Premier vaziuokle kitokia nei Fokus.
Pagrindinis skirtumas, kad Premier vaziuokle supama ir priekiniai ratai sukasi. Vaziuokle minkstesne, geresne amortizacija. Ratu diskai metaliniai (Fokus'o plastmasiniai).
Fokus'as man atrodo kietesnis. Ir kiek pati "isbandziau" apziuredama, tai jis man toks truputi statiskas, nepaslankus kiek noretusi pasirode. Bet Fokus mazesnis, grakstesnis ir lengvesnis trupuciuka.
mirksiukas.gif
Atsakyti